i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 18:48, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 98 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
 Post subject: Re: RYN: Virus Syndicate @ A38 09.dec.17.
PostPosted: 13:27, 23-12-2009 
metalhead

sollabong wrote:
lehet az működne ezek szerint,ha RYN valami totál gyenge marketinggel próbálkozna?
pl:
"korlátolt szar zene lesz, ne gyertek, mert csak magunknak zenélünk"

fatilla nekem a mondandóddal amúgy semmi bajom, mert a véleményed, ha megfeszülök sem tudom megváltoztatni,mert ha nem tetszett hát nem tetszett.
DE: ami tényleg kicsit zavar,h mindezt úgy adod elő,h kb lenézed azt akinek tetszett.ejnye :badthumbs:

és nem hinném,h cadik ostorral áll az előadók mögött,h márpedig csak dubstepet meg hiphop 2.0-át játszhattok...a meghívott nevek meg magukért beszélnek.
peace love unity!

képek lesznek/vannak?

http://rozmy.info/fotok/virussyndicate/

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

PostPosted: 13:32, 23-12-2009 
piper

fritz kraft wrote:
sollabong wrote:
lehet az működne ezek szerint,ha RYN valami totál gyenge marketinggel próbálkozna?
pl:
"korlátolt szar zene lesz, ne gyertek, mert csak magunknak zenélünk"

fatilla nekem a mondandóddal amúgy semmi bajom, mert a véleményed, ha megfeszülök sem tudom megváltoztatni,mert ha nem tetszett hát nem tetszett.
DE: ami tényleg kicsit zavar,h mindezt úgy adod elő,h kb lenézed azt akinek tetszett.ejnye :badthumbs:

és nem hinném,h cadik ostorral áll az előadók mögött,h márpedig csak dubstepet meg hiphop 2.0-át játszhattok...a meghívott nevek meg magukért beszélnek.
peace love unity!

képek lesznek/vannak?

http://rozmy.info/fotok/virussyndicate/

wow..faszán visszaadják a hangulatot! movement!

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

PostPosted: 18:54, 23-12-2009 
pokemon

fatilla wrote:
gaz hogy senki nem szol (se elotte se utana) hogy nem jott el az az ember aki a live-er lett volna felelos

én nem akarok beleszólni, de szerintem mark1nal is körülbelül ez lett volna. zenéket játszik, amire mcznek. hiphop gyökerek.

fatilla wrote:
vagy mer meg merem kerdezni hogy mikor nyomjak kezembe azt a cadik ep-t...

erre szavakat nem találok. :nemtom:
fatilla wrote:
es mert megemlitem hogy itt nagyreszt gyenge dubstep szolt...

gyenge dubstep nagy buli. :D én meg voltam vele elégedve, biztos szar az ízlésem. de ott és akkor tökéletes volt.
fatilla wrote:
hat ki a fasz kert meg hogy foglalkozz velem de most komolyan?

ez egy fórum.

Profile  

PostPosted: 20:45, 23-12-2009 
pokemon

flynn wrote:
hogy a real your nature szándékoltan eklektikus jellege kezd egyre inkább eltűnni - már, ha egyáltalán volt ilyen valaha. én nagyon élvezem ezeket a bulikat, és biztos elmegyek rájuk a jövőben is

En is abszolut igy vagyok ezzel es ott leszek a januari bulin is. Es meg is jelolom a RYN-t az ev partiszervezojenek mert ott voltam minden bulin es meg jol is ereztem magam. De ez nem jelenti azt hogy elsiklok olyan szamomra verlazito dolgok felett hogy beharangoznak egy ep-t ami nemhogy nincs, de meg csak egy komment sincs ezzel kapcsolatban. Beharangoznak embert aki nem jon, aztan meg annyi sincs hogy bocs lekeste a gepet vagy akarmi. De ha arrol van szo hogy a mai szokasnak megfeleloen (es inkabb azt meg uberelve) kacifantos mondatokkal meg nagyon laza szovegekkel csabitsuk a nepet az persze megy. Foleg ugy hogy tenyleg rizsa az egesz. Mar onnantol kezdve hogy szakitani akarnak a kesei bulik rossz szokasaval. Lehet hogy akarnak, de igy az nem fog menni. Egy szo mint szaz nalam a RYN az ev buliszervezoje es az ev legkocsogebb buliszervezoje is.

Es Gergo: itt bizonyara mindenki irt mar be valamit hogy a masikat oltsa, de nehezen kepzelem el hogy barki is lehuz egy bulit ami valojaban tetszett neki csak azert hogy itt negativ kommentekkel tunjon ki. Es azt a jelenseget ne feledd hogy ezekben a tarsadalmakban ahol elunk (es ez az ipc-n hatvanyozottan igaz) mindig csak a pozitiv hozzaszolas jo, azt szivesen halljak, arra mosolyognak, de a negativra senki nem kivancsi, rogton jon a duma hogy mutass jobbat stb. - tehat lehet sokaknak nem tetszett (akarmelyik buli, flyer..) de nem fogjak beirni, lehet azert sem mert nem akarnak belemenni orokkevalosagig tarto vitakba az oldal hangadoival es azok klientelcsoportjaval.

valdi wrote:
szerintem egy cadik femjelezte sorozatrol azert sejteni lehet, hogy az elektronikus zeneben kb merre kalandozik

egyebkent meg en nem is ertem miert kell egy bulisorozatbol ilyen szintu kabinterkerdest csinalni. ha erdekel az aktualis fellepo elmesz, ha nem, akkor meg nem. ha tetszett tok jo, ha nem, akkor buktal 2 doboz cigit, anmnyival is kevesebbet fustoltel masok orra ala :P

Ebben V tok igazad van es amugy vicces az elso mondatod, mert akkor igy most mar remelem (te es nem gergo, bar ki tudja talan mar o is) erted hogy miert lepodtem meg. A szubjektiv resze annyi lenne hogy en sokkal komolyabb/melyebb zeneket vartam ezeken a bulikon.

Amugy nekem nem kellenek ezek a kulfoldi fellepok, jatsszon Cadik, Ozon, hivjanak meg magyart aki jo hiphopot jatszik vagy jojjon Mango, vagy az a tag aki Krush hajos szinrelepesekor epp kevert stb. Havi egyszer egy magyarokbol allo buli ilyen mufajban, jobbat tolnanak mint eddig barmelyik vendeg. Kerdes hany ember lenne?

Beke sracok es talalkozunk kovetkezo alkalommal.

Profile  

PostPosted: 23:36, 23-12-2009 
bladerunnaz

nem akartam beirni, de most mar nagyon kivancsi lennek egy wszgo / fatilla top5re hogy kiket szeretnenek latni

cadik ep: iszonyatosan verlazito, hogy igertek egy EP-t AJANDEKBA a jegy melle, ami nem keszult el idore
azota cadik cserelt rajta zeneket es varja, hogy vokalsavokat kapjon ra, plusz koltozik a studiojuk is, ezert valtozatlanul nincs vegleges verzio belole.
[ma mondta]
lincseljetek meg erte bakker

az is baszott verlazito, hogy mikor a dj-t nem engedtek a repulore a 3 mc bevallalta, hogy lenyomja a musort igy is.
sajnos nem mindenki van 0/24 netkozelben, hogy folyamatosan tajekoztassa a nagyerdemu forumozokat.
utolag beirhattak volna, oke alairom.

de foleg az verlazito, hogy azon kivul, hogy ilyen frazisokat puffogtattok, hogy "nem volt eleg mely" meg "komoly" meg "nem eleg tagak a stilushatarok", erdemleges kritika nem nagyon hangzott el. szoval en nagyon kivancsi vagyok azokra a komoly es mely arcokra, akiknek a zeneit hianyoljatok. azt viszont ne felejtsetek el, hogy nyilvan minden szervezo olyan arcokat hiv, akiket o is szeret. altalaban.

senki nem varja el, hogy halat rebegjen a kozonseg a szervezoknek, de azert az arrogans ontudatnak is van hatara.
bar lehet nincs, ahogy az a dohanyzas kerdesben is remekul megmutatkozott.

hetfonkent van s-10 klub magyar hip hop djkkel, tudom ajanlani

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

PostPosted: 04:29, 25-12-2009 
droid

Nekem nincs top5 de abban tan egyetertesz hogy egy Hudson Mohawke, amon tobin, boards of canada, hide, krush talan „melyebb” szettet produkal mint egy virus syndicate es meg cadik vilagahoz is kozel allnak..

Profile  

PostPosted: 12:36, 25-12-2009 
metalhead

no offense, de azt azert te is erzed, hogy ezek a nevek (talan hudmo-t kiveve) nem 1200 ftos jegyar mellett jonnenek el...
jameg.. egy boards szett utan nyilvan megint jonne a rinya, hogy "nem erre a tinglitanglira szamitottam"
pusz

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

PostPosted: 13:23, 25-12-2009 
szupercella

fatilla wrote:
Nekem nincs top5 de abban tan egyetertesz hogy egy Hudson Mohawke, amon tobin, boards of canada, hide, krush talan „melyebb” szettet produkal mint egy virus syndicate es meg cadik vilagahoz is kozel allnak..

Ez éjjel még hosszabb vót.

Profile  

PostPosted: 15:08, 25-12-2009 
droid

boc wrote:
no offense, de azt azert te is erzed, hogy ezek a nevek (talan hudmo-t kiveve) nem 1200 ftos jegyar mellett jonnenek el...
jameg.. egy boards szett utan nyilvan megint jonne a rinya, hogy "nem erre a tinglitanglira szamitottam"
pusz

persze hogy vagom : ) de valdi kerdezte mit hallanek szivesen..amugy meg akkor legyen dragabb a jegy..azert egy boards szettrol nehezen tudom elkepzelni..hallottam felvetelt egy-ket fellepesrol.. persze siman lehet... mint ahogy a tobbiek is jatszhatnak szart akiket felsoroltam...peldaul Belgiumban hallottam krusht egy annyira alja dnb blokkot jatszani hogy az tenyleg verlazito volt :D szoval barmi benne van de ezek a nevek azert valamennyire csak garanciat jelentenek a minosegre..ja es flying lotust is meghallgatnam

kaLman wrote:
Ez éjjel még hosszabb vót.

igen.. de nem voltam elegge figyelmes es ezert szinte wszgo neveben valaszoltam valdinak ami nyilvanvalo faszsag..:)

Profile  

PostPosted: 17:15, 25-12-2009 
pokemon

flying lotus :villa: :D

http://www.myspace.com/mom_0

Profile  

PostPosted: 01:14, 26-12-2009 
pokemon

valdi wrote:
cadik ep: iszonyatosan verlazito, hogy igertek egy EP-t AJANDEKBA a jegy melle, ami nem keszult el idore
azota cadik cserelt rajta zeneket es varja, hogy vokalsavokat kapjon ra, plusz koltozik a studiojuk is, ezert valtozatlanul nincs vegleges verzio belole.
[ma mondta]
lincseljetek meg erte bakker

Mondtak hogy lesz, nem lett. Bergi mondta a jegyvasarnal bocs, majd kovetkezo alkalommal. Kovetkezo alkalommal sem volt, rakerdeztem, verig sertve mondta hogy nincs es ha reklamalni akarok szoljak Cadiknak. Annyirol beszeltem hogy ha beirtak volna hogy nincs, csuszik a dolog akkor egy szot nem szolok.

valdi wrote:
az is baszott verlazito, hogy mikor a dj-t nem engedtek a repulore a 3 mc bevallalta, hogy lenyomja a musort igy is.
sajnos nem mindenki van 0/24 netkozelben, hogy folyamatosan tajekoztassa a nagyerdemu forumozokat.
utolag beirhattak volna, oke alairom.

Okes, respekt nekik. Utolag is beirhattak volna, jo lett volna. Hogy nincs mindenki 0-24-ig netkozelben? Te most viccelsz ugye? Harmadszorra irom le: az szamomra a fo para, hogy bergi beirja hogy megy a soundcheck - tehat neten volt - de arrol nem esik szo hogy nem jott a live-ert felelos ember. Es biztos igazuk van azoknak akik azt mondtak hogy vele se lett volna mas. Siman lehet. De nem ez a baj baszki, en az elvrol beszelek, FOLEG (sot inkabb csakis) bergi hozzaszolasa utan.

valdi wrote:
de foleg az verlazito, hogy azon kivul, hogy ilyen frazisokat puffogtattok, hogy "nem volt eleg mely" meg "komoly" meg "nem eleg tagak a stilushatarok", erdemleges kritika nem nagyon hangzott el. szoval en nagyon kivancsi vagyok azokra a komoly es mely arcokra, akiknek a zeneit hianyoljatok. azt viszont ne felejtsetek el, hogy nyilvan minden szervezo olyan arcokat hiv, akiket o is szeret. altalaban.

En bevallom neked nem tudom milyen az erdemleges kritika. Nem akartam senkit megbantani azzal hogy beirtam hogy lofasz a benjie b meg hasonlok. Szamomra egy szett ket dolgbol all - prezentacio es zenek. Ha ugy talalod mint a gaslamp az mar jo, de tobben irtak hogy proszto zeneket jatszott, szerintem is. Nalam a proszto ellentetje a mely. Inkabb mixeket mondanek: Cadik Tobin utan a hajon, Krush utan ugyanott, vagy amit posztoltal Tipper elott a warm-up. Nekem azok jo zenek, tobbe kevesbe korrektul prezentalva. Ozon nemreg sunday sessionon pl, de akik elotte voltak azok is raktak sok jo zenet, foleg az elso ember (wordsound label night).

Krush milight intro, food - the crow, cinematic - all things to all men vagy kaman leung - idioms, cujo - the sighting, gravity - non serotonin hogy egy par ismertebbet mondjak - nekem ezek mely zenek. De ha valaki azzal jon hogy ez loszar akkor sincs semmi, max nem tancolunk ra egyutt. A dubstepben is van melyebb, de 100bol 3. A tobbi mind ugyanolyan szerintem. D+B-vel ugyanigy voltam, vagyok. A Four days egy jo szam, Amittol a Roots vagy S+S - Decoy mely zenek nekem, a bodyrock meg komolytalan. Ha meg pruntyoges, csiling stb van benne (bohochangok ha nevezhetem igy) az maga a halal. De itt is az adagolas a lenyeg, egy LK meg jol is eshet de lk-szeru szamokat hallgatni egesz bulin..

Tolem barki beirhatja hogy tetszett nem tetszett, szar volt jo volt, szornyen jo volt tragya volt. Belekothetnek hogy nem volt az jo, max neked tetszett. A stilushatarok para meg ott jelentkezett hogy a nagyokos a beharangozobol idezett mintha szentiras lenne, erre en is kezdtem onnan idezgetni.

valdi wrote:
senki nem varja el, hogy halat rebegjen a kozonseg a szervezoknek, de azert az arrogans ontudatnak is van hatara.

A szervezorol csak az ep es az eltitkolt fellepohiany eseten szoltam rosszat, es probaltam egyertelmuve tenni hogy nem ezek a gondok, hanem a kommunikacio hianya. Szamomra gyengek voltak a zenek, de ezt velemeny szinten irtam le es nem a szervezot akartam baszogatni vele.

Kerlek ne keverd a szemelyes velemenyemet a zenekrol, a hozzaszolasaimat a szervezes/kommunikacio temaval kapcsolatban es a valaszaimat konkret embereknek, foleg ha a pszeudofelhaborodott stilusukra kell kontrazni. Es amikor mar 5-5 poszt megy oda vissza akkor sajnos konnyebben veszti el az ember a tisztanlatast.

valdi wrote:
bar lehet nincs, ahogy az a dohanyzas kerdesben is remekul megmutatkozott.

Ebben igazad van kocsog vagyok e kerdesben, de ez van. Fasz kivan a sok militans nemdohanyzoval. De ha beulnenk egy sorre es dumalnank errol (vagy barmirol amirol itt regelek) szerintem meg lennel lepodve (en is talan) hogy mennyire kozel juthatnanak allaspontjaink egymashoz. Azert harapodzik ez mindig el mert ahogy itt egyesek lereagalnak dolgokat azt nem lehet szo nelkul hagyni.

Profile  

PostPosted: 19:10, 26-12-2009 
original nuttah

mit is irhatna mast az ember karacsonykor, mint, hogy :ban:

Profile  

PostPosted: 19:31, 26-12-2009 
droid

direct wrote:
mit is irhatna mast az ember karacsonykor, mint, hogy :ban:

+1

Profile  

PostPosted: 20:37, 26-12-2009 
droid

ban? :lol: (kivancsi lennek hogy miert is..)

wszgo, meg a vegen nyilvanosan akasztanak az ipc hoherjai...javallom hogy terj meg surgosen szaporitvan a jopofi kommenteket kiegeszitven itt-ott egy kis seggnyalassal..

Profile  

PostPosted: 20:59, 26-12-2009 
droid

fatilla wrote:
ban? :lol: (kivancsi lennek hogy miert is..)

wszgo, meg a vegen nyilvanosan akasztanak az ipc hoherjai...javallom hogy terj meg surgosen szaporitvan a jopofi kommenteket kiegeszitven itt-ott egy kis seggnyalassal..

tudod van különbség véleménynyilvánítás meg gecizés/kötözködés között,és te nyilvánvalóan gecizni jársz ide...
zsinórban ez volt a 2. ryn topik ahol a féloldalas faszságaidat kellett mindenkinek olvasni ,mert nem kaptál cd-t a bejáratnál...
arról nem is beszélve h az egész gergővel folytatott "párbeszéd" számodra egy dologról szólt,eljutni addig a pontig amikor berakhatod a kis asshole emotikonodat,mer ugye te bemered rakni...nem kell freudnak lenni h észrevegye az ember,tudatosan terelted az egészet ebbe az irányba...
és még most se hagynád abba,gondolom megint jön majd a kis 20 soros szuperintelligens commented,ami leginkább azért idegesítő,mert ha tényleg intelligens lennél akkor már rég abbahagytad volna...

Profile  

PostPosted: 21:30, 26-12-2009 
droid

na ezt jol megkaptam :D a kijelentesed miszerint gecizni jarok ide akkor lenne jogos ha vegig olvastad volna negyszazakarhany hozzaszolast..nem hinnem hogy megtetted...
"...tudatosan tereltem az egeszet abba az iranyba..." ettol nagyobb faszsagot is reg olvastam itt..ez is csak arra utal hogy figyelmetlenul kovetted a topic esemenyeit vagy ha nem akkor neked is szovegertelmezesi problemaid vannak...de legalabb ekkora balgasag az is miszerint a feloldalas faszsagaimat kellett (nem kell amugy..atugorhato) mindenkinek olvasnia mert nem kaptam cd-t a bejaratnal..nem tudom hogy ennyire rossz a memoriad hogy a fel oldalbol csak a cd-ugy maradt meg vagy csak a felhaborodasod tizedeli meg ennyire a tenyleirokepessegedet..amig permanensen eltorzitjatok azt amit leirok es idom is van az unnepek alatt nem fogom abbahagyni..most meg menj es gyujts alairast hogy engem is bannoljanak!

Profile  

PostPosted: 21:49, 26-12-2009 
szupercella

fatilla wrote:
.most meg menj es gyujts alairast hogy engem is bannoljanak!

ebben az örömben nem lesz részed
viszont ennek az egésznek már jó ideje semmi értelme
(az ikonika bulin majd folytatjátok)

Profile  

PostPosted: 00:21, 03-01-2010 
impulsecreator.hu

Real Your Nature 3. + 4. @ A38, 2009.11.26 + 2009.12.17

Valószínűleg nem fognak sokan vitába szállni azzal a kijelentéssel, hogy a Real Your Nature által a Duna vizére úsztatott négy buli az őszi/téli parti szezon legérdekesebbjei közé tartozott. Az átlag szervezők rendezvényeinél egy fokkal jobban átgondolt koncepció egy pillanat alatt magába szippantotta a látszólag sok mindenre nyitott budapesti közönség krémjét amellett, hogy érkeztek sorban a kiváló és aktuális művészek is. A szeptember közepén született sorozat harmadik és negyedik lépését elevenítjük fel.

Image Image Image Image

(gergo)

Image

IPC Twitter | IPC Facebook

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 98 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

All times are UTC + 2 hours [ DST ]