valdi wrote:
cadik ep: iszonyatosan verlazito, hogy igertek egy EP-t AJANDEKBA a jegy melle, ami nem keszult el idore
azota cadik cserelt rajta zeneket es varja, hogy vokalsavokat kapjon ra, plusz koltozik a studiojuk is, ezert valtozatlanul nincs vegleges verzio belole.
[ma mondta]
lincseljetek meg erte bakker
Mondtak hogy lesz, nem lett. Bergi mondta a jegyvasarnal bocs, majd kovetkezo alkalommal. Kovetkezo alkalommal sem volt, rakerdeztem, verig sertve mondta hogy nincs es ha reklamalni akarok szoljak Cadiknak. Annyirol beszeltem hogy ha beirtak volna hogy nincs, csuszik a dolog akkor egy szot nem szolok.
valdi wrote:
az is baszott verlazito, hogy mikor a dj-t nem engedtek a repulore a 3 mc bevallalta, hogy lenyomja a musort igy is.
sajnos nem mindenki van 0/24 netkozelben, hogy folyamatosan tajekoztassa a nagyerdemu forumozokat.
utolag beirhattak volna, oke alairom.
Okes, respekt nekik. Utolag is beirhattak volna, jo lett volna. Hogy nincs mindenki 0-24-ig netkozelben? Te most viccelsz ugye? Harmadszorra irom le: az szamomra a fo para, hogy bergi beirja hogy megy a soundcheck - tehat neten volt - de arrol nem esik szo hogy nem jott a live-ert felelos ember. Es biztos igazuk van azoknak akik azt mondtak hogy vele se lett volna mas. Siman lehet. De nem ez a baj baszki, en az elvrol beszelek, FOLEG (sot inkabb csakis) bergi hozzaszolasa utan.
valdi wrote:
de foleg az verlazito, hogy azon kivul, hogy ilyen frazisokat puffogtattok, hogy "nem volt eleg mely" meg "komoly" meg "nem eleg tagak a stilushatarok", erdemleges kritika nem nagyon hangzott el. szoval en nagyon kivancsi vagyok azokra a komoly es mely arcokra, akiknek a zeneit hianyoljatok. azt viszont ne felejtsetek el, hogy nyilvan minden szervezo olyan arcokat hiv, akiket o is szeret. altalaban.
En bevallom neked nem tudom milyen az erdemleges kritika. Nem akartam senkit megbantani azzal hogy beirtam hogy lofasz a benjie b meg hasonlok. Szamomra egy szett ket dolgbol all - prezentacio es zenek. Ha ugy talalod mint a gaslamp az mar jo, de tobben irtak hogy proszto zeneket jatszott, szerintem is. Nalam a proszto ellentetje a mely. Inkabb mixeket mondanek: Cadik Tobin utan a hajon, Krush utan ugyanott, vagy amit posztoltal Tipper elott a warm-up. Nekem azok jo zenek, tobbe kevesbe korrektul prezentalva. Ozon nemreg sunday sessionon pl, de akik elotte voltak azok is raktak sok jo zenet, foleg az elso ember (wordsound label night).
Krush milight intro, food - the crow, cinematic - all things to all men vagy kaman leung - idioms, cujo - the sighting, gravity - non serotonin hogy egy par ismertebbet mondjak - nekem ezek mely zenek. De ha valaki azzal jon hogy ez loszar akkor sincs semmi, max nem tancolunk ra egyutt. A dubstepben is van melyebb, de 100bol 3. A tobbi mind ugyanolyan szerintem. D+B-vel ugyanigy voltam, vagyok. A Four days egy jo szam, Amittol a Roots vagy S+S - Decoy mely zenek nekem, a bodyrock meg komolytalan. Ha meg pruntyoges, csiling stb van benne (bohochangok ha nevezhetem igy) az maga a halal. De itt is az adagolas a lenyeg, egy LK meg jol is eshet de lk-szeru szamokat hallgatni egesz bulin..
Tolem barki beirhatja hogy tetszett nem tetszett, szar volt jo volt, szornyen jo volt tragya volt. Belekothetnek hogy nem volt az jo, max neked tetszett. A stilushatarok para meg ott jelentkezett hogy a nagyokos a beharangozobol idezett mintha szentiras lenne, erre en is kezdtem onnan idezgetni.
valdi wrote:
senki nem varja el, hogy halat rebegjen a kozonseg a szervezoknek, de azert az arrogans ontudatnak is van hatara.
A szervezorol csak az ep es az eltitkolt fellepohiany eseten szoltam rosszat, es probaltam egyertelmuve tenni hogy nem ezek a gondok, hanem a kommunikacio hianya. Szamomra gyengek voltak a zenek, de ezt velemeny szinten irtam le es nem a szervezot akartam baszogatni vele.
Kerlek ne keverd a szemelyes velemenyemet a zenekrol, a hozzaszolasaimat a szervezes/kommunikacio temaval kapcsolatban es a valaszaimat konkret embereknek, foleg ha a pszeudofelhaborodott stilusukra kell kontrazni. Es amikor mar 5-5 poszt megy oda vissza akkor sajnos konnyebben veszti el az ember a tisztanlatast.
valdi wrote:
bar lehet nincs, ahogy az a dohanyzas kerdesben is remekul megmutatkozott.
Ebben igazad van kocsog vagyok e kerdesben, de ez van. Fasz kivan a sok militans nemdohanyzoval. De ha beulnenk egy sorre es dumalnank errol (vagy barmirol amirol itt regelek) szerintem meg lennel lepodve (en is talan) hogy mennyire kozel juthatnanak allaspontjaink egymashoz. Azert harapodzik ez mindig el mert ahogy itt egyesek lereagalnak dolgokat azt nem lehet szo nelkul hagyni.