i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:24, 21-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1293 posts ]  Go to page Previous  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 65  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01:11, 23-12-2008 
original nuttah

te lehet h 150 ropis cuccal kezdtél.más nem feltétlenül.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:19, 23-12-2008 
original nuttah

sok munkam volt abban, h meg tudjam venni es nem ezzel kezdtem en sem termeszetesen .... balint kerdezte, h a ~150 e az arfekvesben mit erdemes....

es azt hiszem, hogy nem kell vitatkoznunk abban, hogy nem egy hu de magas kategoriaju cuccokrol van szo

MySpace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:59, 23-12-2008 
piper

ok 150ért abszolút a legkorrektebb konfig, de a kezdésnek kicsit erős dolog tényleg:) nem tudom hány olyan arc van itt MO.on akinél az számítana,h a végső mixdownt,h ilyen vagy esetleg sokkal gyengébb hangcuccon vinné azt véghez. :wink:

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:53, 23-12-2008 
droid

sollabong wrote:
ok 150ért abszolút a legkorrektebb konfig, de a kezdésnek kicsit erős dolog tényleg:) nem tudom hány olyan arc van itt MO.on akinél az számítana,h a végső mixdownt,h ilyen vagy esetleg sokkal gyengébb hangcuccon vinné azt véghez. :wink:

Légyszives indokold már meg miért erős kezdésnek? Hol van az megirva, h mindenki 20e forintos pc speakeren kezdje? 150e ért szerintem teljesen korrekt konfig, bar én inkabb sporolnék és vennék adamot v mást. Sajnos az emu hangfalakról túl sok rosszat hallani minőség szempontból. (A mixdownos felvetésedre csak csendbe merem megjegyezni, h ezek játékhangfal kategória, és mo-n elég kevesen tudnak értékelhető soundot csinálni.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:07, 23-12-2008 
souljah

inf nekem (is) a pact fele kombo van, teljesen jo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:01, 23-12-2008 
braindeath

kosz a tippeket :>
ehhez az emuhoz erdemes venni szubot is, nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:57, 23-12-2008 
metalhead

boby wrote:

mint minden mashoz :)

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:45, 23-12-2008 
original nuttah

Érdemesnek érdemes, de subládával már az akusztikázásra is kell figyelni! (amúgy is, de a subok különösen problémás területet képeznek akusztikai szempontból)

boby wrote:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:46, 23-12-2008 
piper

Svindler wrote:
sollabong wrote:

Légyszives indokold már meg miért erős kezdésnek? Hol van az megirva, h mindenki 20e forintos pc speakeren kezdje? 150e ért szerintem teljesen korrekt konfig, bar én inkabb sporolnék és vennék adamot v mást. Sajnos az emu hangfalakról túl sok rosszat hallani minőség szempontból. (A mixdownos felvetésedre csak csendbe merem megjegyezni, h ezek játékhangfal kategória, és mo-n elég kevesen tudnak értékelhető soundot csinálni.)

én nem azt mondtam,h 20ezres cuccon kell kezdeni, sőt,ha megteheti kezdjen genelec cuccon, amen annál jobb, csak kicsit arcoskodás szaga van egy olyan kijelentésnek,h 150ezres cucc a kezdés.de nem akarok flamelni és nem is támadásból írtam, csak megjegyeztem, ez a véleményem, lehet utálni érte ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:55, 23-12-2008 
original nuttah

koszi a szavazatot Sollabong, de ez egy kicsit gaz (megint) amit beirtal.
Tessek elfelejteni az irigykedest (is) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:30, 23-12-2008 
son of nitrous

megoldás hogy löjük be a hangfalakat
http://www.krksys.com/ergo/videos.php?vid=intro

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:46, 23-12-2008 
ujonc

hmmm..

ha már 150e ft ról beszélünk érdemes utánnajárni

1. kell e neked vadi új cucc ? vagy használtba kiokoskodod
( erre nagyon sok jó megoldás van pl: hitspace.hu / apró )

2. ha kell új akkor nézz körül jobban!!!!
( ne magyarországon!! )

jópofa az az emu csak nem ajánlom ennyiért !!! használtba 60-70e párja és nem rosszabb mint újonan:D

de ha érdekel ajánlom ilyen árkategóriában a Rockit 8 G2 szériát természetesen nem itthoni árban ! de annyiba van mint itthon az emu pm5 ( olcsobb bocs )

Last edited by oldschool vinylist on 17:23, 23-12-2008, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:22, 23-12-2008 
piper

direct wrote:
koszi a szavazatot Sollabong, de ez egy kicsit gaz (megint) amit beirtal.
Tessek elfelejteni az irigykedest (is) :)

ne kóstolgass :wink:
kvára nem irigykedem, ha annyim lenne alap,h én is jobbat vennék, hangsúlyozom a KEZDÉSNEK szó irritált csak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:06, 23-12-2008 
droid

boby wrote:

használtan szerintem is vannak jobbak ennyiért az emunál

solla igazad van
sokan próbálják a szar zenéjüket jó sounddal helyettesíteni, nem feltétlenül a monitoron fog múlni a kárrier

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:17, 23-12-2008 
metalhead

Én is Sollának adok igazat...
Kezdésnek egy ötezer forintos füles, aztán majd ha látszik hogy van értelme, lehet 150-et belefeccölni a hangcuccba...

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:19, 23-12-2008 
piper

faalb wrote:
Kezdésnek egy ötezer forintos füles, aztán majd ha látszik hogy van értelme, lehet 150-et belefeccölni a hangcuccba...

nem ezt mondtam :D
ha valaki megteheti vegyen akár rögtön stúdiót is, csak a KEZDÉSNEK dolog nekem úgy jött le, mintha ez alatt nem is lenne érdemes elkezdeni.nade PONT

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:30, 23-12-2008 
metalhead

sollabong wrote:
faalb wrote:

nem ezt mondtam :D
ha valaki megteheti vegyen akár rögtön stúdiót is, csak a KEZDÉSNEK dolog nekem úgy jött le, mintha ez alatt nem is lenne érdemes elkezdeni.nade PONT

Én is így értettem... :P

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:07, 23-12-2008 
original nuttah

De konstruktívak vagytok!
Szerintem meg majd ő eldönti mennyivel szeretné kezdeni ezt a pályát és abszolult nem normális, hogy nálunk az amatőr szint az ami.
150-es érték határt meg szerintem még érdemes is picit bővíteni és megvenni az emu-t bundle-be. (168 a 2.1 de így lényegesen olcsóbb mintha megvennéd most a 2.0-át és később vennéd a subot)

Illetve a megfelelő elhelyezés és legalább a minimális akusztikázás is ajánlott.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:16, 23-12-2008 
ujonc

Conclusion wrote:
abszolult nem normális

mint ahogy sokminden nem ! valakinek ezért sokat kell dolgozni , még a belépő kategóriáért is !

Én pont ezért javasolom a körbenézést akár hetekig !

és ha jólolvastam a 150be belekéne férnie a hangkártyának és nem 1 plusz subnak :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:25, 23-12-2008 
original nuttah

az en szubjektiv - magan velemenyem:

Erdemes hasznaltat vasarolni, ha nagyon ertessz hozza vagy rosszabb esetben van 10 muszaki zseni haverod akik elmennek veled a hasznalt cuccokat megnezni, tesztelni, szetszedni.

Ujat erdemes vasarolni ha mondjuk ezekhez kicsit sem ertessz, ha fontos, hogy uj legyen (ez nem egy utolso szempont, es nem csak esztetika szempontbol) (ki tudja ki "kakált bele" a hasznaltba...) es nincs kedved a megvetel utan 2 hettel maris valamilyen szakihoz vinni mert "nem ugy mukodik ahogy azt Te elkepzelted", szoval nem utolso szempont a garancia (nekem) (ha para van, megnezik, es ha szolsz, azonnal cserelik)

hangkartyabol jo az E-mu 0202 - es valasztas, de sokan ezt vennek / veszik, eppen ezert is gondoltam nezek Neked valami "zorkot" , es lam:

http://www.esi-audio.com/products/maya44usb/

a sub ladat erdemes hozzacsapni ha teheted, mert kedvezmenyben is reszesulsz, es nem utolso sorban ha zene irasra fogod hasznalni, akkor nagyon sokat fog szamitani (bar itt is bele lehet abba a hibaba esni,hogy ejjel nappal bevan kapcsolva, es kicsit elszamitod a dolgokat, tehat elfelejted,hogy Neked van subod, masnak nincsen, ezert lehet ugy csiszolod a zenet,hogy nalad jol fog szolni de masnal kevesbe - egy szo mint szaz, a sub jo ha van, de nem fontos!

azt nem lattam,hogy mixelni vagy inkabb zenet irni kellene a konfiguracio, ha mixelni, ezeken lehet sporolni picit - csiszolni az arakon ,hogy olcsobba kijojjon, ha zeneirasra - mindkettore, akkor erdemes raszanni a penzt - marcsak azert is,hogy idovel ne azon bukd el a penzedet,hogy lecsereled es joval kevesebbet kapsz erte.

az pedig,hogy kinek mennyit kell dolgoznia ezekert, szerintem mindenkinek ugyanannyit, mert senki sem az E-mu ceg "fia"
tehat ha valaki forumozik, az él, ha valaki él az dolgozik, es ha valaki dolgozik annak hamarosan osszejonnek a cuccok ;)

:)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1293 posts ]  Go to page Previous  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 65  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]