hat ez lehet, h 1 kicsit bovebb beszamolo lesz...
"roviden" a fesztivalrol: en most voltam eloszor SZINen es kijelenthetem h az 1ik legeslegjobb fesztival amin valaha voltam. kurvajo a hangulat, nagyon kiraly a medence, RENGETEG!!! szep lany, es occsooooooooosaaag!!!telleg az egesz szervezes meg minden elott le a kalappal, vhol mindig tok jo zene szolt, mindig volt mit nezni csinalni.
dizelfiu: hatalmas meglepetesemre, es oriasi pozitiv csalodaskent elsore leszogeznem, h dsl NEM RAKOTT PENDULUMOT! SE FRESHT! hihetetlen igenyes atomneurotechnoid volt, meg nem allt 1 pillanatra, 1 rakas uj ismeretlen zenevel. csak a vegen rakott 3 sajat uj szerzemenyt, azok ien felejtheto gyuloletjungle-ok de ez eltorpul az elotte levo kb masfel orahoz kepest. azt meg itt hadd tegyem hozza, h ezekutan SP akkorat veretett, h a tomeg nemhogy eresztett volna le, hanem meg jottek is a satorba...

telleg nagyon durva szettet tolt o is, igazi fesztivalra valot, bigup bigup
na es akkor az offkeyes banda...:
itt is egybol a pozitiv csalodas, ugyanis nem volt 1 db idegbeteg, agytepo, vinnyogo idiota csipogo zene sem. hihetetlen daralas volt, annyira techno buliban ereztem magam, h kerestem a kopaszokat, meg a hyperpolos cicalanyokat. felelmetes volt amit ezek 2en muveltek, amit mi sem igazol jobban, h az utso zene utan v 20percig taps es vissza hangok toltottek be a satrat. amit pedig itt lattam az szamomra nagyon kedves volt, ugyanis amikor mar v negyed oraja futtyogtunk tapsoltunk visszaztunk es a raidenek meg mindig integettek, vmeik szervezo srac sztem megsugta raidennek h mit jelent a vissza, mert egyszercsak total elerzekenyult a szaja ele kapta a kezet, es total meghatodott. nagyon jo volt latni, h 1 ien nagy nev mint raiden, aki mar ennyi ideje csinalja es mindent latott mar, az ennyire meg mindig tudjon orulni annak h ekkora bulit csapott, es h a kozonsegnek ennyire tetszett. lattam mar jopar kulfoldit aki szinte sertodotten vonult le a pultbol, merth neki eddig tartott, kesz lejart az ido szarik mindenkire... bigup raiden, bigup blade a sectbol! ja, es a magyarok itt is igencsak jol odacsaptak, nekik is pacsi!!!
na hat "diohejban" ennyit, asszem jovore is gyujtogetek
IC Ö SZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!