i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:38, 15-07-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 173 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:54, 28-08-2008 

Vasi wrote:
(Whiskey-kóla 450 :sokk: :sokk: :sokk: )

az szinte ingyé van! 8) holnap indulás :twisted:

2014.04.19. Vinyl Nights 4 w/ZOSHA @ Kaleidoszkóp Ház
2014.05.24. Smokin Drumz @ Kaleidoszkóp Ház
2014.06.07. TBA @ Zebegény

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:40, 28-08-2008 
original nuttah

Voltak jó pillanatok a tegnapi DSL bulin, de úgy összességében nem ütött számomra, többet vártam. (saját vélemény)

boc: kerülj már elő ember! :fog:

Savage Tales
Subculture Revolution
Subculture Revolution Mixes

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:46, 28-08-2008 
pokemon

direct wrote:
En viszont csinaltam egy idogepet, akit erdekel visszatudom vinni a Temper D bulira, 7 ezeré.

Engem érdekelne a dolog :space: :D

:goofy:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:06, 28-08-2008 
Savage wrote:
Voltak jó pillanatok a tegnapi DSL bulin, de úgy összességében nem ütött számomra, többet vártam. (saját vélemény)

boc: kerülj már elő ember! :fog:

holnap viszont kőkemény baszatás! készítsd a bérletet, csak ugy szállhatsz fel a vonatra! F:SGSA

Post subject:
PostPosted: 17:12, 28-08-2008 
ujonc

Fantasztikus party volt. DSL No1.

SP kezdőzenéjének tudja valaki a címét?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:21, 28-08-2008 
original nuttah

Xcape wrote:
Fantasztikus party volt. DSL No1.

SP kezdőzenéjének tudja valaki a címét?

ö biztos :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:22, 30-08-2008 
tisztelem a közönséget

THE SECT + RAIDEN = WOW

Nem hittem volna h. ekkora show lesz.

Raiden volt az est fénypontja, változatos zenéket játszott, nem volt végig kasza, amin nagyon meglepődtem, Loxy zenék is feldübörögtek.
Tökéletes volt.

és a vége..... a Within Temptation koncerten nem tapsoltak, sikítoztak ennyi ideig. A technikusok kértek elnézést h. 4:00-kor le kellett húzni !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:10, 30-08-2008 
kurvajó volt raiden és sect, bár kicsit levágós volt hogy végig a korláton lógtunk .Ds:ADS

Post subject:
PostPosted: 16:04, 30-08-2008 
droid

Komoly zúzás volt! De azért Sect meg Raiden is megérdemelt volna egy kicsit komolyabb hangerőt. :? A hangfal előtt állva, még simán lehetett beszélgetni, míg előző nap Palotai-Ludmilla set alatt majd lerepült a fejem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:25, 30-08-2008 
én inkább boxolnék

most gondolj bele fej nélkül kicsit gázabbúl festenél szal így sztem jobban jártál... 8)

amúgy meg a technikus gyereknek kelett volna szólni...
vagy adni valamit neki h majszolja... :lol: (miközben én feltoltam volna a hangerőt...:D)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:54, 30-08-2008 
olyan hegesztős női napszemcsiben toltam hogy megijedtem magamtól mikor képről megláttam :D:D

Post subject:
PostPosted: 17:53, 30-08-2008 
droid

SNY wrote:
olyan hegesztős női napszemcsiben toltam hogy megijedtem magamtól mikor képről megláttam :D:D

De azért még mindig jobb, mint azok a csókák, akik gázálarcban járkáltak! Az kész volt... :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:04, 30-08-2008 
gázmaszk 71-ben tolták :D

Post subject:
PostPosted: 19:00, 30-08-2008 
ujonc

Nagyon ottvolt mind2 buli,nemtudom,h DSL mivel rukkol elő ezután szeptemberben,érdekes lesz:D :pink: Peti,még ilyet,mer tombolás volt,jól áll a kezedbe a dnb,ne válts :rave:
Raidenről inkább nem beszélek..menekültem a mentősökhöz
:sawisthelaw:

U.i.: Percy-t.Még.Sokat.Pestre.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:03, 31-08-2008 
souljah

SNY wrote:
gázmaszk 71-ben tolták :D

Gas mask? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:48, 31-08-2008 
az, mimás :D

pénteki TC buliról nincsenek fent képek ? meg valaki videózott is a szinpadon, az is érdekellne!

Post subject:
PostPosted: 15:42, 31-08-2008 
original nuttah

DSL,Raiden,Sect kedvencek, a szettjeik faszák voltak.
27 hordó sört adtam el...fárasztó hét volt. :)

Savage Tales
Subculture Revolution
Subculture Revolution Mixes

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:16, 31-08-2008 
droid

Location: VOLCANO : Whakaari-White Island, Bay of Plenty, New Zeland
hat ez lehet, h 1 kicsit bovebb beszamolo lesz...

"roviden" a fesztivalrol: en most voltam eloszor SZINen es kijelenthetem h az 1ik legeslegjobb fesztival amin valaha voltam. kurvajo a hangulat, nagyon kiraly a medence, RENGETEG!!! szep lany, es occsooooooooosaaag!!!telleg az egesz szervezes meg minden elott le a kalappal, vhol mindig tok jo zene szolt, mindig volt mit nezni csinalni.

dizelfiu: hatalmas meglepetesemre, es oriasi pozitiv csalodaskent elsore leszogeznem, h dsl NEM RAKOTT PENDULUMOT! SE FRESHT! hihetetlen igenyes atomneurotechnoid volt, meg nem allt 1 pillanatra, 1 rakas uj ismeretlen zenevel. csak a vegen rakott 3 sajat uj szerzemenyt, azok ien felejtheto gyuloletjungle-ok de ez eltorpul az elotte levo kb masfel orahoz kepest. azt meg itt hadd tegyem hozza, h ezekutan SP akkorat veretett, h a tomeg nemhogy eresztett volna le, hanem meg jottek is a satorba... :shock: telleg nagyon durva szettet tolt o is, igazi fesztivalra valot, bigup bigup

na es akkor az offkeyes banda...:
itt is egybol a pozitiv csalodas, ugyanis nem volt 1 db idegbeteg, agytepo, vinnyogo idiota csipogo zene sem. hihetetlen daralas volt, annyira techno buliban ereztem magam, h kerestem a kopaszokat, meg a hyperpolos cicalanyokat. felelmetes volt amit ezek 2en muveltek, amit mi sem igazol jobban, h az utso zene utan v 20percig taps es vissza hangok toltottek be a satrat. amit pedig itt lattam az szamomra nagyon kedves volt, ugyanis amikor mar v negyed oraja futtyogtunk tapsoltunk visszaztunk es a raidenek meg mindig integettek, vmeik szervezo srac sztem megsugta raidennek h mit jelent a vissza, mert egyszercsak total elerzekenyult a szaja ele kapta a kezet, es total meghatodott. nagyon jo volt latni, h 1 ien nagy nev mint raiden, aki mar ennyi ideje csinalja es mindent latott mar, az ennyire meg mindig tudjon orulni annak h ekkora bulit csapott, es h a kozonsegnek ennyire tetszett. lattam mar jopar kulfoldit aki szinte sertodotten vonult le a pultbol, merth neki eddig tartott, kesz lejart az ido szarik mindenkire... bigup raiden, bigup blade a sectbol! ja, es a magyarok itt is igencsak jol odacsaptak, nekik is pacsi!!!

na hat "diohejban" ennyit, asszem jovore is gyujtogetek :D

IC Ö SZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:42, 31-08-2008 
droid

b0lha wrote:
ien felejtheto gyuloletjungle-ok

:scratch:

Az milyen?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 31-08-2008 
droid

b0lha wrote:
hat ez lehet, h 1 kicsit bovebb beszamolo lesz...

"roviden" a fesztivalrol: en most voltam eloszor SZINen es kijelenthetem h az 1ik legeslegjobb fesztival amin valaha voltam. kurvajo a hangulat, nagyon kiraly a medence, RENGETEG!!! szep lany, es occsooooooooosaaag!!!telleg az egesz szervezes meg minden elott le a kalappal, vhol mindig tok jo zene szolt, mindig volt mit nezni csinalni.

dizelfiu: hatalmas meglepetesemre, es oriasi pozitiv csalodaskent elsore leszogeznem, h dsl NEM RAKOTT PENDULUMOT! SE FRESHT! hihetetlen igenyes atomneurotechnoid volt, meg nem allt 1 pillanatra, 1 rakas uj ismeretlen zenevel. csak a vegen rakott 3 sajat uj szerzemenyt, azok ien felejtheto gyuloletjungle-ok de ez eltorpul az elotte levo kb masfel orahoz kepest. azt meg itt hadd tegyem hozza, h ezekutan SP akkorat veretett, h a tomeg nemhogy eresztett volna le, hanem meg jottek is a satorba... :shock: telleg nagyon durva szettet tolt o is, igazi fesztivalra valot, bigup bigup

na es akkor az offkeyes banda...:
itt is egybol a pozitiv csalodas, ugyanis nem volt 1 db idegbeteg, agytepo, vinnyogo idiota csipogo zene sem. hihetetlen daralas volt, annyira techno buliban ereztem magam, h kerestem a kopaszokat, meg a hyperpolos cicalanyokat. felelmetes volt amit ezek 2en muveltek, amit mi sem igazol jobban, h az utso zene utan v 20percig taps es vissza hangok toltottek be a satrat. amit pedig itt lattam az szamomra nagyon kedves volt, ugyanis amikor mar v negyed oraja futtyogtunk tapsoltunk visszaztunk es a raidenek meg mindig integettek, vmeik szervezo srac sztem megsugta raidennek h mit jelent a vissza, mert egyszercsak total elerzekenyult a szaja ele kapta a kezet, es total meghatodott. nagyon jo volt latni, h 1 ien nagy nev mint raiden, aki mar ennyi ideje csinalja es mindent latott mar, az ennyire meg mindig tudjon orulni annak h ekkora bulit csapott, es h a kozonsegnek ennyire tetszett. lattam mar jopar kulfoldit aki szinte sertodotten vonult le a pultbol, merth neki eddig tartott, kesz lejart az ido szarik mindenkire... bigup raiden, bigup blade a sectbol! ja, es a magyarok itt is igencsak jol odacsaptak, nekik is pacsi!!!

na hat "diohejban" ennyit, asszem jovore is gyujtogetek :D

IC Ö SZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

offkey forum meg is említi

Quote:
I didn't realise that was THE Szeget festival, it was HUGE.

Fucking hell! Was one of the best crowd responses that I've seen in years!

1000 ppl all shouting 'Please Come Back!' refusing to leave the venue. I don't wanna sound like a show off, it was just incredible to see.

Thanks to everyone there and Promoter Percy your a legend.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 173 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]