Conclusion wrote:
Huh...hát az eleje az ígéretes volt de onnantól ahol bejön az a trance szinti elveszti számomra a varázsát és széthullik a koncepció. Nem illik a képbe ráadásul onnantól végig torzul az egész, úgy hogy a sub mint olyan nem nagyon játszik szerepet. Ráadásul a darabolós részek sem lettek kiforrottak (nem elég ha egy adott helyen csak vissza loopolgatsz). Kicsit érződik, hogy ez nem a te asztalod hanem inkább a lágyabb témák.

Ehez képest azért nem lett rossz, de én inkább arra sarkallak, hogy maradj a lágyabb témáknál. Érződik, hogy abban jobban otthon vagy!

Először is köszi az őszinte kritikát. Elismerem hogy ebben a műfajban van még mit tanulnom. Ez inkább kísérleti jellegű zene volt a részemről, viszont a "nem az én asztalom" kijelentéssel vitatkoznom kell.

Szerintem egy jó producer ismérve az, ha nem ragad meg egy műfajnál. Ezért teszek időről időre ilyen kísérleteket. Egyrészt fejlődöm, mert foglalkozom új útak, lehetőségek kiaknázásával, másrészt meg tanulok a visszajelzésekből és a kritikákból. Nálam amúgy ez az zene így, ebben a formájában őszinte és reprezentatív, megalkuvás nélkül. El tudom mondani róla hogy 100%-ig enyém, és engem tükröz. Természetesen fel voltam készülve arra hogy nem fog osztatlan sikert aratni, de ez nem is baj.

Elvégre ki akar olyan zenét írni ami mindenkinek tetszik?

<a>Looperman.com - Free Samples, Loops, Tutorials and Pro Audio Resources</a>