N. wrote:
SWAT wrote:
Conclusion wrote:
Érdekes zene lett.

Sok a megállás a trackben és a hosszú 'introk'. Több menet kéne a trackbe.
A kick megmaradását meg a drop után legjobban sidechainnel lehet megoldani. Ez van. Ha Eqval vágdosod a kicket nem érsz el túl jó eredményt a tapasztalatom ezt mutatja. Egyszerűen jó sidechainelés kell ami szintén nem egyszerű (talán nehezebb tényleg jól belőni egy sidechain-t mint ki eqzni) viszont az eredmény szerintem sokkal jobb. Próbáljátok ki.
Ami még esetleg megemíthető amit előttem is mondtak, hogy indokolatlanul túlzsúfolt.
Köszi Con!
Igazából ait mondassz az egyetlen megoldás EQ val sztem sokkal szarabb végeredményt hoznánk ki belőle..a túlzsúfoltság lehet hogy a sok ghost miatt van.....megnézem lebutítva...vagy pedig levágok belőlük...
a zsufoltság nem feltétlen a dobokon van,ha jól halyén van minden nincsen ilyen para ,reverbek delayek kellenek
meg panezés
minden egymáson szól.....
szerintem reverbbel meg delay-jel csak elmosnám a zenét nem lenne annyira nyers...és a zsúfoltságot csak növelnénke vele...de a pannel viszont tényleg lehet valamit kezdeni!!
Amúgy talán még egy észrevétel! A dropp után a kick azért nem annyira üt, ert nincs is...csak clash-t használtunkpont azért hogy ne kompresszáljuk túl....lehet hogy azért nem üt akkorát....most próbálgatjuk, ha van valami olyan ami jobbá teszi a zenét és meg is csináljuk azonnal update!!
Köszi panes ötletet! kézenfekvő volt , csak nem jutott eszembe
"tudtam, tudtam, de nem sejtettem"