i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:13, 21-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1293 posts ]  Go to page Previous  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 65  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:48, 18-05-2008 
souljah

faalb wrote:
sollabong wrote:
szintén PC, nagyon sokkal többet kéne keresnem egy mac-hez :(

Ezt az érzést ismerem, de ha lenne annyi pénzem, amiből kijön egy macbook, akkor vennék egy jobb PCt... :D

tudom, hogy ezerszer lerágott csont, de amíg nem váltasz, nem tudod
én úgy érzem, akármelyik atomerőmű pc-t venném meg, akkoris winfos lenne rajta és itt elbukott
viszont az új inteles mac-ekről nem csak jót hallottam

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:15, 19-05-2008 
original nuttah

Szerintem se érdemes ezen vitázni. Sokan szeretik a wint pcvel akár még úgy is, hogy használtak vagy használnak macet. Én is fogok ez után is, de nem zenélésre. :D Idővel lehet, hogy semmire ezt majd a helyzet hozza, de ez továbbra is ízlés kérdése.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:01, 19-05-2008 
souljah

Conclusion wrote:
Szerintem se érdemes ezen vitázni. Sokan szeretik a wint pcvel akár még úgy is, hogy használtak vagy használnak macet. Én is fogok ez után is, de nem zenélésre. :D Idővel lehet, hogy semmire ezt majd a helyzet hozza, de ez továbbra is ízlés kérdése.

szerintem nem izlésből veszel mac-et (már aki)
sennheiser meg akg fülest sem azért veszel mert vagesz, hanem mert borzasztó jó termékek, és nem fogsz visszatérni a gagyi kis fülesedhez
és amig gagyi fülesed van, nem tudod mit ad egy akg
én így látom, velem így történt mac és akg kérdésben is :D
az izléssel viszont nem szállhatok ringbe, aki az ablakos rendszert szereti ám legyen

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:49, 19-05-2008 
metalhead

Tényleg nem vita tárgya, de volt szerencsém próbálni az OSXet...és idegrohamot kaptam tőle...

Volt Sennheiser fülesem is, és a jelenlegi Sonym jobban szól... :fog:

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:51, 19-05-2008 
souljah

:D ok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:42, 19-05-2008 
corebreak

Conclusion wrote:

Ezt én is így gondoltam. Konkrétan sosem lett bekapcsolva a fél éves garanciás "szuper PC-m" utána...el is lett adva és jött helyette egy kis régebbi iBook.

Mondjuk én PPC fan vagyok:D

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:37, 19-05-2008 
souljah

Snaper_OFF wrote:
Conclusion wrote:

Ezt én is így gondoltam. Konkrétan sosem lett bekapcsolva a fél éves garanciás "szuper PC-m" utána...el is lett adva és jött helyette egy kis régebbi iBook.

Mondjuk én PPC fan vagyok:D

nyah, akkor azt mondd meg nekem, hogy hogyan fut nálad az abli ibook-on? viszi?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:51, 19-05-2008 
pokemon

softness is weakness.

hardware

http://www.myspace.com/trafikhiphop

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:56, 19-05-2008 
original nuttah

spinant wrote:
Conclusion wrote:

szerintem nem izlésből veszel mac-et (már aki)
sennheiser meg akg fülest sem azért veszel mert vagesz, hanem mert borzasztó jó termékek, és nem fogsz visszatérni a gagyi kis fülesedhez
és amig gagyi fülesed van, nem tudod mit ad egy akg
én így látom, velem így történt mac és akg kérdésben is :D
az izléssel viszont nem szállhatok ringbe, aki az ablakos rendszert szereti ám legyen

Nem ízlésből veszek macet ez tény, mint hogy az is tény, hogy az ember fia azért használ egy eszközt, mert esetleg azt ismeri, azt szereti. Én bevallom szeretem buzerálni a pc-t. Még annyira mazoista is vagyok, hogy szűz xp-t is szeretek telepíteni és konfiguráni. Nem okoz fejfájást és ha audio motorba erősebb lenne soha nem váltanék macre. A logical is úgy vagyok, hogy meglátjuk. Igazából pc-n abiba is megtudom csinálni amit megszeretenék. Nem az eszköz teszi a zenét ez a lényeg és ha lesz macim akkor is valszeg 80%-ban abletont szeretnék használni.
A mac is tele van idegesítő dolgokkal amik addig idegesítőek amíg hozzánem szoksz. A mac is épp úgy kitud fagyizni mint egy jól felépített pc és a virusnak, spynak is kb annyi esélye van egy jól összerakott pcn mint egy macen. (gyakorlatilag semmi...akinek van az user felöli probléma). Csúcskategóriás alkartrészek épp úgy lehetnek hibásak macben mint a pcben.

Más struktura más élettér a két platform. Én nem mondom, hogy egyik tuti jobb mint a másik. Mind a 2 oldalnak megvannak az előnyei és az idegesítő kis hülyeségei és ezzel együtt szeretjük őket. Nálam a lényeg a zene és a tapasztalás. Ha szívok macel akkor meg azt is jól megfogom mondani ahogyan elmondom azt is ha pcvel szívok. :)

Szeressük egymást... :fog: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:13, 19-05-2008 
souljah

nem is mondtam, hogy az eszköz teszi a zenét, teljesen félreértettél, általánosságban beszéltem a két rendszerről és az alapvető működésről
két kanállal is lehet jó zenét csinálni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:04, 19-05-2008 
original nuttah

spinant wrote:
nem is mondtam, hogy az eszköz teszi a zenét, teljesen félreértettél, általánosságban beszéltem a két rendszerről és az alapvető működésről
két kanállal is lehet jó zenét csinálni

Nah akkor értjük egymást. Abban maximálisan egyetértek, hogy a mac 'sokkal egyszerűbb', mert a buta amerikaiaknak lett tervezve és arra, hogy egy nyugdíjas is minnél többet megértsen belőle. Macnél ez a fő stratégia mind amelette, hogy egy nagyon jól összerakott struktúráról beszélünk. Mind ezt megtudták úgy csinálni, hogy ez nem ment a szolgáltatások hátrányára. Az is igaz, hogy a mac bizonyos dolgokban sokkal előrébb jár. Mind ez ellenére van amiben a pc jobb és valakinek jobban esik a keze alá (főleg ha már eléggé ismeri a rendszert). Olyan ez kicsit mint a reason vita. Érdemtelen. Elkell fogadni, hogy valakinek nem feltétlen azok a szempontjai mint a sajátunk és ezért ledegradálni valakit nem ildomos (nem rád gondolok spinant csak úgy álltalánosságban :) )

A lényeg....ha valaki nem tud a pcs szorftokkal és eszközökkel jó zenét csinálni azon a mac sem fog segíteni. Ebben akkor konszenzus van ahogy látom.
Mindenki használja azt amiben konstruktívan tud működni és amiben úgy érzi nincs hátránya. Ha kellően innovatívnak érzi akkor nincs gond.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:10, 19-05-2008 
metalhead

Ezt nem kötekedésképpen de a windows is amerikai : )
Btw ha nagyon buherálni szereti valaki az os-t ott a terminál.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:15, 19-05-2008 
original nuttah

Amerikai persze csak nem olyan szempontok alapján építették mint a macit ez a lényeg.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:16, 19-05-2008 
souljah

bezony
és tényleg buta amerikaiaknak készült, én egyszerűen azt mondom, hogy sokkal jobban egybenvan egy mac, mint egy pc, főleg ppc mert ez még szintitszta apple gyártmány, de persze láttam már jól összerakott pc-t is, bár notebook kategóriában nem igen, főleg ami még zenélésre is jó

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:21, 19-05-2008 
partiarc

hat nemtudom
3 honapja hajtok egy iMacet, ez is csak egy szamitogep na...
teny hogy az osx sokkal kevesbe keseriti meg az eletemet, mint a vindoz

spinant wrote:
velem így történt mac és akg kérdésben is

akg viszont valoban rokkol
minden fulesuk :thumbsup:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:50, 19-05-2008 
souljah

deviant wrote:
spinant wrote:
velem így történt mac és akg kérdésben is

akg viszont valoban rokkol
minden fulesuk :thumbsup:

imádom ezt a terméket :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:03, 19-05-2008 
partiarc

spinant wrote:

boldog tulajdonosa vagyok egy K271nek, egy K412Pnek, valamint egy K324Pnek
csakazakg :D

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:43, 19-05-2008 
souljah

deviant wrote:
spinant wrote:

boldog tulajdonosa vagyok egy K271nek, egy K412Pnek, valamint egy K324Pnek
csakazakg :D

akg csotány :fog:

nekem egy k412p-m van

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:56, 19-05-2008 
corebreak

Quote:
A mac is tele van idegesítő dolgokkal amik addig idegesítőek amíg hozzánem szoksz.

Ez most full kötekedés de tudsz példát mondani? Mert én 2006 óta használok macit és akárhogy töröm az agyam...nem. Nem találok idegesítő dolgot...

Quote:
A mac is épp úgy kitud fagyizni mint egy jól felépített pc...

OSX alatt OS9 emuláció és külső SCSI CD. Ezzel fagyott. Összesen 1x. Eddig.

Quote:
...és a virusnak, spynak is kb annyi esélye van egy jól összerakott pcn mint egy macen. (gyakorlatilag semmi...akinek van az user felöli probléma).

MAC-en vírus? Ez nekem új...

Quote:
Csúcskategóriás alkartrészek épp úgy lehetnek hibásak macben mint a pcben.

Jogos.

Quote:
Más struktura más élettér a két platform. Én nem mondom, hogy egyik tuti jobb mint a másik. Mind a 2 oldalnak megvannak az előnyei és az idegesítő kis hülyeségei és ezzel együtt szeretjük őket. Nálam a lényeg a zene és a tapasztalás. Ha szívok macel akkor meg azt is jól megfogom mondani ahogyan elmondom azt is ha pcvel szívok. :)

Szeressük egymást... :fog: :lol:

Ez télleg nem szőrszálhasogatás. De. Én nem szívok:D:D

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:29, 19-05-2008 
pokemon

A sony-ra szavaznek,meg a hardware-re,sequecernek is...
Igy meg sose off-olt a cpu! :joe:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1293 posts ]  Go to page Previous  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 65  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]