spinant wrote:
Conclusion wrote:
Szerintem se érdemes ezen vitázni. Sokan szeretik a wint pcvel akár még úgy is, hogy használtak vagy használnak macet. Én is fogok ez után is, de nem zenélésre.

Idővel lehet, hogy semmire ezt majd a helyzet hozza, de ez továbbra is ízlés kérdése.
szerintem nem izlésből veszel mac-et (már aki)
sennheiser meg akg fülest sem azért veszel mert vagesz, hanem mert borzasztó jó termékek, és nem fogsz visszatérni a gagyi kis fülesedhez
és amig gagyi fülesed van, nem tudod mit ad egy akg
én így látom, velem így történt mac és akg kérdésben is

az izléssel viszont nem szállhatok ringbe, aki az ablakos rendszert szereti ám legyen
Nem ízlésből veszek macet ez tény, mint hogy az is tény, hogy az ember fia azért használ egy eszközt, mert esetleg azt ismeri, azt szereti. Én bevallom szeretem buzerálni a pc-t. Még annyira mazoista is vagyok, hogy szűz xp-t is szeretek telepíteni és konfiguráni. Nem okoz fejfájást és ha audio motorba erősebb lenne soha nem váltanék macre. A logical is úgy vagyok, hogy meglátjuk. Igazából pc-n abiba is megtudom csinálni amit megszeretenék. Nem az eszköz teszi a zenét ez a lényeg és ha lesz macim akkor is valszeg 80%-ban abletont szeretnék használni.
A mac is tele van idegesítő dolgokkal amik addig idegesítőek amíg hozzánem szoksz. A mac is épp úgy kitud fagyizni mint egy jól felépített pc és a virusnak, spynak is kb annyi esélye van egy jól összerakott pcn mint egy macen. (gyakorlatilag semmi...akinek van az user felöli probléma). Csúcskategóriás alkartrészek épp úgy lehetnek hibásak macben mint a pcben.
Más struktura más élettér a két platform. Én nem mondom, hogy egyik tuti jobb mint a másik. Mind a 2 oldalnak megvannak az előnyei és az idegesítő kis hülyeségei és ezzel együtt szeretjük őket. Nálam a lényeg a zene és a tapasztalás. Ha szívok macel akkor meg azt is jól megfogom mondani ahogyan elmondom azt is ha pcvel szívok.
Szeressük egymást...