i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:22, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 352 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:11, 22-05-2007 
metalhead

oké!
köszönöm a helyreigazítást :D
ezentúl nem hibázhatok :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:46, 22-05-2007 
souljah

nyah a San Antonio-rol mostanaban csak negativ kritikakat hallottam,a legutobb közvetitett meccsen is megemlitettek Bowen alattomos huzasat.igazabol nem szerettem ezt a csapatot sohasem mert nem igazan tartom latvanyosnak a jatekukat.de persze az eredmenyesseg es a latvanyossag nem fugg szorosan össze.az elott mindig leemeltem a kalapomat ahogy Popovic mester összekovacsolta ezt a vedelmet de nem gondoltam hogy ilyen serulesveszelyes modszereket is bevetnek egyesek.a most bentmaradt negy csapat kozul pedig igazabol Lebron-ek vegso gyozelmenek örülnek a legjobban, sajnalom hogy eddig egy meccset nem lattam meg tölük a rajatszasban.
kivancsi vagyok a jövö ujabb nagy remenysegeire is, föleg Kevin Durant-ra.nagyon menedzselik hogy ö lesz a jövö nagy sztarja de majd meglatjuk az NBA-ben mire lesz kepes.lattam tole ket merközest az egyetemi kosarlabda bajnoksagban es igaz ami igaz, eleg jol keni...

Amennyiben meg lehet tippelni a konferencia-döntökre, en is leadom a voksom:

DET-CLE: 3-4
SA-UTA: 4-1

azert nem nyerhet mindig a Pistons

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:04, 23-05-2007 
droid

wooooooooooooooooohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! a blazerse az elso hely a drafton!!!! megerte fennmaradnom a kozvetitesre. utoljara 2000es nyugati donto 7edik mecsenek eredmenyenel dobogott igy a szivem.
Greg Oden (? Kevin Durant), here we come
2008-ban johet a playoff, aztan a bajnoki cimek, szepen sorjaban
:banana: :sor: :banana:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:48, 23-05-2007 
partiarc

BassDrive wrote:
nyah a San Antonio-rol mostanaban csak negativ kritikakat hallottam,a legutobb közvetitett meccsen is megemlitettek Bowen alattomos huzasat.igazabol nem szerettem ezt a csapatot sohasem mert nem igazan tartom latvanyosnak a jatekukat.de persze az eredmenyesseg es a latvanyossag nem fugg szorosan össze.az elott mindig leemeltem a kalapomat ahogy Popovic mester összekovacsolta ezt a vedelmet de nem gondoltam hogy ilyen serulesveszelyes modszereket is bevetnek egyesek.a most bentmaradt negy csapat kozul pedig igazabol Lebron-ek vegso gyozelmenek örülnek a legjobban, sajnalom hogy eddig egy meccset nem lattam meg tölük a rajatszasban.
kivancsi vagyok a jövö ujabb nagy remenysegeire is, föleg Kevin Durant-ra.nagyon menedzselik hogy ö lesz a jövö nagy sztarja de majd meglatjuk az NBA-ben mire lesz kepes.lattam tole ket merközest az egyetemi kosarlabda bajnoksagban es igaz ami igaz, eleg jol keni...

Amennyiben meg lehet tippelni a konferencia-döntökre, en is leadom a voksom:

DET-CLE: 3-4
SA-UTA: 4-1

azert nem nyerhet mindig a Pistons

Niki, csak a pistons nyerhet:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:44, 23-05-2007 
souljah

axs31 wrote:
wooooooooooooooooohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! a blazerse az elso hely a drafton!!!! megerte fennmaradnom a kozvetitesre. utoljara 2000es nyugati donto 7edik mecsenek eredmenyenel dobogott igy a szivem.

hat en baromira nem orulok. epp a Jazz vezette NW divisionbe kerult a draft elso es masodik helye... nagy pech.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:14, 23-05-2007 
original nuttah

frmn wrote:
axs31 wrote:

hat en baromira nem orulok. epp a Jazz vezette NW divisionbe kerult a draft elso es masodik helye... nagy pech.

ráadásul a portland tavaly is jó helyen draftolt, tele lesznek fiatal top draft játékossal. olyasmik lehetnek mint a chicago.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:09, 23-05-2007 
souljah

hogi wrote:
frmn wrote:
axs31 wrote:

ráadásul a portland tavaly is jó helyen draftolt, tele lesznek fiatal top draft játékossal. olyasmik lehetnek mint a chicago.

ennek meglesz a hatranya is. most, par evig meg kezelni tudjak majd a dolgot a rookie contractek rohejessege miatt, utana viszont szet fognak robbanni, foleg, ha jol teljesitenek, hiszen 2-3 ev mulva jelentosen emelkedni fognak a fizetesek, es nem tudjak majd megtartani minden legjobbjukat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:58, 23-05-2007 
droid

frmn wrote:
ennek meglesz a hatranya is. most, par evig meg kezelni tudjak majd a dolgot a rookie contractek rohejessege miatt, utana viszont szet fognak robbanni, foleg, ha jol teljesitenek, hiszen 2-3 ev mulva jelentosen emelkedni fognak a fizetesek, es nem tudjak majd megtartani minden legjobbjukat.

jo vicc. a nev: Paul Allen. ugy is mint: Microsoft. na o sohasem volt rest nagy penzeket kolteni a csapatara, kiveve mikor az egesz kiserlet 2000-2003 korul vegleg bebukott. akkor azt mondta, takaritsak ki a sok tulfizetett jatekost es epitsek ujra a csapatot a pr szempontokat is figyelembe veve, jofiukbol. (sajnos az idiota john nashnek koszonhetoen ezaltal elestek pl deron williamstol ket eve).

de most, hogy a csapat ujra jo kezekben van (kevin pritchard, aki a tavalyi zsenialis draftert felelt), es ekkora szerencse erte, plusz ha ez a nagyon jo fiatal mag bevalik, nem hiszem, hogy garasoskodni fog. (habar mar csak amerika 5. leggazdagabb embere)

szep kis kezdootos lehet ha a seattleben feleslegesse valo es free agent lewist sikerul megfogni (mondjuk randolphert), vagy vmi hasonlo kaliberu 3-ast

sergio rodriguez / jack
roy
?rashard lewis? / ???
aldridge
oden

hat a northwest telleg brutalis lehet par even belul

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:36, 23-05-2007 
souljah

axs31 wrote:
frmn wrote:

jo vicc. a nev: Paul Allen. ugy is mint: Microsoft. na o sohasem volt rest nagy penzeket kolteni a csapatara, kiveve mikor az egesz kiserlet 2000-2003 korul vegleg bebukott. akkor azt mondta, takaritsak ki a sok tulfizetett jatekost es epitsek ujra a csapatot a pr szempontokat is figyelembe veve, jofiukbol. (sajnos az idiota john nashnek koszonhetoen ezaltal elestek pl deron williamstol ket eve).

de most, hogy a csapat ujra jo kezekben van (kevin pritchard, aki a tavalyi zsenialis draftert felelt), es ekkora szerencse erte, plusz ha ez a nagyon jo fiatal mag bevalik, nem hiszem, hogy garasoskodni fog. (habar mar csak amerika 5. leggazdagabb embere)

szep kis kezdootos lehet ha a seattleben feleslegesse valo es free agent lewist sikerul megfogni (mondjuk randolphert), vagy vmi hasonlo kaliberu 3-ast

sergio rodriguez / jack
roy
?rashard lewis? / ???
aldridge
oden

hat a northwest telleg brutalis lehet par even belul

az egy dolog, hogy nagyon gazdag ember, de a kosarlabdacsapat nyilvan egy ceg, ami nyereseget illene, hogy termeljen. na most, ha jol megy a szeker, akkor a szerzodeshosszabitasoknal az ugynokok ott fognak sorban allni a max contract-okert, vagy a legalabb evi 9-10 millioert. a fizeteseik: http://www.hoopshype.com/salaries/portland.htm

a portland garantaltan evekig a luxury tax felett marad. es hiaba a gazdag tulaj, nem minden a penz; ha nincsenek sikerek, akkor elobb-utobb o is megkerdojelezi, hogy mire is kolti a vagyona nagy reszet (lasd PHX)

es Randolphert cserebe max sign and trade-el tudnak megszerezni Lewist, ami viszont nehez lesz. egyreszt Randolph sokkal jobb, mint Lewis, igy kene meg egy-ket filler melle. masreszt Randolphnak 2011-ig garantalt szerzodese van, a Seattlenek at kene vennie a fizeteset is, ami nem tul vonzo, leven jovore potom 13 milliot kene kifizetni neki... harmadreszt, lehet, hogy a Seattle nem is marad Seattleben, hanem koltozik Vegasba (bar ez meg nem biztos)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:02, 23-05-2007 
original nuttah

frmn wrote:

jó ez az oldal. hogy miket képesek egyes klubok fizetni egyeseknek :roll: pl portland raef lafrentz
mennyi egyébként a fizetési sapka és h alakul a luxusadó, ezt te tudod fairman?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:05, 23-05-2007 
souljah

hogi wrote:
frmn wrote:

jó ez az oldal. hogy miket képesek egyes klubok fizetni egyeseknek :roll: pl portland raef lafrentz
mennyi egyébként a fizetési sapka és h alakul a luxusadó, ezt te tudod fairman?

a fizetési sapkában nem vagyok biztos, ez évente változik, a liga állípítja meg, asszem ez most olyan 57 millio korul van. a luxusadó mértéke pedig sokkal bonyolultabb. egy kis segitseg:
http://members.cox.net/lmcoon/salarycap.htm

eleg hosszu, viszont bonyolult

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:13, 23-05-2007 
original nuttah

frmn wrote:
a fizetési sapkában nem vagyok biztos, ez évente változik, a liga állípítja meg, asszem ez most olyan 57 millio korul van.

kb három csapat van akkor alatta. köztük a detroit pl 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:29, 23-05-2007 
droid

frmn wrote:
az egy dolog, hogy nagyon gazdag ember, de a kosarlabdacsapat nyilvan egy ceg, ami nyereseget illene, hogy termeljen. na most, ha jol megy a szeker, akkor a szerzodeshosszabitasoknal az ugynokok ott fognak sorban allni a max contract-okert, vagy a legalabb evi 9-10 millioert. a fizeteseik: http://www.hoopshype.com/salaries/portland.htm

a portland garantaltan evekig a luxury tax felett marad. es hiaba a gazdag tulaj, nem minden a penz; ha nincsenek sikerek, akkor elobb-utobb o is megkerdojelezi, hogy mire is kolti a vagyona nagy reszet (lasd PHX)

es Randolphert cserebe max sign and trade-el tudnak megszerezni Lewist, ami viszont nehez lesz. egyreszt Randolph sokkal jobb, mint Lewis, igy kene meg egy-ket filler melle. masreszt Randolphnak 2011-ig garantalt szerzodese van, a Seattlenek at kene vennie a fizeteset is, ami nem tul vonzo, leven jovore potom 13 milliot kene kifizetni neki... harmadreszt, lehet, hogy a Seattle nem is marad Seattleben, hanem koltozik Vegasba (bar ez meg nem biztos)

a phx robert sarvere egy olcsojanos. evrol evre ott vannak, igaz nem nyertek de eleg szegyenteljes lesz ha csak azert valnak meg mondjuk mariontol mert o marpedig nem fizet luxury taxet.

tudom h ez is uzlet. de a mark cubanek, paul allenek megengedhetik maguknak hogy vmeddig veszteseges legyen a kedvenc jatekszeruk, ha az ahitott bajnoki cimert lehet versenyben a csapat. (majd profital az 150 masik vallalkozasabol.) egeszen egyszeruen itt nem fordulhat elo az altalad eredetileg felvetett dolog...
masreszrol ha a fiatalok bevalnak es jogosan kovetelik a szinte max contracteket akkor az jo esellyel azt is jelenti h a csapatnak is megy tehat lesz revenue boven - bar valo igaz a sok luxusadot nem lehet fedezni de megegyszer: nem szamit neki, ha megy a szeker.

a randolph/lewis sign and trade problemas, ezzel tisztaban vagyok, csak affele kivansag volt.. 1ebkent randolphot nem tartom olyan jonak / nem illeszkedik abba ahova most a portland tart (aldridge maris keszen all, randolph szar vedo, nem passzol, a tamadas nelkule sokkal gordulekenyebb stb stb)

seattle-t amugy nem oklahomaval hoztak hirbe? (mivel egy oklahomai faszi vette meg es onnan meg bucsuzik a hornets)... de durant most tenyleg mindent megvaltoztathat

(na latom emberemre talaltam - azert majd probalok keveset vitazni :D )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:03, 24-05-2007 
souljah

axs31 wrote:
a phx robert sarvere egy olcsojanos. evrol evre ott vannak, igaz nem nyertek de eleg szegyenteljes lesz ha csak azert valnak meg mondjuk mariontol mert o marpedig nem fizet luxury taxet.

tudom h ez is uzlet. de a mark cubanek, paul allenek megengedhetik maguknak hogy vmeddig veszteseges legyen a kedvenc jatekszeruk, ha az ahitott bajnoki cimert lehet versenyben a csapat. (majd profital az 150 masik vallalkozasabol.) egeszen egyszeruen itt nem fordulhat elo az altalad eredetileg felvetett dolog...
masreszrol ha a fiatalok bevalnak es jogosan kovetelik a szinte max contracteket akkor az jo esellyel azt is jelenti h a csapatnak is megy tehat lesz revenue boven - bar valo igaz a sok luxusadot nem lehet fedezni de megegyszer: nem szamit neki, ha megy a szeker.

a randolph/lewis sign and trade problemas, ezzel tisztaban vagyok, csak affele kivansag volt.. 1ebkent randolphot nem tartom olyan jonak / nem illeszkedik abba ahova most a portland tart (aldridge maris keszen all, randolph szar vedo, nem passzol, a tamadas nelkule sokkal gordulekenyebb stb stb)

seattle-t amugy nem oklahomaval hoztak hirbe? (mivel egy oklahomai faszi vette meg es onnan meg bucsuzik a hornets)... de durant most tenyleg mindent megvaltoztathat

(na latom emberemre talaltam - azert majd probalok keveset vitazni :D )

na, kezdjuk az elejen... a PHX a sikertelenseg miatt valt. ez a mag jonak tunik, tunt, de focsoport elodontonel tovabb nem jutott, raadasul draga is, szoval valtani kell. mint mondtam, ezen a szinten mar nem minden a penz. ha nincsenek sikerek, akkor hiaba engedheti meg maganak a tulaj a koltekezest, valtani kell, hiszen vegul is a sikerekert csinaljak ezt az egeszet. a sikerre pedig meg akar harom 1/1-es draft sem jelent semmifele garanciat, viszont a 3 eves rookie contract utan a mindenkeppen novekvo berterhekre igen. en ugy latom, hogy a Portland _legfeljebb_ ugyanolyan lesz, mint a PHX, vagyis jo, de nem eleg jo, es akkor jon majd a kerdes, hogy mire is megy a penz, meg miert is...

Seattle: Las Vegas regota szeretne csapatot, nem veletlenul volt ott az All Star weekend, es hat ugye nincs expansion team, viszont van egy franchise, ami nagy gazban van, megpedig a Seattle. meg nem lehet tudni mi lesz, talan a draft megmenti oket, de erre sincs semmi garancia, vegul ugyis a tulajok dontenek itt is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:46, 24-05-2007 
droid

igen, egyetertek hogy a phxben kell valami. nagyon jo otletnek tartok egy bill simmons altal felvetett amare stoudemire(+fillerek)/ kevin garnett cseret. (szegeny bill simmons, ha mar itt tartunk - a boston most elegge le lehet sujtva, 10 eve lemaradtak duncanrol, most meg ez)
ennel jobb arat a timberwolves nem fog kapni garnettert. a phx szempontjabol pedig, ok kapnak egy nagyon ehes garnettet aki 6 evvel idosebb ugyan, de 200 fokon eg es vedekezesben is egy klasszissal jobb stoudamirenel, duncannel kinullaznak egymast stb. szoval ha meg nash-el bajnokit akarnak nyerni ez talan a legjobb eselyuk.

a portlandrol nem is beszelnek tobbet, nyilvan elfogult is vagyok de majd meglatjuk mi lesz. (egesz evben telthaz, ez mar most biztos)
en most jo darabig extatikus allapotban leszek, ha erre gondolok.
inkabb alljon itt egy video a portlandi szurkolok oromerol, na ennek az audiojat hallgattam eloben. leirhatatlan.

http://www.youtube.com/watch?v=thTIYCXcx90

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:42, 24-05-2007 
droid

mellesleg, a suns maganak koszonheti.. hoztak par eleg rossz dontest. mint pl. hogy 3 eve eladtak luol deng draftjogat a chicagonak, legutobb pedig a 27-edik helyet a drafton (ahol a nashre emlekezteto rodriguezt draftoltak) 3 millio dollarert.. ezutan adtak egy hatalmas szerzodest marcus banksnek aki egyaltalan nem valt be es egesz evben nem jatszott
(utolag persze konnyebb okosnak lenni, de akkor is...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:09, 24-05-2007 
souljah

axs31 wrote:
igen, egyetertek hogy a phxben kell valami. nagyon jo otletnek tartok egy bill simmons altal felvetett amare stoudemire(+fillerek)/ kevin garnett cseret. (szegeny bill simmons, ha mar itt tartunk - a boston most elegge le lehet sujtva, 10 eve lemaradtak duncanrol, most meg ez)

ez a Garnett csere komolytalan. o a franchise player raadasul evi 20 (!) milliot keres, ezt nehez lesz megfizetni. oszinten, nem hiszem, hogy ebbol lesz valami, de a fene tudja. en mindenesetre utalnam, ha Garnett a PHX-hez kerulne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:17, 24-05-2007 
partiarc

a nyáron portland-ba, seattle-be lesznek nagy játékmozgások :) garnett meg keletre fog menni ha elmegy minesotából...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:35, 24-05-2007 

axs31 wrote:
en most jo darabig extatikus allapotban leszek, ha erre gondolok.
inkabb alljon itt egy video a portlandi szurkolok oromerol, na ennek az audiojat hallgattam eloben. leirhatatlan.
http://www.youtube.com/watch?v=thTIYCXcx90
:thumbsup: köszi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:53, 24-05-2007 
droid

frmn wrote:
ez a Garnett csere komolytalan. o a franchise player raadasul evi 20 (!) milliot keres, ezt nehez lesz megfizetni. oszinten, nem hiszem, hogy ebbol lesz valami, de a fene tudja. en mindenesetre utalnam, ha Garnett a PHX-hez kerulne.

tul sok ertelme van mindket csapat szamara, ergo nem fog bekovetkezni...
1ebkent a cikk maga nagyon szorakoztato, erre a "point 3." resznel ter ki:
http://sports.espn.go.com/espn/page2/blog/index?name=simmons&entryDate=20070514
persze azota, mint kiderult az atlanta megtarthatja a draftjogat, igy ez ebben a formaban mar nem aktualis. viszont jovore mindenkepp megkapjak az atlanta helyet, meg ha 1/1 is... no ezt en mar biztos nem adnam oda egy ilyen garnett csereben.
garnett szerzodese tenyleg nagy de mar azt hiszem csak 1 evre szol (+1 player option). szoval minnesotat akarmennyire is szereti, sztm ott fogja hagyni, es ha eszuk van meg elotte elcserelik - ha varnak, kesobb egy kikenyszeritett sign-and-tradenel mar elegge meg van kotve a kezuk. sztm ez jobb uzlet mint barmi amit mondjuk a chicago fel tud/fel hajlando ajanlani garnettert

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 352 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]