axs31 wrote:
a phx robert sarvere egy olcsojanos. evrol evre ott vannak, igaz nem nyertek de eleg szegyenteljes lesz ha csak azert valnak meg mondjuk mariontol mert o marpedig nem fizet luxury taxet.
tudom h ez is uzlet. de a mark cubanek, paul allenek megengedhetik maguknak hogy vmeddig veszteseges legyen a kedvenc jatekszeruk, ha az ahitott bajnoki cimert lehet versenyben a csapat. (majd profital az 150 masik vallalkozasabol.) egeszen egyszeruen itt nem fordulhat elo az altalad eredetileg felvetett dolog...
masreszrol ha a fiatalok bevalnak es jogosan kovetelik a szinte max contracteket akkor az jo esellyel azt is jelenti h a csapatnak is megy tehat lesz revenue boven - bar valo igaz a sok luxusadot nem lehet fedezni de megegyszer: nem szamit neki, ha megy a szeker.
a randolph/lewis sign and trade problemas, ezzel tisztaban vagyok, csak affele kivansag volt.. 1ebkent randolphot nem tartom olyan jonak / nem illeszkedik abba ahova most a portland tart (aldridge maris keszen all, randolph szar vedo, nem passzol, a tamadas nelkule sokkal gordulekenyebb stb stb)
seattle-t amugy nem oklahomaval hoztak hirbe? (mivel egy oklahomai faszi vette meg es onnan meg bucsuzik a hornets)... de durant most tenyleg mindent megvaltoztathat
(na latom emberemre talaltam - azert majd probalok keveset vitazni

)
na, kezdjuk az elejen... a PHX a sikertelenseg miatt valt. ez a mag jonak tunik, tunt, de focsoport elodontonel tovabb nem jutott, raadasul draga is, szoval valtani kell. mint mondtam, ezen a szinten mar nem minden a penz. ha nincsenek sikerek, akkor hiaba engedheti meg maganak a tulaj a koltekezest, valtani kell, hiszen vegul is a sikerekert csinaljak ezt az egeszet. a sikerre pedig meg akar harom 1/1-es draft sem jelent semmifele garanciat, viszont a 3 eves rookie contract utan a mindenkeppen novekvo berterhekre igen. en ugy latom, hogy a Portland _legfeljebb_ ugyanolyan lesz, mint a PHX, vagyis jo, de nem eleg jo, es akkor jon majd a kerdes, hogy mire is megy a penz, meg miert is...
Seattle: Las Vegas regota szeretne csapatot, nem veletlenul volt ott az All Star weekend, es hat ugye nincs expansion team, viszont van egy franchise, ami nagy gazban van, megpedig a Seattle. meg nem lehet tudni mi lesz, talan a draft megmenti oket, de erre sincs semmi garancia, vegul ugyis a tulajok dontenek itt is.