keszeg wrote:
k.a.v.i.c.s. wrote:
Hozzáteszem mostanában nem nagyon követem az eseményeket, de nem tudom mi a baj a Houstonnal?!
Számomra legalább is McGrady játékát nézni mindig élmény.
T-Mac egy elmeny, vele nincs is bajom
eleve a franchise-t utalom a kezdetektol, jaoming meg a mai kosarlabda egyik szegyene
szintén, meg valahogy a mezeik

, a játékuk, meg úgy általában semmi nem jön be velük kapcsolatban, de olyan komolyabb ellenérzésem nincs velük szemben, csak ha már egyet kötelező lenne mondani a 16-ból, akiknek nem drukkolok, akkor talán ők lennének,
szerintem is a vége felé (talán néhány meccsel a döntő előtt?) választanak alapszakasz MVP-t, de abban szerintem (elméletileg) nem játszik szerepet a playoff-os szereplés, és általában az elöl végzett csapatok játékosai közül választják, szóval annak elvileg nem kellene számítania, hogy a Dallast lenyomta a Golden State
Viszont úgy látom, hogy előbb indul el a második forduló (DET-CHI szombaton, PHX-SAS vasárnap
(súlyos párosítások, konferenciadöntőknek sem lennének rosszak)), mint hogy véget érne az első (pl a hetedik HOU-UTA), úgyhogy lehetne tolni időben a következő tippeket, még ha csak részletekben is!
Ha nem gond, akkor meg is kezdeném, mivel szombaton offline leszek.
(Annak a fordítottjára tippelek, aminek drukkolok (szóval ezekre megy az :anticross:
) :
DET-CHI 2:4
PHX-SAS 2:4
(a tippverseny állásával igyekszem jövő hét elején, az első forduló végén jelentkezni)