i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:22, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 352 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:38, 03-05-2007 

már megválasztották az mvp-t? egyébként nem tudja valaki, hogy az nba.com-on van-e olyan oldal, ahol a legtöbbet fejlődött játékost, legjobb hatodik ember, legjobb edzőt, stb-t meg lehet nézni (bár ezeket pont hallottam), és ha igen, akkor hol? képtelen vagyok megtalálni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:49, 03-05-2007 

ööö, válaszolva a kérdéseimre további böngészgetés után:
szerintem még nem választották meg az mvp-t,
és - valószínűleg nem legjobb megoldásként - találtam egy olyan oldalt, ahonnan legalább csak egy-két kattintással el lehet érni a fentieket:
http://www.nba.com/news/index.html
(jobb-középen, lent-középen, az Awards 2006 History-s részéről :D)

ami nekem új volt (úgy, h az ötödik PHX-LAL-t még sajnos nem láttam), hogy már az év védőjét is megválasztották, első helyen Marcus Camby, utána pedig ketten a SAS-ből (Bruce Bowen, Tim Duncan)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:31, 03-05-2007 
souljah

Igen a felvetes jogos, utananeztem az MVP-nek es egyelöre csak különfele szakvelemenyekre leltem, különböző nevekkel es különböző indokokkal. nem szeretnem a "nagy" Kobe-t latatlanban megfosztani a meg oda nem itelt cimtöl de keves eselyt tudok csak adni neki...hmmm..ki tudja, talan egy regi Shaq-el a jobbjan egy percig sem kellene gondolkodni ki kaphatja meg. így viszont meg mindig fenn all a kerdes, hogy a többi jelölt közül fökepp sztarolt Dirk Nowitzki vagy Steve Nash legyen a valasztott, kik nelkül csapatuk fejnelküli lovas latszatat sejteti (föleg a Phoneix :) Nowitzki ugye harcol, küzd es mindent be tud dobni barmilyen pozícióból, de persze ugyanezt eltudjuk mondani Nash-re is. Nash hatranya lenne az, hogy bezsebelte az utobbi ket evben a cimet, viszont erre rakontraz, hogy megint csak jobb statisztikakkal tudott elörukkolni mint az ezt megelözö evben.
A legjobb blokkolo kapta meg ezek szerint az ev vedöje cimet, a San Antonio-i fiuk teljesitmenyen pedig persze nem lehet csodalkozni, mivel a nagy vedo strategia Popovich mester szarnyai alatt vannak.

sport topicba mar egyszer linkeltem de musaj ide is :slayer:
http://www.youtube.com/watch?v=tAd6wEtdlnE

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:04, 03-05-2007 

mondjuk ha egy-egyezős bajnokságra kellene valakit neveznem, vagy az utolsó egy percben oda kellene adni valakinek a labdát szoros állásnál, akkor valószínűleg én is Kobera szavaznék, de hogyha edzőként kellene >82 meccsre játékost választanom a csapatomba*, akkor lehet, h nem őt választanám, ill. talán megkockáztathatom azt is, h a PHX Kobeval nem lenne olyan jó, mint Nash-sel, v. akár a DAL sem annyira, mint Nowitzkival, de ez persze csak egy tipp messziről

*btw apám szokta egy-egy jó játékosnál mondani, h elfogadná a csapatába, ahol játszik, mostanában (persze többek között, pl a fentiek mellett) Amare Stoudemire-ra szokta a legtöbbször mondani, megértem :D
(pl volt egy olyan meccs néhány hónapja a sport1-en, amikor már mind az öt védő tudta, h Steve Nash neki fogja adni a labdát, amikor átsétál a palánk alatt, de aztán valahogy mégis megkapta, megfogta és bedobta :D)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:20, 04-05-2007 
souljah

Na igen, lehet ezen filozni hogy mi lenne ha egyik masik sztar itt vagy ott jatszna. igaz ami igaz, Kobe nehezen kepzelhetö el egyik masik csapatban ezek közül mert ő kimondva kimondatlanul vezeregyeniseg, es velemenyem szerint a megfelelö kiegeszítö embereket probaljak - vagy mindig is probaltak - köre illeszteni. ez a paros egy ideig müködött is Shaq-el. A jelenlegi felhozatal pedig nem kepes stabilan kiegesziteni a jatekot, nagyon hullamzo a teljesitmeny. Odom és Walton is fog ki jo napokat, de ez a rajatszasban edeskeves. nem is beszelve Brownrol.... A PHX egyertelmüen a legjobb iranyito vezerletevel nyeri a meccseit, ezzel szemben a Lakersnek nincs is epkezláb iranyitoja. Amare pedig tenyleg olyan tehetseg aki testi meretei ellenere kívül-belül azt dob be amit akar, egy all around player akihez hasonlo centert most nehezen tudnek mondani. vele kiegeszülve iden lehet is eselye a Phoenixnek, hogy alkossanak vami maradandot, bar en meg most is jatszok a gondolattal, hogy mennyiben befolyasolhatna akar az ő jatekat Nash esetleges hiánya. söt ami meg erdekes tenyezö lehet, hogy a mar tavaly is leirt keleti csapatok közül ki okozhat meglepetést a nagydöntöben....megy a huzavona, hogy vajon Dallas, PHX vagy San Antonio? ez rajatszas, barki nyerhet akar keletröl is. A Golden State sem hunyaszkodik meg az oriasok elött

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:17, 04-05-2007 
souljah

tomanek wrote:
hát igen, hogyha csak egy csapatot lehetne mondani, akit nem szeretnék a továbbjutók között látni, akkor azt hiszem a Houstont választanám, úgyhogy - a tippem ellenére - részemről is megy a :cross: :D

hatodik meccs hozva, playoff szinten siman 94:82, Kirilenko vegre nem a palya szelen sir (tenyleg megtortent) hanem jatszik (14 pts, 5 rbs, 4 ast, 5 bl)... ha a UTAH ugy javul idegenben, ahogy eddig, akkor... :cross:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:25, 04-05-2007 
original nuttah

Hozzáteszem mostanában nem nagyon követem az eseményeket, de nem tudom mi a baj a Houstonnal?!
Számomra legalább is McGrady játékát nézni mindig élmény.
Ami az MVP választásokat illeti, régebben legalább is úgy volt, hogy külön választottak alapszakasz és rájátszás MVP-t, a rájátszását a döntő meccsei alatt az alapszakaszét pedig annak a végén. De ha ez változott, akkor se hiszem, hogy a döntő elött megválasztanák. Az meg (sajnos) teljesen kizárt, hogy Kobe legyen az, mert nem csak az egyéni, de az össz teljesítményt is figyelik. Ezért is ritka, hogy nem döntőbe jutott csapat játékosa lesz az. Abban pedig teljesen igazatok van, hogy Kobet nehéz lenne más csapatban elképzelni és nem csak a fizetési sapka miatt, hiszen máshol akadnak még sztárok, így neki nem tudnának annyit adni, amennyit szeretne, hanem az abszolút vezető szerepre törése miatt sem, ezért kellett Shaqnek is mennie. Ettől függetlenűl még zseniális játékos, olyan aki miatt érdemes NBA meccset nézni, mondjuk én mindig is többre értékeltem (legalább is nézhetőség/látvány szempontjából) a zseniket, mint a jó csapatmunkát. Persze a legjobb, ha a kettő párosul, lásd egykori Bulls.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:34, 04-05-2007 
pokemon

k.a.v.i.c.s. wrote:
Hozzáteszem mostanában nem nagyon követem az eseményeket, de nem tudom mi a baj a Houstonnal?!

T-Mac egy elmeny, vele nincs is bajom

eleve a franchise-t utalom a kezdetektol, jaoming meg a mai kosarlabda egyik szegyene

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:46, 04-05-2007 
original nuttah

Jó azt aláírom, hogy Ming az NBA vicce, dehát néha olyan szórakoztató az esetlenségével :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:52, 04-05-2007 
souljah

keszeg wrote:
k.a.v.i.c.s. wrote:

eleve a franchise-t utalom a kezdetektol, jaoming meg a mai kosarlabda egyik szegyene

a mai kosarlabda szegyene elsosorban a biraskodas, ami tulzottan ved egy 2 meter 30 centis meglett ferfiembert
amugy meg a drafton jon a kovetkezo kinai hegy :)

http://nbadraft.net/admincp/profiles/yijianlian.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:06, 04-05-2007 

keszeg wrote:
k.a.v.i.c.s. wrote:

szintén, meg valahogy a mezeik :D , a játékuk, meg úgy általában semmi nem jön be velük kapcsolatban, de olyan komolyabb ellenérzésem nincs velük szemben, csak ha már egyet kötelező lenne mondani a 16-ból, akiknek nem drukkolok, akkor talán ők lennének,
szerintem is a vége felé (talán néhány meccsel a döntő előtt?) választanak alapszakasz MVP-t, de abban szerintem (elméletileg) nem játszik szerepet a playoff-os szereplés, és általában az elöl végzett csapatok játékosai közül választják, szóval annak elvileg nem kellene számítania, hogy a Dallast lenyomta a Golden State

Viszont úgy látom, hogy előbb indul el a második forduló (DET-CHI szombaton, PHX-SAS vasárnap (súlyos párosítások, konferenciadöntőknek sem lennének rosszak)), mint hogy véget érne az első (pl a hetedik HOU-UTA), úgyhogy lehetne tolni időben a következő tippeket, még ha csak részletekben is!
Ha nem gond, akkor meg is kezdeném, mivel szombaton offline leszek. (Annak a fordítottjára tippelek, aminek drukkolok (szóval ezekre megy az :anticross: :D) :

DET-CHI 2:4
PHX-SAS 2:4

(a tippverseny állásával igyekszem jövő hét elején, az első forduló végén jelentkezni)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 04-05-2007 
ujonc

az mvp szavazás a playoff előtt lezárul s többnyire a 2. kör elején adják át. ami most egészen kínos lesz, mivel 90% h dirk kapta ő pedig már bajosan veszi át mérközés előtt - max a következő szezonban
Image

houstont imádtam hakeem the dream idejében, mcgrady szintén klasszis, s én meg azt nem értem h a utahnak h lehet szoritani. már a malone-stockton párostól kirázott a hideg de ez a csapat egy cseppel sem szimpibb. egyedül ak47 az, akit imádok mert hihetetlen szellemes és sokoldalu. ming meg egy pálca, év blokkja volt amikor a kis nate robinson lesapkázta, utana meg percekig fájlalta a szemét.

tippjeim:

DET-CHI 3:4
PHX-SAS 4:2

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:39, 04-05-2007 
souljah

reszemrol
DET-CHI 4:2
PHX-SAS 3:4

Last edited by frmn on 17:22, 04-05-2007, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:42, 04-05-2007 
original nuttah

DET-CHI 4-2
PHX-SAS 3-4

jó lenne golden state meccseket látni, most már eléggé érdekelnek. mondjuk a ligának az tenne jót, ha a PHX győzne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:28, 04-05-2007 

tomanek wrote:
(a tippverseny állásával igyekszem jövő hét elején, az első forduló végén jelentkezni)
... de egyébként egyelőre mindenkinek 28-36 közötti pontja van, kivéve a chicago továbbjutására egyedüli versenyzőként tippelő hoginak (40) :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:41, 04-05-2007 
partiarc

na akkor lássuk csak:

DET-CHI 4-2
PHX-SAS 4-3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:13, 04-05-2007 
pokemon

szerintem

DET-CHI 4-3
PHX-SAS 4-3

(bar remelem pont az a ketto jut tovabb akik ellen most tippeltem)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:30, 04-05-2007 
partiarc

detroit - chichago : 4-2
phx - sas : 3:4

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:13, 04-05-2007 
souljah

Akkor itt az ideje, hogy en is bekapcsolodjak a tippversenybe:

DET-CHI: 3-4
PHX-SA: 4-2

Keleti oldalrol inkabb a szívem, mint az eszem szerint tippeltem, es lehet egyedül vagyok velemenyemmel, de szerintem e ket csapat közül (Detroit ill. Chicago) kerül ki a Keleti konferenciagyőztes is. Nyugati reszrol viszont mar megkockaztatni sem mernem ki fog odaerni a nagydöntöbe. A Goldan State jatekat viszont nagy ereklödessel varom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:28, 04-05-2007 
souljah

hogi wrote:
DET-CHI 4-2
PHX-SAS 3-4

jó lenne golden state meccseket látni, most már eléggé érdekelnek. mondjuk a ligának az tenne jót, ha a PHX győzne.

ez a golden state nem akkora nagy titok... Don Nelson evekig a DAL edzoje, es Avery Johnsont a jelenlegi edzot is o patyolgatta, kivulrol es belulrol ismeri a csapatot meg az edzojet is. a DAL-nak a Golden State ellen volt (es lett) a legnehezebb dolga, barki massal nem szenvedett volna ennyit. a GS szerette is volna oket kapni...

ha a UTA tovabbjut, remelem, latunk GS meccseket :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 352 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]