máty_ wrote:
waki wrote:
máty_ wrote:
én azon egyszerű okból szavaztam 2006-ra, mert idén el voltunk kényezteteve fellépők terén

ja es megis mennyi buli volt tele?
csomo olyan fellepo jott, akik kurvajo szetteket toltak es telthazat erdemeltek volna, de megsem...
ma mar mindenki bulit csinal pesten, szerintem ez kezdi megolni az egeszet, en ezert nem szavaznek 2006-ra.
persze jó az h egy bulin kellően sokan vannak, de én örülök h ilyen sok mindenkit hallhattam a nyáron mégha 20an is voltunk a bulin, aki nem jött el az magára vessen, és igenis örülök h hallhattam azt a kurvajó szettet

azért nyáron a mokkás bulik döntő többségén sokan voltak, azt pedig el kell fogadni h mo-n a hallgatóság többsége nem szereti a likvidet (gondolok itt a difdrum bulik emberhiányára)
az h ez megöli az egészet szerintem erős túlzás, nem érezheted ugyanazt mint x éve, te is változol a szcéna is változik egyesek szerint rossz irányba, mások szerint jó irányba, szerintem ez egy olyan kérdés amiben sohasem fogunk megegyezésre jutni, hisz mindenki az emlékei, tapasztalatai alapján ítél; ahány ember, annyi történet
én pontosan ezért választottam 2006ot, mert semennyire sem kellett alkalmazkodnom, mindig olyan bulira mehettem olyan fellépőt hallgathattam akire kiváncsi voltam, ellenben pár éve sokszor előfordult h a fellépő nem érdekelt, csak bulizni szerettem volna de nem volt más választási lehetőség, ezért elmentem arra ami volt
nyilvan nekem is tetszik, hogy van valasztek fellepok szintjen [itt most nem dj pisti vagy dj juliska kozotti hezitalasra gondolok] meg lehet valasztani, hova megy az ember, de ez eddig is igy volt. jol erzem magam keves ember kozott is, de itt nem rolam van szo.
a megolest nem szamomra ertettem, hanem az egesz szcenara. keves ember = buko buli. sokszor keves ember = megtobb buko. egy ido utan mar 'nagyobb' buli se lesz, mert minek? bukni?
a mokka megint mas, ingyenes bulik, nyar, szabadter, stb. ki az a hulye, aki ilyenkor falak koze vagyik? nyilvan oda megy boldog, boldogtalan.