i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:14, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 181 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next

legjobb ev a magyar dnb-ben:
1996 2%  2%  [ 3 ]
1997 0%  0%  [ 0 ]
1998 3%  3%  [ 4 ]
1999 17%  17%  [ 22 ]
2000 13%  13%  [ 17 ]
2001 15%  15%  [ 20 ]
2002 5%  5%  [ 6 ]
2003 7%  7%  [ 9 ]
2004 2%  2%  [ 3 ]
2005 7%  7%  [ 9 ]
2006 30%  30%  [ 39 ]
Total votes : 132
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:27, 14-12-2006 
Torespont Radio

máty_ wrote:
azt pedig el kell fogadni h mo-n a hallgatóság többsége nem szereti a likvidet (gondolok itt a difdrum bulik emberhiányára)

ez nem igaz. sokkal regebbrol es melyebbrol gyokerezo okai vannak ennek sztem. de ez most nem az a topic

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:28, 14-12-2006 
partiarc

m wrote:
waki wrote:
máty_ wrote:
én azon egyszerű okból szavaztam 2006-ra, mert idén el voltunk kényezteteve fellépők terén 8)

ja es megis mennyi buli volt tele?
csomo olyan fellepo jott, akik kurvajo szetteket toltak es telthazat erdemeltek volna, de megsem...

ma mar mindenki bulit csinal pesten, szerintem ez kezdi megolni az egeszet, en ezert nem szavaznek 2006-ra.

word.

pont ez volt az egyik legzavarobb ebben az evben, hirtelen mindenki ugyerezte hogy bulit kell szerveznie, es persze az esetek tobbsegeben csak a hozza nem ertes jott le, meg persze az hogy az emberek szazfele mentek, ami senkinek sem jo

tudom, nem tartozik ide - bár én már sokat gondolkodtam ezen - , de szerintetek mit lehetne tenni azért, hogy ez megváltozzon. ill. mi lenne a kívánatos?
kevesebb buliszervező, s ezáltal buli (így jobb és "minőségibb" és látogatottabb)
vagy több ember, s ha igen hogyan? (bár ezáltal lehet , h tényleg kiveszne az "underground" jelleg)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:28, 14-12-2006 
souljah

m wrote:
waki wrote:
máty_ wrote:
én azon egyszerű okból szavaztam 2006-ra, mert idén el voltunk kényezteteve fellépők terén 8)

csomo olyan fellepo jott, akik kurvajo szetteket toltak es telthazat erdemeltek volna, de megsem...

ma mar mindenki bulit csinal pesten, szerintem ez kezdi megolni az egeszet, en ezert nem szavaznek 2006-ra.

word.

pont ez volt az egyik legzavarobb ebben az evben, hirtelen mindenki ugyerezte hogy bulit kell szerveznie, es persze az esetek tobbsegeben csak a hozza nem ertes jott le, meg persze az hogy az emberek szazfele mentek, ami senkinek sem jo

hú én vhol nagyon lemaradhattam.
nekem úgy rémlik h ha egy napon volt két buli két külföldi fellépővel, általában olyan fellépőket hívtak akik stílusa merőben eltér egymástól
mindenki szíve szerint választott, hol itt a gond?
értem én h jobb lenne ha tömve lenne az olof, de ettől még lehet jo egy buli, mert azok az emberek akik hasonló izléssel rendelkeznek ott lesznek ahol te..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:30, 14-12-2006 
souljah

chin0 wrote:
máty_ wrote:
azt pedig el kell fogadni h mo-n a hallgatóság többsége nem szereti a likvidet (gondolok itt a difdrum bulik emberhiányára)

ez nem igaz. sokkal regebbrol es melyebbrol gyokerezo okai vannak ennek sztem. de ez most nem az a topic

szerintem bőven belefér ebbe a topikba, legalábbis engem érdekel erről a véleményed

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:32, 14-12-2006 
Torespont Radio

máty_ wrote:
chin0 wrote:
máty_ wrote:

szerintem bőven belefér ebbe a topikba, legalábbis engem érdekel erről a véleményed

sztem nem fer bele :wink:

majd inkabb szemelyesen

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:48, 14-12-2006 
pollack wrote:
(bár ezáltal lehet , h tényleg kiveszne az "underground" jelleg)

arról már rég nem beszélhetünk :)

Post subject:
PostPosted: 14:57, 14-12-2006 
metalhead

chin0 wrote:
máty_ wrote:
chin0 wrote:
máty_ wrote:

sztem nem fer bele :wink:

majd inkabb szemelyesen

a kollektív magyar szellemi közállapotokra gondolsz? :) mert én arra, ha arról kell beszélni, hogy a kifinomultabb muzsikák miért nem működnek (és nem csak a likvid, de pl a deep house vagy a disco is). magyar ember ordas ember, ha kimozdul az éjszakába akkor általában vadulni akar. meg vadul vedelni.

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:59, 14-12-2006 
impulsecreator.hu

pollack wrote:
tudom, nem tartozik ide - bár én már sokat gondolkodtam ezen - , de szerintetek mit lehetne tenni azért, hogy ez megváltozzon. ill. mi lenne a kívánatos?
kevesebb buliszervező, s ezáltal buli (így jobb és "minőségibb" és látogatottabb)
vagy több ember, s ha igen hogyan? (bár ezáltal lehet , h tényleg kiveszne az "underground" jelleg)

ez miért releváns kérdés? ki számára következik pelőle bármilyen fajta cselekvés?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:05, 14-12-2006 
souljah

marsa wrote:
pollack wrote:
(bár ezáltal lehet , h tényleg kiveszne az "underground" jelleg)

arról már rég nem beszélhetünk :)

mint ahogy a breakben sem :D
vicces lenne a vilagon egyedulallo jelenseggel biro pattogo tizeneneveseket az undergroundba gyomoszolni.
vagy amikor egy pendulumon tobb ezer ember nyomja..

2001 - 2002 elott volt az ami. Amikor meg jelentett vmit hogy elhoznak egy egy nagyobb nevet es jo volt teksteppet jungle-t hallgatni kb 50 emberrel pl a kertesz utcaban, ed rush elso bulijan vagy megorulni a clubban [ bar az eros herigszindroma volt ] bad company-re vagy epp foj1en ami eletem egyik felejthetetlen bulija lesz.
azota higul a sok toketlen partyszervezoi ambicioi miatt es a bogyos lufis pattogo tizenevesek alapbazisa lettek a bulik.

Hiteleltenne valt az egesz ezaltal bar zenek mai napig is vannak amik nagyon jok Hitelesek, kidolgozottak de az ember mar teljesen mas szajizzel megy el egy bulira..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:07, 14-12-2006 
metalhead

máty_ wrote:
waki wrote:
máty_ wrote:

persze jó az h egy bulin kellően sokan vannak, de én örülök h ilyen sok mindenkit hallhattam a nyáron mégha 20an is voltunk a bulin, aki nem jött el az magára vessen, és igenis örülök h hallhattam azt a kurvajó szettet :D

azért nyáron a mokkás bulik döntő többségén sokan voltak, azt pedig el kell fogadni h mo-n a hallgatóság többsége nem szereti a likvidet (gondolok itt a difdrum bulik emberhiányára)

az h ez megöli az egészet szerintem erős túlzás, nem érezheted ugyanazt mint x éve, te is változol a szcéna is változik egyesek szerint rossz irányba, mások szerint jó irányba, szerintem ez egy olyan kérdés amiben sohasem fogunk megegyezésre jutni, hisz mindenki az emlékei, tapasztalatai alapján ítél; ahány ember, annyi történet

én pontosan ezért választottam 2006ot, mert semennyire sem kellett alkalmazkodnom, mindig olyan bulira mehettem olyan fellépőt hallgathattam akire kiváncsi voltam, ellenben pár éve sokszor előfordult h a fellépő nem érdekelt, csak bulizni szerettem volna de nem volt más választási lehetőség, ezért elmentem arra ami volt

nyilvan nekem is tetszik, hogy van valasztek fellepok szintjen [itt most nem dj pisti vagy dj juliska kozotti hezitalasra gondolok] meg lehet valasztani, hova megy az ember, de ez eddig is igy volt. jol erzem magam keves ember kozott is, de itt nem rolam van szo.

a megolest nem szamomra ertettem, hanem az egesz szcenara. keves ember = buko buli. sokszor keves ember = megtobb buko. egy ido utan mar 'nagyobb' buli se lesz, mert minek? bukni?

a mokka megint mas, ingyenes bulik, nyar, szabadter, stb. ki az a hulye, aki ilyenkor falak koze vagyik? nyilvan oda megy boldog, boldogtalan.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:22, 14-12-2006 
partiarc

marczi wrote:
pollack wrote:

ez miért releváns kérdés? ki számára következik pelőle bármilyen fajta cselekvés?

azért mert elképzelhető, h lehetne mit tenni az alacsony népsűrűség ellen. csak pont az a kérdés hogyan? egyáltalán kell-e tenni, v hagyni, h szépen lassan leépüljön az egész...
csak asszem senkinek sem jó, h 50 emberes bulik sokasága teszi nevetségessé az egész vonalat.
úgy gondolom létezik egy mindenki számára kedvező megoldás, bár azt itt nem részletezném. tudom, persze, hülye vagyok 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:25, 14-12-2006 
szupercella

Mondjuk én az otthon hallgatós fajból vagyok, így tényleg csak a megjelent zenék szempontjából tudom ezt (szubjektíven) megítélni, ilyen aspektusból mindenképpen kiemelkedő év az idei (külföldi szinten is).
Egyesek egyébként itt mintha kicsit belekevernék a nosztalgiájukat is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:27, 14-12-2006 
metalhead

kuLi wrote:

naná, erről (is) szól egy ilyen visszatekintősdi, innit.

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:29, 14-12-2006 
original nuttah

kuLi wrote:
Mondjuk én az otthon hallgatós fajból vagyok, így tényleg csak a megjelent zenék szempontjából tudom ezt (szubjektíven) megítélni, ilyen aspektusból mindenképpen kiemelkedő év az idei (külföldi szinten is).

:lol:

nappaliban a legjobb zúzni :villa:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:32, 14-12-2006 
original nuttah

ó utcai tilos klub elsősorban
ill royal music hall....
2000es bukem a pecsában....
meg volt a bassmaker állóhajó stb...

99-00 mindenképp

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:35, 14-12-2006 
souljah

pollack wrote:
marczi wrote:
pollack wrote:

azért mert elképzelhető, h lehetne mit tenni az alacsony népsűrűség ellen. csak pont az a kérdés hogyan? egyáltalán kell-e tenni, v hagyni, h szépen lassan leépüljön az egész...
csak asszem senkinek sem jó, h 50 emberes bulik sokasága teszi nevetségessé az egész vonalat.
úgy gondolom létezik egy mindenki számára kedvező megoldás, bár azt itt nem részletezném. tudom, persze, hülye vagyok 8)

en csak azt nem ertem h minek ilyen reformer szerepben tundokolni :D fizetnek erte? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:37, 14-12-2006 
metalhead

kuLi wrote:

es az baj? nekem zeneileg es buli alapjan mondtam azt az idoszakot. akkoriban kevesebb nagy buli volt, ki voltak ehezve a nepek:]
mostansag keveset jarok dnb buliba pontosan amiatt mert party szinten nem erzem, de otthon meg siman sokat hallgatok dnb_t.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:51, 14-12-2006 
souljah

waki wrote:
a megolest nem szamomra ertettem, hanem az egesz szcenara. keves ember = buko buli. sokszor keves ember = megtobb buko. egy ido utan mar 'nagyobb' buli se lesz, mert minek? bukni?

föleg ha pendulumra 3000 mennek el :D

na mindegy, reméljük sohasem fog bekövetkezni amit lefestettél :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:59, 14-12-2006 
impulsecreator.hu

máty_ wrote:
m wrote:
waki wrote:
máty_ wrote:

word.

hú én vhol nagyon lemaradhattam.
nekem úgy rémlik h ha egy napon volt két buli két külföldi fellépővel, általában olyan fellépőket hívtak akik stílusa merőben eltér egymástól
mindenki szíve szerint választott, hol itt a gond?
értem én h jobb lenne ha tömve lenne az olof, de ettől még lehet jo egy buli, mert azok az emberek akik hasonló izléssel rendelkeznek ott lesznek ahol te..

direkt nem emlitettem konkret torteneseket, hanem magara a jelensegre probaltam ravilagitani
egyebkent ja, nagyon le vagy maradva :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:08, 14-12-2006 
impulsecreator.hu

kuLi wrote:

nyilván :D

nekem a másik kedvenc időszakom talán 2002-2004 volt, amikor itthon eléggé kibővült a zenei paletta + én is akkor élveztem a djzést a legjobban.

pollack wrote:
úgy gondolom létezik egy mindenki számára kedvező megoldás, bár azt itt nem részletezném.

ja csak érdemes olyan kérdéseket feltenni, amikre lehet értelmes választ adni :D

erre pl azért nem lehet válaszolni, mert nincs alanya a kérdésnek. kinek kellene mit csinálnia? az otthonülő arcnak elmennie a buliba? a partyszervezőknek önként abbahagyni a buliszervezést? csinálni egy központi bulifelügyelő bizottságot, ami koordinálja a bulikat? :D

én inkább úgy látom, hogy ha le kell épülnie, akkor le is fog.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 181 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]