s0larian wrote:
igaz, de ertsd meg, nagyon nem celszeru ha mar ott a gond hogy "valaki forrassza mar ossze nekem". PICek szeszejesek, a muszerek dragak, tapasztalat kell, sok! persze valoban jo erzes ha az epites utan mukodnek a dolgok, csak arra keves az esely

Mégértrem..... és igaz...ha már ott van, hogy valaki forrassza megnekem az nem szaktudást hivatott jelezni...
Midi kontrollert még nem csináltam, de kisebb dolgokat igen (2*100-as erősítő, torzító, delay stb...). Igaz ekkor még olyan suliba tanultam ahol tudtam mérni a dolgokat(freki menet max kivezérelhetőség impedancia stb... ), mert volt szkóp meg osszcillátor meg normális multiméterek páka stb. Most tényleg neccesebb lenne(egy pákám sincs jelenleg)...
Egyébként én akkor untam meg mikor még 3-ik évben is az ellenállásokat tanultuk(és mikor a fos lakfilcek alá bemart a marató folyadék... aztán rájöttünk a vetítéses technika jótékony hatásaira...

). A diffenrenciál erősítőktől meg a különböző fölédelt bázisú földelt emitteres és földelt kollektorú kapcsolások meg nem igazán érdekeltek(sőt!).
Nekem túl unalmas. Szeretek építgetni, de megérteni és számolgatni nem szeretek. Uszonyat nyers, de aki szerti és konkrétan érti is annak respect.... Egyrészét én is értem, de csak azt ami engem is érint. Például a sorkimenő trafók nem izgatnak mivel nem szeretnék tv szerelő lenni....
Ennyi. Jó építeni, de érteni is kell hozzá és az eszközök sem elhanyagolhatóak az elszántságról meg ne is beszéljünk...