i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 09:52, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 00:39, 30-08-2006 
original nuttah

Kapjatok már a fejetekhez, semmi másról nem szól ez az egész, mint a média hatalma. Percenként emberek ezrei halnak, 1 részük biztosan vmilyen természeti katasztrófa miatt. Vagy maradjunk csak Magyarországon, nem csak az az 5 ember halt meg ilyen-olyan természeti csapás miatt....dehát ezt ugye egyenesben adta a tévé, így jó nagy lufit lehet fújni belőle, meg politikai szardobálást csinálni (és nem azt mondom, hogy nincs egyáltalán felelőse a dolgoknak, hogy nem lehetett volna jobban kommunikálni az egészet, dehát tényleg nem törhet ki egy vulkán, nem csaphat le a tájfun, csak úgy a természet erejétől vezérelve...?).
Ha 5 ember természeti katasztrófa okozta halála miatt (mert mind az 5-en a természeti katasztrófa, és nem pedig a hisztis tömeg áldozatai, és a sérültek igen jelentős része is a kidőlt fáktól, hulló cserepektől, gallyaktól és üvegektől sérült) kegyeleti okokból nem lehetne bulizni, akkor a szótárból azt a szót, hogy szórakozás, örökre törölni lehetne.
Nevezzetek nyugodtan kegyeletlennek, de én azt gondolom, gyászoljuk azt, aki tényleg közel állt hozzánk, még akkor is, ha egy 12 éves kislány halálhíre az én szemem sarkából is könnycseppet fakaszt.... De ez még mindig média, hisz ha minden gyermek halála ezt okozná, végig bömbölhetnénk az életünk... csakhogy nincs mindig ott kamera...
Ami pedig a szigeteseket illeti, én igen is elhiszem, hogy a tűzijáték elmaradásának igen is oka volt a kegyelet. Mert még én se vagyok olyan naiv, hogy azt gondoljam, egy ilyen hatalmas pénzeket megmozgató rendezvény elmaradhat, viszont ehhez képest a tűzijáték megrendezése bagó nekik (és biztos még arra is van szponzor) és ezt a kiadást amúgy is előre kalkulálták, a természet felett pedig még nekik sincs hatalmuk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:33, 30-08-2006 
metalhead

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:39, 30-08-2006 
metalhead

haha ez a kép :fog: :wink:

Last edited by v1k on 02:49, 30-08-2006, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:43, 30-08-2006 
kisfröccs

v1k wrote:
haha ez a kép :D

tudsz igy vigyorogni? :fog:

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:55, 30-08-2006 

k.a.v.i.c.s. wrote:
Kapjatok már a fejetekhez, semmi másról nem szól ez az egész, mint a média hatalma. Percenként emberek ezrei halnak, 1 részük biztosan vmilyen természeti katasztrófa miatt. Vagy maradjunk csak Magyarországon, nem csak az az 5 ember halt meg ilyen-olyan természeti csapás miatt....dehát ezt ugye egyenesben adta a tévé, így jó nagy lufit lehet fújni belőle, meg politikai szardobálást csinálni (és nem azt mondom, hogy nincs egyáltalán felelőse a dolgoknak, hogy nem lehetett volna jobban kommunikálni az egészet, dehát tényleg nem törhet ki egy vulkán, nem csaphat le a tájfun, csak úgy a természet erejétől vezérelve...?).
Ha 5 ember természeti katasztrófa okozta halála miatt (mert mind az 5-en a természeti katasztrófa, és nem pedig a hisztis tömeg áldozatai, és a sérültek igen jelentős része is a kidőlt fáktól, hulló cserepektől, gallyaktól és üvegektől sérült) kegyeleti okokból nem lehetne bulizni, akkor a szótárból azt a szót, hogy szórakozás, örökre törölni lehetne.
Nevezzetek nyugodtan kegyeletlennek, de én azt gondolom, gyászoljuk azt, aki tényleg közel állt hozzánk, még akkor is, ha egy 12 éves kislány halálhíre az én szemem sarkából is könnycseppet fakaszt.... De ez még mindig média, hisz ha minden gyermek halála ezt okozná, végig bömbölhetnénk az életünk... csakhogy nincs mindig ott kamera...
Ami pedig a szigeteseket illeti, én igen is elhiszem, hogy a tűzijáték elmaradásának igen is oka volt a kegyelet. Mert még én se vagyok olyan naiv, hogy azt gondoljam, egy ilyen hatalmas pénzeket megmozgató rendezvény elmaradhat, viszont ehhez képest a tűzijáték megrendezése bagó nekik (és biztos még arra is van szponzor) és ezt a kiadást amúgy is előre kalkulálták, a természet felett pedig még nekik sincs hatalmuk.

word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:56, 30-08-2006 
son of nitrous

parádé2006

http://picasaweb.google.com/balogrobert ... stParD2006

:thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:05, 30-08-2006 
souljah

phritz wrote:
s_py wrote:
mibol gondolod? azert nem mindenki hal meg mert osszetapossak

próbáltál volna meg kijutni szigeten prodigy után a népszabadság sátor mellett. a tömeg tolta az előtte levő tömeget, egy hajszálon múlt, hogy nem tört ki a pánik, én is csak azért fogtam fel olyan mókásan hogy 'sodródok az árral' mert atom be voltam baszva. életemben először keveredtem ilyen helyzetbe, annyi azonban rögtön lejött, hogy ha itt valaki elesik, az vajmi kevés eséllyel kel fel súlyos sérülések nélkül, hovatovább élve. éspersze említhetnénk az egyes focipályákon történt hasonló haláleseteket..

Egyetértek, volt azért ott rettenetes jajgatás, meg mögöttem lelkesen mondogatták, hogy el ne essetek...nem mintha azon múlt volna. És nagy köszönet a Népszabadságos biztiőröknek, akik beengedték a pici lányokat a kordon mögé! Annyi állatot egy helyen még nem nagyon láttam.. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:26, 30-08-2006 
ujonc

Szia!

k.a.v.i.c.s. wrote:
Kapjatok már a fejetekhez, semmi másról nem szól ez az egész, mint a média hatalma. Percenként emberek ezrei halnak, 1 részük biztosan vmilyen természeti katasztrófa miatt. Vagy maradjunk csak Magyarországon, nem csak az az 5 ember halt meg ilyen-olyan természeti csapás miatt....dehát ezt ugye egyenesben adta a tévé, így jó nagy lufit lehet fújni belőle (...)

Nem, sajnos ez nem egészen stimmel. Ha Józsi bácsit a falun fejbevágja egy faág és meghal, akkor tényleg az van amit te mondasz, nem kell gyásznap meg semmi se. Azonban nem tudom tudsz-e róla, de ez egy különleges nap volt, különleges eseménnyel. Aug. 20 ugyanis állami ünnep, elvileg állami biztosítás alatt. Tehát amikor itt történik valami, az sajnos nem igazán ugyanaz a kategória, mint amikor Józsi bácsi fejére faág esik, vagy Szabó Rozáliát agyoncsapja a villám. Egyszerűen más súlycsoport.

A politikai sárdobálásról röviden csak annyit, amennyit már egyszer leírtam: minden más országban ilyenkor öt perc alatt előteremtődik egy prominens személyiség, és elmagyarázza, hogy kivizsgálás lesz. Nálunk erre is napokat kellett várni, mindenki nyaralt, úgyláccik, és senki sem ünnepelt a néppel... :twisted: Ja és a kitűzött megemlékezési nap se volt agyonhirdetve (és ezzel elérkeztünk a következő témához is).

Amit a médiabeli felfújásról mondasz, arra márkorábban utaltam: egyedül a HírTV reagált azonnal, mindenki más csak jóval utána.

k.a.v.i.c.s. wrote:

Kérlek olvasd el, amit kicsivel korábban írtam. Nem törölni a szórakozást. Csak mondjuk vagy sz*r vagy kalaposinas, el kéne már dönteni, és nem egy héttel egy állami eseményen történt tragédia után táncolni, meg fújni a sípot, mint a bibliai időkben...

A "természeti katasztrófa" témájában: ha hinni lehet a forrásoknak, amint utólag kiderült, többen tudták hogy vihar igenis jön, tehát nem derült égből meg a semmiből esett az a k*a sok eső meg faág.
És képzeld, volt olyan város, ahol komolyan vették a meteorológusokat, és a viharveszély miatt el is maradt a népünnepély.
Itt miért nem? Ennyire kellett a buli, vagy mi van? Mert ha igen, akkor vissza az egész, és már értem a Parádé-dolgot is. :twisted:

k.a.v.i.c.s. wrote:
Ami pedig a szigeteseket illeti, én igen is elhiszem, hogy a tűzijáték elmaradásának igen is oka volt a kegyelet.

"Hány éves vagy, királyfi? És még hiszel a mesékben?" :twisted: [/i]

http://www.myspace.com/hellonsteelewheelz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:30, 30-08-2006 
metalhead

adf-en rengetegen bodysurfoltek, volt egy gyerek, akit rossz fele adtak tovabb, egy olyan 6-7 fos lanycsoport nem birta el, elejtettek es kb fejjel beleallt a foldbe
a korulotte allok egy emberkent ugrottak es huztak fel, talpra allt, leporolta a hatat majd elrohant (mar amennyire tomegben rohanni lehet)
szoval szerintem nagy altalanossagban veve eleg segitokeszek az emberek

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:32, 30-08-2006 

http://www.zen54064.zen.co.uk/tony2.jpg

Tony mikor volt parádén?? :lol: [/img]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:57, 30-08-2006 
cinetrip

k.a.v.i.c.s. wrote:

word kám izi... : )

Mossad őket, rájuk fér mert elég piszkosak.
L

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:24, 30-08-2006 
original nuttah

qukax wrote:
k.a.v.i.c.s. wrote:

L

Én csak elmondtam a véleményem, ami lehet, hogy eltér az általános véleméyntől, de akkor is...
1. Nem mindig az az igaz, amit több ember állít. (hagy ne hozzak példákat...)
2. Több embert is személyesen ismerek a szigetesektől, nem a vakvilágba beszélek.
3. Ez csak egy vélemény volt, mint olyan teljesen szubjektív, egy szóval se mondtam, hogy tuti, csak azt, így gondolom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:41, 30-08-2006 
original nuttah

k.a.v.i.c.s. wrote:
2. Több embert is személyesen ismerek a szigetesektől, nem a vakvilágba beszélek.

ezzel itt nem vagy egyedul
ugyhogy az meg siman a vakvilag

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:43, 30-08-2006 
original nuttah

missie wrote:
k.a.v.i.c.s. wrote:

Ebben egy percig sem kételkedtem.
Csak azt mondtam, akiket én ismerek, igen is el tudom képzelni a kegyeleti okokat.
De asszem rég túl van már ragozva ez a téma, meg ugye mégsem erről szólna ez itt....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:03, 30-08-2006 
metalhead

k.a.v.i.c.s. wrote:
Csak azt mondtam, akiket én ismerek,

csak nem a tizenhat éves lánykákat akik a mávjegyeket pecsételték? :fog:

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:31, 30-08-2006 
cinetrip

k.a.v.i.c.s. wrote:
qukax wrote:
k.a.v.i.c.s. wrote:

L

Én csak elmondtam a véleményem, ami lehet, hogy eltér az általános véleméyntől, de akkor is...
1. Nem mindig az az igaz, amit több ember állít. (hagy ne hozzak példákat...)
3. Ez csak egy vélemény volt, mint olyan teljesen szubjektív, egy szóval se mondtam, hogy tuti, csak azt, így gondolom.

Azért azt ne gondold hogy az extraprofit megszerzéséért, nem tesznek meg mindent.
Én is ismerek egy csomó embert a szigettől, ezért írtam amit írtam.
Ja, vannak közöttük "jófej" arcok is, de azok a kulik pontosabban a szellemi segédmunkások, őket én sem bírom hibáztatni, de sajnálni sem.
Így ha mondjuk, a mekdónádsznál dolgozol és büdös zsírszagú lesz a hajad és ezért ha villamoson elhúzódnak az emberek tőled, ne a kapitalistákat hibáztasd fennhangon hanem mondjál fel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:52, 30-08-2006 
metalhead

qukax wrote:
Így ha mondjuk, a mekdónádsznál dolgozol és büdös zsírszagú lesz a hajad és ezért ha villamoson elhúzódnak az emberek tőled, ne a kapitalistákat hibáztasd fennhangon hanem mondjál fel.

ezt annak mondd, aki megteheti, hogy hippi módjára éljen.

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:55, 30-08-2006 
metalhead

ezt azert mondod rasta haja van? :hah:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:27, 30-08-2006 
cinetrip

Jó de a hippi rastáknak is kell dolgozniuk ha nem akarja hogy éhenhaljanak a rastaporontyai.
De azé a mekdónácba nem menne...
Mondjuk a zselégyárba OK, mert ott ingyé van a hajzselé... : )

Ott lehetne aztán kegyeleti zselépartit tartani a kommeinistaszombatokon.

L.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:02, 30-08-2006 
metalhead

k.a.v.i.c.s. wrote:
missie wrote:
k.a.v.i.c.s. wrote:

Ebben egy percig sem kételkedtem.
Csak azt mondtam, akiket én ismerek, igen is el tudom képzelni a kegyeleti okokat.
De asszem rég túl van már ragozva ez a téma, meg ugye mégsem erről szólna ez itt....

basszus. ez a kegyeleti faszsag csucsdemagogia. miert csak a tuzijatek maradt el a paraden?

azert mert a hozzatartozoknak gorcsbe randul a gyomruk a szo hallatan? vagy mi leszunk szomoruak es az aldozatokra gondolunk amikor fellovik az elso raketakat?
kegyeleti okokbol _unnepeket_ szoktak elhalasztani vagy nem megtartani.

miben mas "unnep" az egesz nap egy reszet kepzo tuzijatek (ami mellesleg gondolom a vegen, este lett volna) mint a deltol estig tarto lakossagi trenszes sipolos csocskirakos felvonulas?

vagy az egesz vagy semmi es marad kussban a kommunikacios osztaly..

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]