popbitch wrote:
suhaid wrote:
nem mentegetem, szerintem sem egy tul eloremutato koncepcio a visszatapsolas. nem is en talaltam ki. aerocafes hasonlat sem santa annyira, ezt csinaljak ok is csak marlboroval es mindenfele aktualitast mellozve. viszont ha nincs leirva direkt van ez, meg rosszabbakra is lehetne gondolni. ezert gondoltam bekopizom.
sirni azt hiszem nincs okunk, jo ez a program attol fuggetlenul h nem reprezentalja britannia minden trendi iranyzatat.
itt jegyzem meg, a tavalyi rokkos negyedik nap sajnos botranyosan keves embert erdekelt :/ pedig a rokk az nagyon kene egy ilyenbe.
na azért!! egyébként azóta sokat változott ebbe az irányba (rock, indie) a közízlés, de ehhez nyilván oda kellene figyelni...
na ja, lásd danubius rádió jakso top 20-ben franz ferdinand hööh
amúgy nem arról van szó h az aktuális trendi indie zenekarokat kéne idehozni (mondjuk ez már inkább prezentálná a brit zenei kultúrát), de legalább ne olyan előadókat, amelyeket bármelyik szervezőgárda bármikor amúgy is leszervezné. 2 éve vagy mikor volt szó zoot womanről, akkor úgy majdnem megörültem, de "szerencsére" időben kiderült h nem lesz....
tavalyi rock napról annyit, h itt volt a S kategóriás kava kava v mi a tököm. ez több szót nem is érdemel.