i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 05:21, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 206 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:38, 22-10-2005 
a38

s_py wrote:
coldplay k**** jo csak nem egy ilyen rendezvenyre kene de azert johetnenek (dejolenne majd kb 10 ev mulva...)

streets_et inkabb el tudom kepzelni egy ilyen helyen (klubbolos)

berlet nagyszeru otlet mikortol es hol lehet majd hozzajutni?

streets-ről is volt szó, de ő 5000 férőhely alá nem adja. :oops:

bérlet majd hajón lesz majd kapható 1-2 héten belül.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:22, 22-10-2005 
jazz turbulence

meg a deepben, trancewaveben es kultiplex irodaban

annyit meg hozzatennek a kritikaval elok kedveert,h

"A British Council tavaly útjára indított fesztiválja második állomásához érkezett. A szervezőktől ezúttal nagyrészt olyan  brit zenekarok és DJk kaptak meghívást, akik már zajos sikerrel szerepeltek itthon ? ám most új felállásban, vagy programmal térnek vissza."

tehat nem onismetlesrol mint inkabb visszatapsolasrol van szo. vagy vm ilyesmi. amibe igy pont nem fernek bele az indie chartok multheti felfedezettjei. remelhetoleg a kovetkezo ezk-n.. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:28, 22-10-2005 
son of nitrous

Streets,Lady Sovereign kell nekünk...Angliában nagyon meg a garage,ehhez képest garage előadót nem látok.Nagyon sajnálom pedig már ránkférne egy fincsi kis garage buli az biztos! :redstripeslayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:49, 22-10-2005 
kollektiva

suhaid wrote:
meg a deepben, trancewaveben es kultiplex irodaban

annyit meg hozzatennek a kritikaval elok kedveert,h

"A British Council tavaly útjára indított fesztiválja második állomásához érkezett. A szervezőktől ezúttal nagyrészt olyan brit zenekarok és DJk kaptak meghívást, akik már zajos sikerrel szerepeltek itthon ? ám most új felállásban, vagy programmal térnek vissza."

tehat nem onismetlesrol mint inkabb visszatapsolasrol van szo. vagy vm ilyesmi. amibe igy pont nem fernek bele az indie chartok multheti felfedezettjei. remelhetoleg a kovetkezo ezk-n.. :wink:

ja, így már világos! British Council = Aero Café. ugyan más, suhaid, pont te mentegeted, és pont ezzel? de mindegy, nem akarok tovább puffogni, off off.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:52, 22-10-2005 
son of nitrous

Ez is sziget szervezés?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:58, 22-10-2005 
kollektiva

Selector wrote:
Ez is sziget szervezés?

mi van?? nem, az ideológia ugyanaz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:01, 22-10-2005 
son of nitrous

Értem mostmár!Kössz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:05, 22-10-2005 
jazz turbulence

nem mentegetem, szerintem sem egy tul eloremutato koncepcio a visszatapsolas. nem is en talaltam ki. aerocafes hasonlat sem santa annyira, ezt csinaljak ok is csak marlboroval es mindenfele aktualitast mellozve. viszont ha nincs leirva direkt van ez, meg rosszabbakra is lehetne gondolni. ezert gondoltam bekopizom.

sirni azt hiszem nincs okunk, jo ez a program attol fuggetlenul h nem reprezentalja britannia minden trendi iranyzatat.

itt jegyzem meg, a tavalyi rokkos negyedik nap sajnos botranyosan keves embert erdekelt :/ pedig a rokk az nagyon kene egy ilyenbe.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:09, 22-10-2005 
kollektiva

suhaid wrote:
nem mentegetem, szerintem sem egy tul eloremutato koncepcio a visszatapsolas. nem is en talaltam ki. aerocafes hasonlat sem santa annyira, ezt csinaljak ok is csak marlboroval es mindenfele aktualitast mellozve. viszont ha nincs leirva direkt van ez, meg rosszabbakra is lehetne gondolni. ezert gondoltam bekopizom.

sirni azt hiszem nincs okunk, jo ez a program attol fuggetlenul h nem reprezentalja britannia minden trendi iranyzatat.

itt jegyzem meg, a tavalyi rokkos negyedik nap sajnos botranyosan keves embert erdekelt :/ pedig a rokk az nagyon kene egy ilyenbe.

na azért!! egyébként azóta sokat változott ebbe az irányba (rock, indie) a közízlés, de ehhez nyilván oda kellene figyelni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:15, 22-10-2005 
ujonc

popbitch wrote:
suhaid wrote:

na azért!! egyébként azóta sokat változott ebbe az irányba (rock, indie) a közízlés, de ehhez nyilván oda kellene figyelni...

na ja, lásd danubius rádió jakso top 20-ben franz ferdinand hööh :)
amúgy nem arról van szó h az aktuális trendi indie zenekarokat kéne idehozni (mondjuk ez már inkább prezentálná a brit zenei kultúrát), de legalább ne olyan előadókat, amelyeket bármelyik szervezőgárda bármikor amúgy is leszervezné. 2 éve vagy mikor volt szó zoot womanről, akkor úgy majdnem megörültem, de "szerencsére" időben kiderült h nem lesz....

tavalyi rock napról annyit, h itt volt a S kategóriás kava kava v mi a tököm. ez több szót nem is érdemel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:22, 22-10-2005 
jazz turbulence

ja, egy eve volt, es az a nap tenyleg a zoot womantol durrant volna. de jacqes lu cont inkabb lemondta utso pillanatban h madonnanak bogozhessen beugrokent..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:25, 22-10-2005 
jazz turbulence

nade nem tetszelgek itt a fogadatlan prokator szerepeben tovabb. jazzturb napot 100%osan vallalom, szerintem kurvajo lesz. tilos napi ty elo koncertrol meg azt hiszem, h ilyen hiphop produkciot meg talan nem latott ez az orszag.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:43, 22-10-2005 
kollektiva

suhaid wrote:
ja, egy eve volt, es az a nap tenyleg a zoot womantol durrant volna. de jacqes lu cont inkabb lemondta utso pillanatban h madonnanak bogozhessen beugrokent..

azért a baccardinak eljött zártkörben dj-zni két hete :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:50, 22-10-2005 
jazz turbulence

legyen ez a progresszio netovabbja :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:32, 24-10-2005 
original nuttah

az üzlet az üzlet

http://index.hu/kultur/showbiz/brit1023/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:35, 24-10-2005 
Torespont Radio

Matykó wrote:

A tánctéren jobbra néztem, a fal mellett egy korosabb csöves nénit pillantottam meg, aki meglepően jól utánozta a partizók úgynevezett "exelgetős" táncát

terjed a szleng :)

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:15, 24-10-2005 
partiarc

Ebbe a topicba csak az a vicces, hogy mindenki ugy beszél az angliában vezetö zenei ágazatokról mint ha most is kint élne és csak haza irogatna néha.... :lol:
A british cuncilról meg annyit, hogy ha nem vagy látnok vagy valami kiba***t jós tehetség és nem mondod meg nekik másfél évre elöre, hogy mi lesz, nem támogatnak semmiben! :? :evil:
Ezek után csak a szervezőknek köszönjétek, hogy 1 buli megvalósul, mert másoknak nem túlsok köze meg munkája van benne... :!: :idea:

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:49, 24-10-2005 
kollektiva

[quote="inoksz"]Ebbe a topicba csak az a vicces, hogy mindenki ugy beszél az angliában vezetö zenei ágazatokról mint ha most is kint élne és csak haza irogatna néha.... :lol:
quote]

internetről hallottál?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:06, 24-10-2005 
crate soul brothers

chin0 wrote:

A tánctéren jobbra néztem, a fal mellett egy korosabb csöves nénit pillantottam meg, aki meglepően jól utánozta a partizók úgynevezett "exelgetős" táncát

Tévedsz, az indexes srácok rendszeresen mozognak a "szcénában", bármit is jelentsen ez. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:07, 24-10-2005 
Torespont Radio

keyser wrote:
chin0 wrote:

Tévedsz, az indexes srácok rendszeresen mozognak a "szcénában", bármit is jelentsen ez. :D

ezt tudom, csak vicces volt olvasni az index hasabjain

de akkor viszont legyenek pontosak; ixelgetes :)

You think you're big time?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 206 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]