i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 18:59, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11:02, 17-05-2004 
ujonc

a legnagyobb para az hogy a szervezőnek nem volt működési engedélye, de azért medhívta a dzihan-ékat...

bigup...
éljen az első illegal műmajer citadella mega-gáz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:30, 17-05-2004 
ujonc

intrendmedia wrote:
a legnagyobb para az hogy a szervezőnek nem volt működési engedélye, de azért medhívta a dzihan-ékat...

bigup...
éljen az első illegal műmajer citadella mega-gáz.

hát éljensoká. nem csodálkoznék, ha ezek után a dzihanék háromszor megnéznék, hogy ki hivja meg öket, vagy soha többé nem jönnének M.o.-ra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:58, 17-05-2004 
droid

isu wrote:
Ne haragudj up, hogy megkérdezem, de te hány éves vagy?

22

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:40, 18-05-2004 

A :johnb: fent és bent is szorgalmasan ment.
(A türelem rózsát (és egy oltári nagy berúgást, valamint többszörösen dedikált lemezeket) terem) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:07, 21-05-2004 
ujonc

Kedves madbal!

A világon mindenütt úgy szoktak (és érdemes) hozzászólni egy témához hogy ismered a hátteret valamenyire amihez hozzászólsz illetve a személyt akiröl irsz.
Sajnos ezt most is megsporoltad.Bár hozzá nem értésed eddig is legendás volt már sok mindenki elött,erröl ujra tanubizonyságot tettél a mostani beirásoddal.
Tájékoztatásul:Amikor sorra kerultunk tudtuk meg hogy fél orát jatszhatunk összesen es abbol is lett 20 perc kb.Valamint nem egyedül játszottam hanem back2back Fonetic kollegámmal.Ezenkivul 2 percenkent jött oda valaki hozzánk hogy akkor még egy szám es jön más(nem csak mi szivtunk hanem az összes dj!!Kérdezd meg Ozont(talán hallottál már róla,...) ö is teljesen ki volt akadva a körülményeken!)Azonban ettöl független is üres rosszindulat amit irtal a szettünkel kapcsolatban.

Legközelebb tájékozodj minimális szinten elöre, mielött hozzászólsz egy témához.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:16, 21-05-2004 
minimalheadz

Te figyu!Nincs meg a 8 óra munka 8 óra pihenés... :lol:

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:45, 22-05-2004 
ujonc

Sajnos az pont nincs nalam! : ))
/szerdan bemegyek a boltba mert van 1 uj projekt amirol beszelni szeretnek veled../

csa

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:49, 22-05-2004 
metalhead

Balance wrote:
Kedves madbal!

A világon mindenütt úgy szoktak (és érdemes) hozzászólni egy témához hogy ismered a hátteret valamenyire amihez hozzászólsz illetve a személyt akiröl irsz.
Sajnos ezt most is megsporoltad.Bár hozzá nem értésed eddig is legendás volt már sok mindenki elött,erröl ujra tanubizonyságot tettél a mostani beirásoddal.
Tájékoztatásul:Amikor sorra kerultunk tudtuk meg hogy fél orát jatszhatunk összesen es abbol is lett 20 perc kb.Valamint nem egyedül játszottam hanem back2back Fonetic kollegámmal.Ezenkivul 2 percenkent jött oda valaki hozzánk hogy akkor még egy szám es jön más(nem csak mi szivtunk hanem az összes dj!!Kérdezd meg Ozont(talán hallottál már róla,...) ö is teljesen ki volt akadva a körülményeken!)Azonban ettöl független is üres rosszindulat amit irtal a szettünkel kapcsolatban.

Legközelebb tájékozodj minimális szinten elöre, mielött hozzászólsz egy témához.

ergo a bulin resztvevo emberek ne csak azt vegyek figyelembe, hoghy ok jol erzik magukat é vagy sem, hanem vizsgaljak meg a szeljarast, a djk lelkiallapotat, a csillagok allasat, a kontroll minoseget, majd ezek alapjan dontsek el magukban, hogy jo volt e az amit az illeto prezentalt. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:19, 22-05-2004 
ujonc

Balance wrote:
Kedves madbal!

Draga balansz baratom,

nem kell ahhoz semmifele hatteret ismerni, vagy kulonosebb hozzaertonek lenni, hogy megallapithassam, nem sikerult ezen az esten elvezheto, szorakoztato zenet jatszanod. Hogy demagog legyek: azert fizetek, hogy szorakozzak, es nem azert, hogy dj-k sirankozasahoz papirzsebkendot adjak.

Voltam en mar szarabb korulmenyek kozott is buliban, ahol a megis orjonges volt. (pl a zenekar elotti djk zsenialis ugyesek voltak, nem tudom a neveket, ha csak ok jatszanak a dz+k elott, mar akkor haton porogtunk volna) Egy lemezjatszoval, sot kazettas magnoval is lehet bulit csinalni. Ha nagy nevnek tartod magad, akkor miert vallaltad el az ilyen no-name szervezoknek?

(Illetve hogy konkret kritikaval illesselek: pl a starwarsos bejatszasod sem ritmusban, sem hangnemben, sem hangulatban, sem mondanivalojaban nem volt odavalo. Azert emlekszem csak ra, mert annyira siralmas volt.)

A DJzes iparmuveszet. A lemezlovas ugy _alkot_, hogy a kozonseget _szolgalja_ is egyben, azaz _szorakoztat_. Neked most egyiket sem sikerult. De talan legkozelebb...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:49, 25-05-2004 
ujonc

Azt hiszem sikerult totalisan felreertened es ez szol Psure-nak is.
Feltetelezem ha nem itt a listan talalkozunk most joban lennenk/alt.ban kolcsonosen joban vagyok mindenkivel akit megismertem eddigi eletem soran/,feltetelezem ezt azert is mert aki ezt a forumot olvassa eleve az atlagnal altalaban nyitotabb,inteligensebb.Madbal oldalat is megneztem ami szinten ezt tamasztja ala,erdekes nem atlagos oldal/tetszenek a kepek is../. de sajnos egymas nem ismerese sok felreertesre ad okot ezt mar megtapasztaltam.

Ezert tisztazandokent irom nektek:
Ha valamit szivbol gyulolok az az ha egy ember/nemcsak dj/sztarkent viselkedik.
Az hogy no name szervezonek elvallaltam a bulit pont azt tukrozi hogy nem vagyok sztar es ehez jaro zsiros gazsis divat dj akinek a mandzsere vigyaz mindenre nehogy akar egy rossz mozdulata legyen:hol jatszik,mikor,milyen cikk jelenik meg rola,stb.Nekem nincs menedzserem masreszt partolok minden erofeszitest ami egy party szervezeseert tortenik az itthoni kozegben/azaz hogy "no name szervezovel" is megprobalom amit egy "nagy nev"nem biztos hogy megengedhet maganak./.Ezt tamasztja ala hogy Mada,Ozon is igy tettek mint en, akik szinten biztak a buliban.Sajnos a bulit ez szamomra is vegleg kiderult nem jol szerveztek meg ha korabban tudom ez lesz nem valalom el./Szegeny Ozon most nagyon bologatna neki ez tobb ezer forintjaba is kerult../
Az hogy mi jatszottunk Fonetik-el pont a Dzihanek elott tok veletlen,jatszhattak volna ugyanigy Suefoek is vagy Ozon..de a szervezo ebbol a szempontbol is szeszelyes volt.

Sajnos felreertetted a rossz korulmenyekrol irt dolgokat.Azt azert irtam mert a partin levoknek ez nem biztos hogy lathato volt es ugy gondoltam erre is kivancsi voltal.Nekem ez az eletem.Nagyon keves dolog zavar ameddig az csak engem es nem a kozonseget zavarja/pl halk vagy rossz minosegu hang/Szakado esoben jatszottam egyszer, alig jott el par ember,elfujta a szel mindig a a tut de eletem egyik legjobb bulija volt mert az a par ember elvezete a zeneket.Akkor lattam oket eloszor de a zenen keresztul egybol kozel kerultunk egymashoz.Az ilyen bulik tartjak az emberben a lelket.
Itthon sok djt ismerek velem egyutt aki regota jatszik mar de kitartonak kellett nagyon lennie hogy ne adja fel es tegye felre a megsporolt penzet,jarja a lemezboltokat es nehez korulmenyek kozott is jatszon,stb.Csak peldak:Future,Suefo,Nafta,Bosi,stb/bar Bosi hal istennek egy ideje mar jo feltetelek,meghivasok kozott jatszik/Jobban tisztelem oket ezert barmelyik "nagy nev"-nel.

A Dj-zes mint iparos,iparmuveszetes velemenyeddel is teljesen egyetertek.Azonban te is tudod hogy nem tetszhetsz mindenkinek,nem szerethet mindenki.Ez a nem ismert djkre ugyanugy igaz mint a nagy nevekre.Veletlenul sem akarom osszehasonlitanom magam vele de amikor az egyik legnagyobb nev Krush jatszott itt,sokan fikazatak pont ugy ahogy te:hogy nem oda valo darabokat jatszott,minek fizettem ki ennyi penzt,stb
Ugyanigy tamadtak egy no name djt a szigeten pedig jo zenet jatszott csak a kozonseg mast vart../mert nem a meghirdetett dj lepett fel./Nem muszaj szeretni de ezert nem kell tamadni a masikat.
Dzihanek a szettunk utan, tobb lemezre is rakerdeztek amit jatszottunk, hogy mi voltak mert bejott nekeik.Ezenkivul mindenkinek tetszett a szettunk akivel beszeltunk veletlen,sajnalom hogy pont neked nem.

Ugy gondolom demokracia van, barkirol lehet barmit mondani de ettol meg lehet tisztelni kolcsonosen a masikat.Igy en se medbolt irtam/bar leveled utan en is valoszinuleg rosszabbat gondok rolad mint amilyen vagy/ hanem a rendes nevedet a cimzesnel.
Remelem sikerult a felreerteseket tisztaznunk.

pisz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:38, 25-05-2004 
metalhead

azert a beatmix alap. 8)

peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:52, 25-05-2004 
original nuttah

psure wrote:
azert a beatmix alap. 8)

peace

downtempo djknel nem :)

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:11, 25-05-2004 
allnightbreakz

azér csiti csati ott sem megy el.. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:09, 26-05-2004 
ujonc

oxi wrote:
psure wrote:
azert a beatmix alap. 8)

downtempo djknel nem :)

igen, na de egymas mellett ket dalt, mas utemben stb stb?

balance wrote:
Azt hiszem sikerult totalisan felreertened

kedves, baratsagos, jo ember vagy, de sokadjara mondom, h dj-teljesitmenyed ezen az esten nem gyözött meg. söt. szitokszavakat mormogtam.[/u]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:36, 28-05-2004 
droid

balance wrote:
Azt hiszem sikerult totalisan felreertened

kedves, baratsagos, jo ember vagy, de sokadjara mondom, h dj-teljesitmenyed ezen az esten nem gyözött meg. söt. szitokszavakat mormogtam.[/u][/quote]

Mindenkinek lehet rossz napja! Ne egy eset után általánosíts!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:42, 17-01-2005 
original nuttah

19. Dzihan & Kamien (A) (http://www.a38.hu)

ki mit tud? live lesz vagy megint dj set?

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:24, 01-02-2005 

oxi wrote:
19. Dzihan & Kamien (A) (http://www.a38.hu)
ki mit tud? live lesz vagy megint dj set?

(Gondolom már Te is tudod, de ha már éppen zárkózok az utolsó másfél hét dolgait illetően, akkor beírom, h) dj set lesz:
"19.szo.22h
Dzihan & Kamien (A) DJ set, Beat Dis, DJ Mango
Belépő elővételben: 2000 Ft, a koncert napján: 2500 Ft" (a38.hu)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:40, 01-02-2005 

Ja, bocs, közben felzárkózva megtaláltam ezt a topikot is, mea culpa.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]