Balance wrote:
Kedves madbal!
A világon mindenütt úgy szoktak (és érdemes) hozzászólni egy témához hogy ismered a hátteret valamenyire amihez hozzászólsz illetve a személyt akiröl irsz.
Sajnos ezt most is megsporoltad.Bár hozzá nem értésed eddig is legendás volt már sok mindenki elött,erröl ujra tanubizonyságot tettél a mostani beirásoddal.
Tájékoztatásul:Amikor sorra kerultunk tudtuk meg hogy fél orát jatszhatunk összesen es abbol is lett 20 perc kb.Valamint nem egyedül játszottam hanem back2back Fonetic kollegámmal.Ezenkivul 2 percenkent jött oda valaki hozzánk hogy akkor még egy szám es jön más(nem csak mi szivtunk hanem az összes dj!!Kérdezd meg Ozont(talán hallottál már róla,...) ö is teljesen ki volt akadva a körülményeken!)Azonban ettöl független is üres rosszindulat amit irtal a szettünkel kapcsolatban.
Draga balansz baratom,
nem kell ahhoz semmifele hatteret ismerni, vagy kulonosebb hozzaertonek lenni, hogy megallapithassam, nem sikerult ezen az esten elvezheto, szorakoztato zenet jatszanod. Hogy demagog legyek: azert fizetek, hogy szorakozzak, es nem azert, hogy dj-k sirankozasahoz papirzsebkendot adjak.
Voltam en mar szarabb korulmenyek kozott is buliban, ahol a megis orjonges volt. (pl a zenekar elotti djk zsenialis ugyesek voltak, nem tudom a neveket, ha csak ok jatszanak a dz+k elott, mar akkor haton porogtunk volna) Egy lemezjatszoval, sot kazettas magnoval is lehet bulit csinalni. Ha nagy nevnek tartod magad, akkor miert vallaltad el az ilyen no-name szervezoknek?
(Illetve hogy konkret kritikaval illesselek: pl a starwarsos bejatszasod sem ritmusban, sem hangnemben, sem hangulatban, sem mondanivalojaban nem volt odavalo. Azert emlekszem csak ra, mert annyira siralmas volt.)
A DJzes iparmuveszet. A lemezlovas ugy _alkot_, hogy a kozonseget _szolgalja_ is egyben, azaz _szorakoztat_. Neked most egyiket sem sikerult. De talan legkozelebb...