i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:18, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 113 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:21, 16-01-2005 
partiarc

powerload wrote:
távol álljon tőlem, hogy felmelengessek dolgokat, ám azért fttm testvérem védelmében hadd ragadjak én is billentyűzetet: freakscene meg ganajka, szánalmas szarok vagytok, csak most úgy látszik ezt a fórumot néztétek ki, hogy keresztes hadjáratotokat véghez vigyétek és nem a pánkportált. a jó kurva anyátokat, sol invictus-on asszem látjuk egymást :lol:

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kurva jó, írj még ilyet!
de figyelj, sol invictusra akkor hozd már le a cd-met is, danke!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:29, 16-01-2005 
ujonc

FreakScene wrote:
powerload wrote:
távol álljon tőlem, hogy felmelengessek dolgokat, ám azért fttm testvérem védelmében hadd ragadjak én is billentyűzetet: freakscene meg ganajka, szánalmas szarok vagytok, csak most úgy látszik ezt a fórumot néztétek ki, hogy keresztes hadjáratotokat véghez vigyétek és nem a pánkportált. a jó kurva anyátokat, sol invictus-on asszem látjuk egymást :lol:

kurva jó, írj még ilyet!

buzikám, a szaros cédéd ugyan nálam nincs, mert én nem az vagyok, akinek gondolsz, viszont ha gondolkodsz, akkor emlékezhetsz, hogy májusban mit ígértem neked, amikor megpróbáltál elsunnyogni mellettem a kék yukban, úgyhogy tartsd ahhoz magad légy szíves...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:44, 16-01-2005 
bladerunnaz

folytassatok valami mas kommunikacios csatornan

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:23, 16-01-2005 
ujonc

powerload wrote:
FreakScene wrote:
powerload wrote:

kurva jó, írj még ilyet!

buzikám, a szaros cédéd ugyan nálam nincs, mert én nem az vagyok, akinek gondolsz, viszont ha gondolkodsz, akkor emlékezhetsz, hogy májusban mit ígértem neked, amikor megpróbáltál elsunnyogni mellettem a kék yukban, úgyhogy tartsd ahhoz magad légy szíves...
lófejjel az ágyamban ébredtem.örülök fuck to the nyuszinak és a másik szájhősnek is.gondolom ő az erősítés.én a punkportálra nem írtam,nem is fogok.az buziknak való.mi van ember,mikrofonnal a kezedben nem tudsz érvényesülni?kicsit olyan érzés kerítet hatalmába,mintha egy panelrengeteg kőből készült pingpong asztalán ülve szotyizgatnék 2 paraszttal.powerload,veled semmi dolgom,szarba sem veszlek.fttm:te meg 2 hányás között részegen,egyik pontból a másikba hemperedve verekedésről álmodsz? :hah: tök jó,hogy elragadott titeket a billenytűzet látványa,most mindenki láthatja milyen emberek bulijaira mászkál.az utolsó szó a tiétek lehet,nevetni jó.az ipcétől meg ezúton kérek elnézést!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:25, 16-01-2005 
partiarc

powerload wrote:
FreakScene wrote:
powerload wrote:

kurva jó, írj még ilyet!

bocs valdi, de van amit nem hagyhatok szó nélkül. röviden, utoljára.
és direkt nem pü-ben, de részemről ez az utolsó.

megpróbáltam elsunnyogni melletted? Kicsit mintha szelektív volna a memóriád... ugyanis rádköszöntem, amire te nem reagáltál, ezek után pár perc múlva hátulról (!) rátetted a kezed a vállamra, és nagyon bátran, kb. 100 ismerősöd közelében megfenyegettél, ráadásul olyan dolgok miatt, amikhez semmi közöm nem volt, ezt ott is elmondtam és elmondom itt is, mert úgy látszik képtelen voltál felfogni.
Továbbá: szerinted nem furcsa, hogy Balázs megszabadít egy cdmtől, és akkor én vagyok a geci, mert próbálom visszaszerezni, vagy legalább azt elérni, hogy Balázsban legyen annyi, hogy azt mondja: "ne haragudj, elvesztettem", vagy mitudomén. Szerinted ez normális, hogy engem baszogattok azért, mert ő elhagjya egy cd-met és 4 éven keresztül hülyének néz? Na faszikám, ha erre igen a válaszod, akkor nem csalódtam benned. Mellesleg, hogy tiszta legyen: leszarom a seein' red cd-t, nem túl érdekes zene, néhány szám jó azon a cd-n, tehát annyira nem hiányzik. Ami baromira hiányzik, az Balázs gerince.
amúgy pedig első hozzászólásod után sem gondoltam, hogy te lennél Balázs, mivel ő fucktothemusic néven fut, másrészt meg tutira nem tévedtem, az vagy, akinek gondollak: egy senki.
na, viszlát!
ja, és mivel 3000 ft-ért azt hiszem nem vagyok hajlandó megnézni a kultiplexben (és ezen van a hangsúly) a Sol Invictus-t (sem, és mást sem), ezért sajnos úgy néz ki, nem fogunk találkozni (ott). Meghasad a szívem.
De ha gondolod dobj egy mailt, megbeszélünk valamit, hogy hogyan tudod realizálni a csöppet sem gyermeteg fenyegetésedet.

IPC-től én is hatalmas bocs!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:39, 16-01-2005 
ujonc

FreakScene wrote:
powerload wrote:
FreakScene wrote:
powerload wrote:

kurva jó, írj még ilyet!

bocs valdi, de van amit nem hagyhatok szó nélkül. röviden, utoljára.
és direkt nem pü-ben, de részemről ez az utolsó.

megpróbáltam elsunnyogni melletted? Kicsit mintha szelektív volna a memóriád... ugyanis rádköszöntem, amire te nem reagáltál, ezek után pár perc múlva hátulról (!) rátetted a kezed a vállamra, és nagyon bátran, kb. 100 ismerősöd közelében megfenyegettél, ráadásul olyan dolgok miatt, amikhez semmi közöm nem volt, ezt ott is elmondtam és elmondom itt is, mert úgy látszik képtelen voltál felfogni.
Továbbá: szerinted nem furcsa, hogy Balázs megszabadít egy cdmtől, és akkor én vagyok a geci, mert próbálom visszaszerezni, vagy legalább azt elérni, hogy Balázsban legyen annyi, hogy azt mondja: "ne haragudj, elvesztettem", vagy mitudomén. Szerinted ez normális, hogy engem baszogattok azért, mert ő elhagjya egy cd-met és 4 éven keresztül hülyének néz? Na faszikám, ha erre igen a válaszod, akkor nem csalódtam benned. Mellesleg, hogy tiszta legyen: leszarom a seein' red cd-t, nem túl érdekes zene, néhány szám jó azon a cd-n, tehát annyira nem hiányzik. Ami baromira hiányzik, az Balázs gerince.
amúgy pedig első hozzászólásod után sem gondoltam, hogy te lennél Balázs, mivel ő fucktothemusic néven fut, másrészt meg tutira nem tévedtem, az vagy, akinek gondollak: egy senki.
na, viszlát!
ja, és mivel 3000 ft-ért azt hiszem nem vagyok hajlandó megnézni a kultiplexben (és ezen van a hangsúly) a Sol Invictus-t (sem, és mást sem), ezért sajnos úgy néz ki, nem fogunk találkozni (ott). Meghasad a szívem.
De ha gondolod dobj egy mailt, megbeszélünk valamit, hogy hogyan tudod realizálni a csöppet sem gyermeteg fenyegetésedet.

IPC-től én is hatalmas bocs!!!

még egyszer és utoljára elnézést az offért mindenki mástól. köszönni nem köszöntél, ismerősöm meg egy darab sem volt, mivel kicsit félrevontalak, mert úgy éreztem a dolog nem másra tartozik, ellenben tényleg megfenyegettelek, valamint azt is gondoltam, hogy úgysem mész te sol invictus-ra, miután megtudtad azt, hogy én viszont talán, ami mondjuk csak vicc volt, újtaink úgyis keresztezik egymásét, ne félj te attól piciny beteg gyermekem. én az egészben annyit tartok szánalmasnak, hogy felrohangálsz különböző fórumokra, hogy egy gyermeteg nézeteltérés miatt lejárasd egy ember (fttm) munkásságát, hát engedd meg, hogy gratuláljak. és a cd-d miatt ne sírj, a balázs azt korrekt módon rendezni akarta, ahogy mondjuk én is szerettem volna rendezni bizonyos dolgokat, dehát te voltál az, aki különböző félindokokra hivatkozva, remegő hangon "te izé figyelj, oké, majd dumálunk ha majd ráérek" hagytad az egészet a faszba, úgyhogy neked nemcsak egy fórumon, hanem otthon, a tükör előtt sincs bármilyen jogod bárkiről egy rossz szót is szólni. köszöntem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:05, 16-01-2005 
partiarc

mint mondtam: dobj egy mailt.
a korrekt rendezesrol meg csak ennyit, ill. arról, hogy remegő hangon én mondtam le minden találkozót.
2003.05.23.fttm wrote:
nyugi, visszaadom a szaros cd-idet. kell a fasznak. van vagy 200 másik
otthon. puszillak

2003.05.25.fttm wrote:
bocs, hogy még
mindig nem adtam vissza a cuccot. ha az jo neked, én a karma point
nevü italozoban dolgozom. szerdáig leviszem, és ha bármikor bemész
akkor ott van. még nem tom mikor melozok legközelebb. a cím: zichy
jenő utca. 41. az Ó utca utáni utca ha a jokain mész az oktogontol a
nyugati fele. üdv: - balázs

2003.05.28.fttm wrote:
bocs, de nem tudtam még bemenni. szombaton megyek be valamikor.
vasárnaora tutira ott a kát cd. balűzs

2003.06.10.fttm wrote:
szai tomi.
a találkozot nem felejtettem el, csak annyi volt a para, hogy nem
tudtalak elérni, mivel a zoli nem tudta a számod, a mike meg nem vette
föl, nekem meg valamiért nem volt meg. bocs.
neked mikor jo? ird meg, aztán akkor ütközünk. csá: - balázs

(nekem ez az utolsó a kedvencem)
én pedig minden egyes alkalommal mentem... cd sehol, még mindig.
amúgy meg kicsit nyisd ki a szemed, és ne írj baromságokat.
szerinted az elmúlt egy évben, mind a négyszázhuszonakármennyi hozzászólásommal az IPC fórumon csak Balázst szapultam...? Aha, hülyébb vagy mint gondoltam.
Neked még annyit, hogy ha jól emlékszem, egyszer hivatkoztam arra, hogy vizsgák miatt nem tudok veled találkozni, és mondtam, hogy majd vizsgaidőszak után, de te közölted, hogy az neked nem jó, mert turnézol. Ja, hát ilyen egy rocksztár élete.

na, és itt most akkor végérvényesen befejeztem, ipc-től újfent bocsánat. Elég hülyén jött ez ki, elnézést.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:36, 17-01-2005 
droid

huhaa!!beszaraaaas!!!!verekedes!!! ezt tenyleg nem tudjatok mashol rendezni?mondjuk en tenyleg jot mulattam,foleg hogy szerintem kitalaltam ki a powerpoint,es soha nem gondoltam volna hogy o ir ide:-) de tippelgetek vajon freakscene-nel ismerjuk-e egymast.mondjuk van ra esely.de ezt ne vedd szemelyeskedesnek.engem aztan nem erdekel melyik haveromnak melyik ismerosommel van baja.es geht mir am arsch vorbei!
na legyetek jok es igyatok meg egy sort es beszelgessetek a csajokrol,az jobb tema.
es hogy ne csak offoljak,en naggyon remelem hogy scorn a szinhazteremben lesz mert annak ott a helye!!!bizzunk benne!

Last edited by kobra-khan on 02:54, 08-01-2007, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:39, 17-01-2005 
impulsecreator.hu

küldjetek magatokról képet a post a pic témába, hogy tudjuk h kikkel kell vigyázni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:46, 17-01-2005 
droid

inkabb ne mert azzal elzavarjak a csajokat:-))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:54, 17-01-2005 
droid

powerload helyett powerpointot irtam:-) na mindegy,ez csak az euforianak koszonheto.ha a powerload az akire tippelek akkor en is fenyegethetek:) hol a cd-m?????es nem 4 eve!!!!hanem mikor volt,6 eve!!!!es nem seein red!!!annal jobb!na de majd megoldjuk nem?pl felirsz egy koncerte,ott meghivsz egy sorre,kettore,utana elmehetunk kurvazni,azt is te fizeted:-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:24, 17-01-2005 
ujonc

kobra-khan wrote:
powerload helyett powerpointot irtam:-) na mindegy,ez csak az euforianak koszonheto.ha a powerload az akire tippelek akkor en is fenyegethetek:) hol a cd-m?????es nem 4 eve!!!!hanem mikor volt,6 eve!!!!es nem seein red!!!annal jobb!na de majd megoldjuk nem?pl felirsz egy koncerte,ott meghivsz egy sorre,kettore,utana elmehetunk kurvazni,azt is te fizeted:-)

na most esett le ki vagy te. nehogy találjak rólad egy képet, mert azzal aztán tényleg elzavarnánk a csajokat heheh. scorn-on ütközünk!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:41, 17-01-2005 
minimalheadz

a szövegeddel meg biztos leveszed őket a lábukról...

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:19, 17-01-2005 
droid

isu,ha ez nekem szolt,elfelejtettel kirakni egy smileyt!ha nem felejtetted el akkor meg nem ertem de majd kerek toled tanacsot ha szabad.vagy megkerdezem egy kozos lanyismerosunktol kinek van jobb dumaja:-) na udv!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:31, 17-01-2005 
partiarc

Ez a topik tökéletesen illusztrálja, hogy Scorn zenéje mennyire brutális :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:31, 17-01-2005 
droid

es hogy ne csak offoljunk,ime az ultrahang fooldalrol az info:

Január 23-án Mick Harris, vagyis Scorn a Trafóban, de a korábbi tervekkel ellentétben nem lent a bárban, hanem a nagyteremben, tehát, aki tudja, nyugodtan hozza a nagymamáját, hogy minél többen legyünk. A belépő sem stimmel, mert az pedig 1000 HUF a korábban közölt 600 helyett.
2005. január 13.

igy mar mindjart jobb.

isu,ha nem nekem szolt,ne foglalkozz vele,tudod,en is mint majdnem mindenki az ilyen forumokon uldozesi maniaban szenvedek:.-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:04, 17-01-2005 
droid

hé arcok!
freakscene-t megkerestem hogy elkerüljem az offolást letárgyaltuk az ügyet privátban ahogy amúgy is illett volna...
scornról meg annyit hogy a bárban lesz, 600 lesz a jegy és 22.00kor kezd pontban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:10, 17-01-2005 
kollektiva

akkor most hol lesz és mennyiért?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:54, 19-01-2005 

itt mar amugy is toppon vannak a kedelyek, de meg egy kis kedvcsinalo :)

http://www.deepen.hu/article.phtml?aid=332

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:25, 19-01-2005 
bladerunnaz

Hempli wrote:
itt mar amugy is toppon vannak a kedelyek, de meg egy kis kedvcsinalo :)

http://www.deepen.hu/article.phtml?aid=332

most ebben mi a nagy szam, hogy kitettetek a sajtoanyagot meg a ket linket? ezzel nyitottam a topikot..

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 113 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]