powerload wrote:
FreakScene wrote:
powerload wrote:
távol álljon tőlem, hogy felmelengessek dolgokat, ám azért fttm testvérem védelmében hadd ragadjak én is billentyűzetet: freakscene meg ganajka, szánalmas szarok vagytok, csak most úgy látszik ezt a fórumot néztétek ki, hogy keresztes hadjáratotokat véghez vigyétek és nem a pánkportált. a jó kurva anyátokat, sol invictus-on asszem látjuk egymást

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kurva jó, írj még ilyet!
de figyelj, sol invictusra akkor hozd már le a cd-met is, danke!!
buzikám, a szaros cédéd ugyan nálam nincs, mert én nem az vagyok, akinek gondolsz, viszont ha gondolkodsz, akkor emlékezhetsz, hogy májusban mit ígértem neked, amikor megpróbáltál elsunnyogni mellettem a kék yukban, úgyhogy tartsd ahhoz magad légy szíves...
bocs valdi, de van amit nem hagyhatok szó nélkül. röviden, utoljára.
és direkt nem pü-ben, de részemről ez az utolsó.
megpróbáltam elsunnyogni melletted? Kicsit mintha szelektív volna a memóriád... ugyanis rádköszöntem, amire te nem reagáltál, ezek után pár perc múlva hátulról (!) rátetted a kezed a vállamra, és nagyon bátran, kb. 100 ismerősöd közelében megfenyegettél, ráadásul olyan dolgok miatt, amikhez semmi közöm nem volt, ezt ott is elmondtam és elmondom itt is, mert úgy látszik képtelen voltál felfogni.
Továbbá: szerinted nem furcsa, hogy Balázs megszabadít egy cdmtől, és akkor én vagyok a geci, mert próbálom visszaszerezni, vagy legalább azt elérni, hogy Balázsban legyen annyi, hogy azt mondja: "ne haragudj, elvesztettem", vagy mitudomén. Szerinted ez normális, hogy engem baszogattok azért, mert ő elhagjya egy cd-met és 4 éven keresztül hülyének néz? Na faszikám, ha erre igen a válaszod, akkor nem csalódtam benned. Mellesleg, hogy tiszta legyen: leszarom a seein' red cd-t, nem túl érdekes zene, néhány szám jó azon a cd-n, tehát annyira nem hiányzik. Ami baromira hiányzik, az Balázs gerince.
amúgy pedig első hozzászólásod után sem gondoltam, hogy te lennél Balázs, mivel ő fucktothemusic néven fut, másrészt meg tutira nem tévedtem, az vagy, akinek gondollak: egy senki.
na, viszlát!
ja, és mivel 3000 ft-ért azt hiszem nem vagyok hajlandó megnézni a kultiplexben (és ezen van a hangsúly) a Sol Invictus-t (sem, és mást sem), ezért sajnos úgy néz ki, nem fogunk találkozni (ott). Meghasad a szívem.
De ha gondolod dobj egy mailt, megbeszélünk valamit, hogy hogyan tudod realizálni a csöppet sem gyermeteg fenyegetésedet.
IPC-től én is hatalmas bocs!!!