i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:54, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2873 posts ]  Go to page Previous  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 144  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:43, 25-11-2004 
Dub Phase

thx mate :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:16, 25-11-2004 
metalhead

HI! Tenyleg igazsagokat irtal Szabi. Szerintem a kulonbsegeket a gyokereknel kell keresni. Amikor idekinn mar bombolt az acid es tombolt a crowd, otthon meg Gorbe Nora es Szerednyei Bela egy keletnemet mintara epult aldiszkoban osztottak a pofonokat. Hozzank a falon inneni diszko resze jutott el a dolgoknak, es alapozott meg mindent. A kulturalis jelleggel en (bar ezt mindenki tudja) nagymertekben szimpatizalok, es ez viszont meg egy pozitiv ajandeka a szocko brigadeletnek. A GBR hetvegi elet tenyleg profan hedonizmusrol szol, kevesbe kulturalis, maximum szerintem Brightonban vagy egyket Camdeni Zugban, talan a Fabricban az. A tobbi viszont ossze sem hasonlithato, mert eleve husz eve ez is volt.

seasidehair, u.b.i., songu, semmi nem valtozott az elmult harom evben. Ja, de egyvalami, sok foldi sokkal bolcsebbnek erzi magat es miutan az olebe pottyan a zene, nyomja a sodert, es odamegy a mix kozbe penget meg prodigy firestartert kerni. Mert azt hiszi hogy diszkoban van.
Es talan ez nem tetszik a sracoknak, hogy nagyreszben ertuk van, mashogy es mas uton ahogy a megszokott.
Egy csepp nyitottsag szuksegeltetik csak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:22, 25-11-2004 
metalhead

az arulo az most D vagy mi? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:34, 25-11-2004 
Dub Phase

:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 25-11-2004 
pokemon

:les:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:26, 25-11-2004 

mindenki eltért a témától, és senki se érti még mindig az egészet

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:17, 25-11-2004 
pokemon

ja epp mondani akartam hogy aki nem erti az tokre nem aki meg ja az megsem :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:56, 26-11-2004 
ujonc

peace van!!!
a következő bulin pedig megprobálunk okosabbak lenni és a SZOLNOKI közönség igényeit kielégiteni..... :rave:
(... a nyárra már elég komoly tervek vannak csak hát ahoz még jo idő is kell+nyár)
nincs árulo,nincs exile fun nincs semmi....béke van!!!!! :dang:
celofankollektiva

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:59, 26-11-2004 
ujonc

meszadnb wrote:
mindenki eltért a témától, és senki se érti még mindig az egészet

mer mi a téma ....assae tudod miről beszélsz!!! :fukya: :D :D :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:13, 26-11-2004 
ujonc

Son Goku wrote:
Nah,ahogy elnézem szolnokon mindenki csak "igényes" zenét (amibe nem fér bele a drumandbass)hallgat,szinjózanul bulizik,és persze elmult már 18 :roll: na mind1,semmi közöm hozzá,csak örülnék ha senki nem bírálná az ízlésemet,csak azért mert neki nem jön be a dnb.én mindig jól érzem magam a toronyban,szeretek oda járni,ennyi.
mellesleg elég nevetséges lenne,ha a itt ahol lakok a diszkósok árulónak neveznének,mert inkább kecsora megyek dnb buliba,mint hogy a dizsiben lötyögjek popzenére :lol:
(bocs,nem akartam semmi rosszat,csak nem kéne rezát és c-t leszólni)

songoku neked meg csak annyit hogy ennek a bulinak a neve DRUMANDBASS SELECTION volt úgyhogy nemtudom hogy miröl beszélsz!!!!! te tudod????? :maki:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:10, 26-11-2004 
droid

én tudom h miről beszélek,persze.igazából egy embernek a "megnyerő" stílusú hozzászólására reagáltam,majd legközelebb PÜ-ben intézem,bocsi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:13, 26-11-2004 
original nuttah

implant, dst -> teljesen igazatok van (hozzátenném : sajnos)

ogreg: ezazeaz -> peace, not war :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:25, 26-11-2004 
Dub Phase

szerintem meg akkor tértetek el a témától amikor elkezdődött az osztás. azzal nem lesz jobb semmi. sőt: kezdett viccesbe átmenni a dolog. :lol:

egyébként azt már én is akartam mondani amit Implant: tavaly november is elég kémény bukta volt, ha jól emléxem. ez van: Szolnokon ha köd van vagy csepereg akkor ülnek a seggükön csak sokan inkább (az most a végkimenetel szempontjából nekünk már édesdemindegy hogy otthon vagy a belváros egyik kocsmájában).
DE NEM EZ A LÉNYEG: az a lényeg inkább hogy volt ott jópár ember aki nem így gondolkodott. ez a fasza... remélem legközelebb is jönnek ők.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:41, 26-11-2004 
ujonc

Még annyit szeretnék hozzáfűzni a szombat estéhez , hogy én az öcsémmel vagy 3-4 helyen voltam.
Voltak mindenhol.
Pl western:zenekar játszott valami régi slágert, állt a füst, egy kicsit húzós árak, műanyagpoharak, és mégis full-on volt a hely.
Na erre varjatok gombot.
Amikor még csináltam a megállót néha elmentünk egy kis környezet tanulmányra a környékbeli kocsmákba.
Hát néha égnek állt a hajam a dolgoktól. Most nem azt akarom mondani hogy én jól vagy nem jól csináltam (ezt mindenki maga dönti el), de néha tényleg durva volt egy kicsit, és ettől függetlenül tele voltak a helyek. Kérdeztem az embereket: Miért ide jártok? Mert csak. Sokszor ez volt a válasz. Nem tudták megmondani.
Megszokás szerintem. Vagy nem tudom.
Szolnokon nehéz bármit is jól csinálni, hogy megfeleljen az igényeknek.
Mert sajnos sokszor nincsenek igények csak szokások.
És azokat megváltoztatni igencsak nehéz.
Csak ennyit akartam mondani.
Fel a fejjel, majd lessz jobb is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:17, 26-11-2004 
pokemon

hobe wrote:
Kérdeztem az embereket: Miért ide jártok? Mert csak. Sokszor ez volt a válasz. Nem tudták megmondani.

az biztos hogy ha valaki mar 5 eve az Irbe jar vagy a Westernbe akkor nem fog mashol sorozni mert ott vannak a baratai.
en is amikor mondtam hogy menjunk a Megalloba inkabb, huztak a szajukat, eljottek de fel ora es mar mentek is tovabb
de hat van aki nem szeretei ezt a zenet azt megertem
de amugy volt egy ket baratom akik miutan eljottek velem egyszer, utanna is hallottam hogy vissza jartak, bar nem a celofanos bulik napjan hanem csak sorozni altalaban, mert olcso volt a hely es hangulatos, es persze remek kiszolgalas :wink:
az hogy sokszor nincsenek igenyek csak szokasok, hat nem tudom... szerintem csak mas az emberek izlese
en pl soha nem tudnek lemenni az IQ-ba de van olyan baratnom aki meg allandoan odajar mert neki az a kozeg jon be

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:07, 26-11-2004 
pokemon

seasidehair wrote:
hobe wrote:
Kérdeztem az embereket: Miért ide jártok? Mert csak. Sokszor ez volt a válasz. Nem tudták megmondani.

az biztos hogy ha valaki mar 5 eve az Irbe jar vagy a Westernbe akkor nem fog mashol sorozni mert ott vannak a baratai.

Hat ja... de ha volt vmi ck (es szolnokon voltam) vagy barmi en mindig inkabb oda mentem es fogok is ha kell egyedul is... Mert ez igy vagy rendjen! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:14, 26-11-2004 

itt az a baj, hogy az emberek meg vannak rekedve a műanyagpoharas, füstös kocsmáknál (béla :wink: ), és nem nyitottak semmi újra. be vannak gyepesedve a haverjaikkal a szarabbnál szarabb helyekre, ahelyett, hogy valami mást, jobbat keresnének, és miért? mert nem tudják milyen az a más, mert 15 éves koruk óta ugyanabba a 2-3 kocsmába járnak, mindig ugyanazt isszák, ugyanazokkal az emberekkel, semmi vágyuk nincs rá, hogy valami alternatívát megismerjenek. inkább rögtön elutasítják, hogy mi ez a szar, 500ból máshol berúgok (viktor :wink: ) stb dumák.
seaside: "az biztos hogy ha valaki mar 5 eve az Irbe jar vagy a Westernbe akkor nem fog mashol sorozni mert ott vannak a baratai." ja, ez így van, de nem is kell ezért otthagyni a barátokat. a barátok minden hétvégén ott vannak, ck buli meg jóesetben 3-4 havonta van.

egyébként még a bulival kapcsolatban: nekem csak az esett rosszul, hogy csak van kb 200 ember akinek szóba jöhet egy ilyen dnb buli, és az a 200 ember tudhatott is róla hogy lesz, ezért plakátoltunk, és mégse jött el 80 embernél több (amiből kb 20 "bennfentes" volt). komolyan, az ember beleadja "szívét-lelkét" hogy nagyritkán csináljon egy jó bulit, hogy az a 200 ember végre jól érezhesse magát, és erre nem tisztelnek meg azzal, hogy idehúzzák a ki*szott belüket :D :wink: .és itt most nem ubiról van szó (ne vedd magadra!), hanem nagy általánosságban az itteni emberekről. mikor a psy and basst csináltuk a nyáron, ott a goában ott volt szolnok meg a környék összes goás arca, ezek szerint rájuk jobban lehet számítani, vagy mi? ők ha van valami nekik való rendezvény, rögtön ugranak, örülnek neki. ezzel szemben ha dnbt csinálunk (amit sztem többen szeretnek itt) arra nem jön senki? hát hogy legyen így kedve következő bulit csinálni az embernek? (ettől függetlenül van, mert fanatikok vagyunk :) )

egy szó mint száz, nagy csalódás volt ez a bukta, sokat veszítettem (pénzt is, de az nem számít, hanem inkább a bizalom!)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:53, 29-11-2004 
ujonc

mindgyárt elsirom magam mésza bazze.... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:46, 29-11-2004 

Én 1X-2X rábeszáltem a barátaimat, hogy keljenek át a nagy hídon, kíváncsiak voltak, eljöttek, ma már nem, egyedül meg...
Lehet hogy van más is ezzel, én buzgón figyelem hogy mizu itt, de már egy kicsike kis ok is elég (egyéb elfoglaltság), hogy ne legyek ott. Szívesebben megyek dec. 11-én Tigrs/PASO koncertre a mentetlenbe, mert azt is imádom, és még a barátaim is eljönnek. Számomra a kedvező az lenne, ha több minden beleférne egy ilyen buliba. Beleférnének koncertek sound systemekkel, zenekarokkal. Nagyon sok embert (helytelenül!) nem izgat az fel, hogy dnb buli lesz és pont.
Remélem segít valamit, hogy ha tudjátok én mért nem megyek ck (vagy más ilyen jellegű) buliba (itt Szegeden se)! Lehet vannak hasonló dolgok másoknál, nemtom...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:19, 29-11-2004 
metalhead

Csa Berho!

Igazabol nem fer sokkal tobb bele a dologba. Az egy evvel ezelott lezarult bulisorozat mindig eleg valtozatos volt, ket terem, konga (jee, Atis :lol:) MCk, chill zona, nagyterem sem csak egy stilusrol szolt. Sok volt a dj, es neha ugy lokdostuk a pultban egymast 8)
Ez igy egeszseges szerintem, amirol Te beszeltel az fesztival jelleg inkabb, nagy kozonseget es nyarat igenyel!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2873 posts ]  Go to page Previous  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 144  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]