itt az a baj, hogy az emberek meg vannak rekedve a műanyagpoharas, füstös kocsmáknál (béla

), és nem nyitottak semmi újra. be vannak gyepesedve a haverjaikkal a szarabbnál szarabb helyekre, ahelyett, hogy valami mást, jobbat keresnének, és miért? mert nem tudják milyen az a más, mert 15 éves koruk óta ugyanabba a 2-3 kocsmába járnak, mindig ugyanazt isszák, ugyanazokkal az emberekkel, semmi vágyuk nincs rá, hogy valami alternatívát megismerjenek. inkább rögtön elutasítják, hogy mi ez a szar, 500ból máshol berúgok (viktor

) stb dumák.
seaside: "az biztos hogy ha valaki mar 5 eve az Irbe jar vagy a Westernbe akkor nem fog mashol sorozni mert ott vannak a baratai." ja, ez így van, de nem is kell ezért otthagyni a barátokat. a barátok minden hétvégén ott vannak, ck buli meg jóesetben 3-4 havonta van.
egyébként még a bulival kapcsolatban: nekem csak az esett rosszul, hogy csak van kb 200 ember akinek szóba jöhet egy ilyen dnb buli, és az a 200 ember tudhatott is róla hogy lesz, ezért plakátoltunk, és mégse jött el 80 embernél több (amiből kb 20 "bennfentes" volt). komolyan, az ember beleadja "szívét-lelkét" hogy nagyritkán csináljon egy jó bulit, hogy az a 200 ember végre jól érezhesse magát, és erre nem tisztelnek meg azzal, hogy idehúzzák a ki*szott belüket

.és itt most nem ubiról van szó (ne vedd magadra!), hanem nagy általánosságban az itteni emberekről. mikor a psy and basst csináltuk a nyáron, ott a goában ott volt szolnok meg a környék összes goás arca, ezek szerint rájuk jobban lehet számítani, vagy mi? ők ha van valami nekik való rendezvény, rögtön ugranak, örülnek neki. ezzel szemben ha dnbt csinálunk (amit sztem többen szeretnek itt) arra nem jön senki? hát hogy legyen így kedve következő bulit csinálni az embernek? (ettől függetlenül van, mert fanatikok vagyunk

)
egy szó mint száz, nagy csalódás volt ez a bukta, sokat veszítettem (pénzt is, de az nem számít, hanem inkább a bizalom!)