i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 04:29, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 278 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:49, 29-08-2004 
son of nitrous

én még csak annyit tennék hozzá hoyg nem csak 'cseppek' estek mert a mellettem táncoló csaj haja teljesen vizes lett ( én is ) ugy fogalmaznék 'mintha dézsából öntötték volna ' !!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:08, 29-08-2004 
droid

májki májk wrote:
ezidőtájban a Hyper-en voltam (kövezzetek meg) és tetszett (megint) de csak azért mert vmi angol dj live act-ot játszott és iszonyat milyen electro banzáj volt, minimal meg ilyenek (annyira nem vagyok benne otthon)

csak nem anthony rother volt az? o amugy török/német ha jol tudom. ezek szerint jo volt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:15, 29-08-2004 
partiarc

ettől a zúzda kifejezéstől mostanra teljesen kiakadok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:25, 29-08-2004 
souljah

matrix jó volt
játszhatott volna többet is

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:00, 29-08-2004 
NinjaBreakz

axs50 wrote:
májki májk wrote:
ezidőtájban a Hyper-en voltam (kövezzetek meg) és tetszett (megint) de csak azért mert vmi angol dj live act-ot játszott és iszonyat milyen electro banzáj volt, minimal meg ilyenek (annyira nem vagyok benne otthon)

csak nem anthony rother volt az? o amugy török/német ha jol tudom. ezek szerint jo volt

Igen ő volt...azt hittem angol :oops:
Nekem nagyon tetszett amit csinált bár képzelheted, h a buffalós arcoknak mennyire jött be a minimal (semennyire), legalábbis nem sok embert láttam rá sípolni dobolni meg ilyenek :roll:

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:05, 29-08-2004 
NinjaBreakz

L.A.S. wrote:
májki májk wrote:
Matrix nekem nem tetszett, bárki bármit mondjon, likvid vót és szerintem nem parádé bónuszra való!

Nem akarlak fikázni, de hol van az előírva, hogy a Parádé Bónuszon zúzdát KELL játszani? 8)

Sehol nincs előírva, de zúzdára KELL számítani, előző évek példájából vagy éppen a hyperspace közelsége miatt, de én sem akarok fikázni! :wink:

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:12, 29-08-2004 
metalhead

talán inkább a djt ismerve kéne számítgatni :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:20, 29-08-2004 
pokemon

Matrix nagyon ott volt, öröm volt ilyen zenéket hallani :!:

Nagykár hogy a körbenézve azt láttam hogy a közönség nagyrészre nem respektálja ezeket a zenéket :(

Opticalra nemigazán emlékszem, akkortájt már életbe lépett a "maradjaktalponnedőljekel" üzemmód :)

A bejutással nekünk is szintén problémáink voltak, de ezt már megszokhattuk ...

Összegezve : én kb. megkaptam azt amit ettől a bulitól vártam :thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:29, 30-08-2004 
droid

L.A.S. wrote:
májki májk wrote:
Matrix nekem nem tetszett, bárki bármit mondjon, likvid vót és szerintem nem parádé bónuszra való!

Nem akarlak fikázni, de hol van az előírva, hogy a Parádé Bónuszon zúzdát KELL játszani? 8)

ezzel egyet értek!
ha meg képben lenne mr májki májk,számithatott volna ezzel hangzással!

sajnálom ,h nem hallhattam a Matrixot újra élöben,de majd legközelebb 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:37, 30-08-2004 
pokemon

blz+matrix v fresh = everain :twisted: :arrow: :arrow: peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:19, 30-08-2004 
black hoe rec.

Ugyanazokkal a hibákkal party-t rendezni, mint tavaly? Szerintem igénytelenség, és a közönség teljes hülyére vétele. Sorbanállás ismét gyilkos volt, még úgy is, hogy rutinosan 9-f10 környékén már ott voltunk, számítva rá, hogy később kissé megnövekszik a tömeg. Amiben igazunk is lett, 11kor hihetetlen embermennyiség lepte el a pénztárakat. Ez a beengedési forma már tavaly sem működött. A techno stage-re Thomas Schumacher szettjének végére értünk be - elektro-like zenék, WOW :shock: 8) A sípos-világítórudas-napszecsis-buffalos kölykök nem igazán díjazták. Az őt követő dj-úr is vitte ezt a vonalat, tetszett. Az viszont nem, hogy elég halk hangrendszer puffogott abban a marha nagy hodályban. Dnb csúszását megszokhattuk, azért durva volt. Matrix érdekes szettet produkált, volt sok-sok liquid, de kaptunk szigort is bőven. Optical szokatlan zenéket rakott, szettjének gerince a clownstep volt. Palotai + Cadik meg már játszott mindent, ami a keze ügyébe került. A szerdai rewindokon koptatott slágereket leszámítva fincsi volt. Amit nem értek az az, hogy Palotai ezeket az amúgy sem nagy durranás zenéket miért tekergette vissza folyamatosan... A dzsungel blokkok mosolyt csaltak képemre. A hang tökéletesen szarul szólt sajnos... Egy érdekes közjátéknak voltam tanúja. Üldögéltem a sátor oldalánál, előttem táncoló fiatalok, mellettem egy halom táska. Arra járt egy srác, megállt, felvett egy táskát, indult volna tovább. Az egyik táncoló megállította, kivette a kezéből a táskát, és visszarakta a földre. A srác meg szó nélkül továbbállt. A táncoló gyerek - a táska igazi tulajdonosa - meg kissé megrökönyödve nézett. Én is. Úgyhogy mindenki vigyázzon arra, hogy hová rakja a cuccait :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:20, 30-08-2004 
kisfröccs

Image
igy kell ezt :)

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:29, 30-08-2004 
wobblehun

táncojj butapest parádééé..
fél óra után fájt a fejem a sok sípoló sanyitól... 8) 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:24, 30-08-2004 
ujonc

Azert annyira nem sokat rewindolt bár a chris.su & SKC - desert siege kifejezetten kellemes volt :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:13, 30-08-2004 
ujonc

Akkor kezdjük az elején..megérkeztünk a helyszinre,ahol a kasszáknál ácsingózó tömeg láttán kapásból tömegiszony fogott el..szerencsére ekkor -sok más bajtársammal egyetemben- még nem tudtam hog a szervezés olyan iszonyatosan szar,amilyen csak lehet,és többek között az elővételben megvett jegyeket a kasszánál karszalagra még be kell cserélni..!Erről persze semmi nem volt kirakva,így csak a bajárati biztonsági őrtől lehetett megtudni,hogy smint és merre..tiszta szánalom :!: :!: Ezek után jöhetett a másfél órás verekedés a kasszánál,ami mondanom sem kell hogy még szánalmasabbá tette az egészet!Kb ez volt az a pont ahol az forgott a kis buksikámba,hogy 3300Ft-os jegy ide vagy oda megyek haza a 'csába.. :!: :evil: végigvrekedve a sort a kerítésen kifelé mászva elkapott az ideg,és odaszóltam egy kisebb darab szervezőnek,hogy "gratula,ezt jól megszerveztétek"..erre a válaszképpen majdnem két pofont kaptam a kerítésen keresztül ill. azt a választ hogy én vagyok a hülye mert máshol egy csomó kasszánál nincs senki -már megint az a #&%!{# jó szervezés-!a nehezen megszerzett jegynek örülve,szinte örömittas mámorban,hogy megúsztam kisebb zúzódásokkal és fölszakadt bőrrel semmi nem álhatott az utamba,hogy bejussak..! itt következett a pont az i-re: a kamion még sehol! agyvizem az egekbe szökött...! igyhát azalatt a másfél két óra alatt le is tudtam nyugodni míg odaért a kamion..!az örömújjongásból ítélve -ami akár kicsit cinikusnak is hangozhatott-,egyértelműen következett hogy mindenki kicsit ideges volt már hogy lesz-e party vagy sem.. :?: :!: ezekután már csak az volt vicces hogy míg a dj igyekezett volna partyt csinálni a "szervezők" átrendezték a kamiont,így a nagy mozgólódástól tű folyamatosan ugrált :arrow: kicsit több rewind lett,mint ami be volt tervezve.. :lol: Matrix és Optical előadásában viszont már nem volt hiba :!: sőt mi több mindekettőjükről el kell hogy mondjam,hogy nagyon jófejek..fényképezkedtek,autógrammot osztottak,haverkodtak,és folyamatosan vigyorogtak -Matrix még fényképezett is az otthoniaknak- :lol: :lol: a szettek amit játszottak,szerintem jól fel voltak építve..Matrix jót nyomott és attól hogy nem volt zúzda,szerintem nagyon feelinges zenét játszott,amiben azért volt helye a szigornak is..elismerésem.. :!: Palotait & Cadik -ot már nem volt erőm megvárni,ugyanis az egész délutános sétálás miatt és ülőhely híján alig áltam a lábamon és úgy voltam vele mindegy hol de valahol víszintbe kell lennem..nemvolthát mese go haza.. :( minden összevetve a szánalmas szervezést szerencsére ellensúlyozta a party,ami miatt nem bántam meg hogy elmentem :!: :wink: 8)

elismerés aki végigolvasta :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:30, 30-08-2004 
wobblehun

ilyen jegybeváltás/hosszú sor para volt tavaly is..
de könnyen meg lehetett oldani azzal, hogy továbbment az ember két pénztárral és ott nem volt senki (buta magyar megáll az első pénztárnál).. :wink:
visszafelé még szóltam a hosszú sorban állóknak, hogy kettővel arréb üres, de nem hittek nekem.. biztos kheci fejem van.. :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:31, 30-08-2004 
ujonc

Migu wrote:
Ugyanazokkal a hibákkal party-t rendezni, mint tavaly?

word :idea:

nemértem...nem tanult senki a tavalyiból, hogy egy kamion tuti késni fog és nagyon szarul fog szólni???

a bejutásról gondolom BLZ-ék nem tehetnek, Sziget iroda rullzik mint mindig :evil: :evil:

még jo hogy nem mentem....leginkább a Rother live-ot sajnálom meg persze a Matirx & Opticalt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:34, 30-08-2004 
kisfröccs

es telleg ures volt a tobbi kassza
szal magara vessen aki megallt masfel orat tulekedni...

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:39, 30-08-2004 
original nuttah

hát ez :lol:

mindenki verekedett 1 kasszánál?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 30-08-2004 
son of nitrous

Luki wrote:
es telleg ures volt a tobbi kassza
szal magara vessen aki megallt masfel orat tulekedni...

nemis álltunk meg.hazamentünk aludni :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 278 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]