Akkor kezdjük az elején..megérkeztünk a helyszinre,ahol a kasszáknál ácsingózó tömeg láttán kapásból tömegiszony fogott el..szerencsére ekkor -sok más bajtársammal egyetemben- még nem tudtam hog a szervezés olyan iszonyatosan szar,amilyen csak lehet,és többek között az elővételben megvett jegyeket a kasszánál karszalagra még be kell cserélni..!Erről persze semmi nem volt kirakva,így csak a bajárati biztonsági őrtől lehetett megtudni,hogy smint és merre..tiszta szánalom

Ezek után jöhetett a másfél órás verekedés a kasszánál,ami mondanom sem kell hogy még szánalmasabbá tette az egészet!Kb ez volt az a pont ahol az forgott a kis buksikámba,hogy 3300Ft-os jegy ide vagy oda megyek haza a 'csába..

végigvrekedve a sort a kerítésen kifelé mászva elkapott az ideg,és odaszóltam egy kisebb darab szervezőnek,hogy "gratula,ezt jól megszerveztétek"..erre a válaszképpen majdnem két pofont kaptam a kerítésen keresztül ill. azt a választ hogy én vagyok a hülye mert máshol egy csomó kasszánál nincs senki -már megint az a #&%!{# jó szervezés-!a nehezen megszerzett jegynek örülve,szinte örömittas mámorban,hogy megúsztam kisebb zúzódásokkal és fölszakadt bőrrel semmi nem álhatott az utamba,hogy bejussak..! itt következett a pont az i-re: a kamion még sehol! agyvizem az egekbe szökött...! igyhát azalatt a másfél két óra alatt le is tudtam nyugodni míg odaért a kamion..!az örömújjongásból ítélve -ami akár kicsit cinikusnak is hangozhatott-,egyértelműen következett hogy mindenki kicsit ideges volt már hogy lesz-e party vagy sem..

ezekután már csak az volt vicces hogy míg a dj igyekezett volna partyt csinálni a "szervezők" átrendezték a kamiont,így a nagy mozgólódástól tű folyamatosan ugrált

kicsit több rewind lett,mint ami be volt tervezve..

Matrix és Optical előadásában viszont már nem volt hiba

sőt mi több mindekettőjükről el kell hogy mondjam,hogy nagyon jófejek..fényképezkedtek,autógrammot osztottak,haverkodtak,és folyamatosan vigyorogtak -Matrix még fényképezett is az otthoniaknak-

a szettek amit játszottak,szerintem jól fel voltak építve..Matrix jót nyomott és attól hogy nem volt zúzda,szerintem nagyon feelinges zenét játszott,amiben azért volt helye a szigornak is..elismerésem..

Palotait & Cadik -ot már nem volt erőm megvárni,ugyanis az egész délutános sétálás miatt és ülőhely híján alig áltam a lábamon és úgy voltam vele mindegy hol de valahol víszintbe kell lennem..nemvolthát mese go haza..

minden összevetve a szánalmas szervezést szerencsére ellensúlyozta a party,ami miatt nem bántam meg hogy elmentem
elismerés aki végigolvasta