berhő wrote:
Sokat látom a techno bulik plakátját, ilyen sikeresek? Ott mindig játszik Constant! Tök jó lenne, ha az ő közreműködésével velük közösen szerveznétek bulájt! Mert ahol már eleve van ember, oda a lusták is szívesebben jönnének!
Legközelebb légy szíves nézz utána miről beszélsz:
1.Ott nem mindig játszik Constant. Jaja: régebben játszott, azonban az utolsó 3 bulin (január óta) nem volt játékosként. Inkább nálunk játszik hiphop-ot és triphop-ot.
2.Nem sikeresek: több pénzt ölnek a lekváros buktába. (Most hajnalban Sziszkával benéztünk a TN-ra. Volt kb.15 ember, aki - ki tudja milyen indíttatásból, de én valami kémiaira tippelek reggel négykor - pörgött mint vaddisznó. A zenei részéről nem nyilatkozok. Amit ott hallottam, az egy szóval: kemény volt. Dumm-dumm-dumm... Habár Sziszka magyarázta, hogy igazából erről az Ibiza hangrendszere is tehet, mert azokat a zenéket ismerte, és igazából a lényeges hangok nem jöttek ki belőle, csak annyi, hogy dumdumdum)
Szóval nekik sem fenékig tejföl.
3.A lista-lusták nem jönnek sehova se szívesen. Aki lusta, az sz*rik mindenre. Erre majd rájössz.
4.Erről a közös szervezésről, meg annyit, hogy hagyjuk, mert ütögesse meg mindenki a fejét, hogy eszébe jusson hogy mi volt minden hajnalban a régi bulikon. teknósok: "jajmértcsakmostvan már fáradt vagyok" dramendbészesek: "jajmostmértezvan?inkábbhazamegyek(háttérben:"jajisztenem ezekakompromisszumképtelen teknósok!")"
a techno és a ck buli csak akkor fér meg egy helyen, ha két helyszínes->hangcucc 2 kell->ugyanott vagyunk, mint most, csak jön majd a nyavajgás, hogy mieza dumdumzene
berhő wrote:
Régebben sokkal érdekesebb is volt a buli, mint most! Volt vetítés, lézer, Atis a congával, néha még most is emlegetjük azokat füstölőket, meg a mécseseket (najó, az most is akad).
Ami most vizuálként fel van tüntetve, az ezekhez képest igen kevés. Ne értsétek félre, azért még szerencse, hogy ezt is csinálják a lányok...
Igen: Volt vetítés! Volt lézer! Mert azt aki csinálta, régen érdekelték a CK bulik, és mert Viktor jóbarátja volt. Én hívtam az elsőre. Nem tudom már miért de nem jött. Meg is értem őt. Miért jönne le egy bulira, amire még néha azok se jönnek el, akiket valamennyire is érdekel ez a zene és mivel ingyenes, nem tudok neki utiköltséget se adni.
Egyébként a csajok meg épp most mondták be az unalmast. Őszintén szólva őket nem értem igazán. Még azt a kurva mécsest is kifizettem nekik. Sőt: a tulaj veszi most már azokat is. Sok munkájuk nem hiszem hogy benne volt abban, hogy 20-30 percenként kicseréltek 1-1 diaképet.
Amik nekem nagyon tetszettek és máig köszönöm nekik, szerintem nagyon szépek De semmi nem kötelező: ha ők úgy gondolják, hogy nem, hát nem. Anélkül is zene a zene.
berhő wrote:
Na nem szitkozódni akarok, csak azért mondom, mert pl. az én pár barátom, nagyrészt ezért nem érdeklődik már ugyanúgy. És ők nem olyan "rajongók", de ha Andy C jönne, vagy a régi hangulat lenne, 100%, hogy ott lenne!
Szolnokon pl. kell a "sláger"! Adni kell az elvárásaitokból, a vendégek javára. Amikor a komolyabbja azt mondja "fubazz Brown paper bag, ezeréves sláger...", van aki akkor indul be!
1.Honnan a f***ból tudják, hogy milyen hangulat van, ha el se jönnek?
2.A brown paper bag-et hidd el én is imádom. Hozzám hasonlóan nyitott ember nem nagyon van Szolnokon sztem, mert amíg sokan inkább elmennek, ha breakbeat-et hallanak és nem dramendbészt, addig lsd én benézek akár TN-ra is, ha alkalmam van (az más kérdés, hogy nem bírom sokáig. Miért? Őszintén? Megfájdult a fülem 3/4 óra alatt és még délután is csengett...)
Inkább az a baj Szolnokkal, hogy az ottani dramendbészesek(ezek szerint) is pont olyan zárkózottak zeneileg, mint a teknósok(ez köztudott, tisztelet a kivételnek, de átlagban igaz), vagy a goások(ez meg sajnos tapasztalat...). Mostanában mindenki csak tisztán olyan zenére szeret járni, amit szívből szeret.
No tolerance???
Régen meg hogy örültünk, hogy a Matróz emeletén volt house-terem, pedig rég dnb-t és technót hallgattam!!! Ma meg...
Az avatarommal való kötözködést meg nem veszem magamra inkább, mert jóindulatú vagyok...