i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:58, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2873 posts ]  Go to page Previous  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 144  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:19, 21-05-2004 
metalhead

+valami>Igenis ossze lehetet csoditeni ketszaz embert, csak MEGTARTANI,na az anagyobb melo. Az egy sulyos munka.
Talan a fellepok szamabol lehetne visszavenni, igy nem kenyszerulne senki arra hogy egy ora alatt lekuldje az osszes friss dubjat es vinylet. Es mindenki kibonthatna a kis vilagat meg ilyesmi.

Ja, Atisra nem gondoltatok? MEg lehetne kerni szepen es biztos veresre kongazna a kezet :wink:
csak birjatok sorrel meg rekeszizommal :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:17, 21-05-2004 
Dub Phase

az eddigi chill pictures-eken, amikor vendégek voltak, mindig arra törekedtünk, hogy vendégeink kijátszhassák teljes skálájukat, annyi időt kapva, amennyi nekik tetszik. ez mindig is így lesz. most szombaton is.

a Recharge-on is ezt az elvet követtük, ezért volt az, hogy Carotin játszott kb.2 órát, utána pedig Rezáék végig, kb.3 órát (hülyeséget inkább nem mondok, de ennyit biztosan). A sors fintora, hogy az este elején elkezdtem felrakni, de az első lemez felhelyezését követően 20-30 mp-el (már épp sebességben volt, jahjah: Dylan Rhymes: Thunderdub) épp jöttek és mit látok nincs senki az ajtóban. Megint bejöttek kb.4-en belépő nélkül. Vhogy épp senki nem volt ott, mert elment szórólapozni, pizzát enni, sörözni, mittudomén. Kevés voltam egyszerre 2 helyre. Ezért inkább hagytam a játékot, holott a táskám úgy tele volt, hogy majd beleszakadtam, annyit lemezt hoztam (tipikus szervező-dj-betegség: "hátha kelleni fog...", kellett is volna, de akkor meg belépőt nincs aki szedje) hm-hm: dilemma - pénz vagy játék -> a végén egyik se.

szóval az egész ugye ott borult, hogy a warmup-belazítás majd warmup-felpörgetés helyett a levezető szettet kellett berakni (mielőtt félre értené valaki: nem Carotin játékával volt gond, hanem avval, hogy annak is megvan a maga helye ideje), majd Rezáék után már ugye játszhattam egy félórát, holott nem igazán egy szép agy-fodor-kisimító lemezparkot hoztam, és még kb.nekem se jött be félháromkor a saját zenéim "keménysége", ezért le is álltam vele.
Utána még Reza örömzenélt nekünk egy kicsit, egy kis dancehallt ilyesmit. Ami nagyon bejött úgy pakolászás közben nekem és asszem annak a pár embernek is aki ott volt, (:jólesett na)

Szóval a line upból igen lehet visszavenni, de ha már vki jönne, az jöjjön is. Jó persze: betegségről senki nem tehet, de az csak 1 ember volt.

Szóval nem azért nem írtam partybeszámolót Gergő, mert nem akartam, hanem azért mert pár napig még mindig bezuhantam, ha a szombat estére gondoltam, és egyik partyszervező se szereti úgy hirdetni a következő buliját, hogy "gyerekek ez most gázosan üres buli volt, gyertek el a következőre".

Amúgy igen: én is hibáztam. Apelláltam arra, hogy jönnek majd Szegedről és Kecskemétről és Ceglédről és Mezőtúrról és Tápiószeléről, és hogy a ballagás utáni este mindenki szeret berugni (;) ) és nem tudtam hogy hétfőn-kedden érettségi lesz (1 héttel előtte tudtam meg). Ez vot: megvot.

Továbbra is minden 2.héten ingyenes Chill Pictures a nyáron végig, mert úgyis hazajárok 2hetente. Aztán majd lesz valami...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:38, 22-05-2004 
impulsecreator.hu

SzpondzsBab_Szkerpenc wrote:
jahh én hallottam be lett mondva
ill be lett dadogva... :enek: :P

akkor éppen nem is dadogtam :oops:

d.nasty wrote:
hallottam különben az új zenédet, a break-et. aranyos. hallhataóan felfedezted a granulizert a fruityban.

köszi, a granulizert nem hagyhattam ki, nagyon megtetszett :oops:

ashley wrote:
Mentalien: jössz le Szolnokra hétvégén???

ellentétben a sok lusta szolnokival, én erőt veszek magamon és átutazok
kocsival visz Kalla Peti háztól házig, úgyhogy nincs miről beszélni 8)

amúgy megértem/egyet értek mindennel, amit irtatok /implant, fchill, ashley és d.nasty/, elég torokszoritó volt végigolvasni az egészet :cry: , talán azért mert már sikerült átérezni hasonló dolgokat... bár anyagiakban még sosem érintett, szerencsére...
sok újat nem tudok hozzáfűzni, tényleg csak annyi, hogy kitartás, én segitek abban a kevésben amiben tudok, meg szerintem ez a segitőkészség hosszútávon ragadós, szóval ha látja vki értelmesebb ember, hogy Ti nem csüggedtek, de kéne' a segitség, az csatlakozni fog (vagy csak álmodozom?) :roll:

aki nem lesz ott ma este azt megverjük :!: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:02, 22-05-2004 

mentalien wrote:

meg szerintem ez a segitőkészség hosszútávon ragadós, szóval ha látja vki értelmesebb ember, hogy Ti nem csüggedtek, de kéne' a segitség, az csatlakozni fog (vagy csak álmodozom?) :roll:

Szerintem ez nem álom, de úgy látszik mintha ez a beülős dolog nem jött volna be a mélyen tisztelt publikumnak. Pedig nekem pl. nagyon is tetszene, de nagyon sokan csak "nagyobb bulit" tartják érdemesnek a megjelenésre.
Soha nem gondoltam, hogy valaha ezt mondom, de ha nem is jobb, de legalább népszerűbb volt a teknóval kevert táncos mulatság. :nemtom:
Az ideális két termes, táncos buli lenne (nyílvánvaló felosztásban), vagy ha ragaszkodunk a chillhez három....de nem is folytatom, mert előjön a "keressünk egy jó helyet" para. Biztos örültök, hogy már nem ez a fő kérdés, de én spec. még most is ezt a problémát látom a legfontosabbnak.

Egy jó hely több teremmel, kb. havi egy "nagy" buli, húzó nevek.

Húzó nevek sztem nélkülözhetetlenek. És itt azokra gondolok, akikre még az is felkapja a nevét, aki szarik az egészre. mitomén cadik.

És ennek a helynek nem is kéne nagynak lenni, a Torony se nagy, a szegedi Inferno klub meg kifejezetten kicsi. Amikor már az a baj hogy túl kicsi (és az mennyivel jobb "baj" mi?), akkor szokott nagyobb helyen (Partfűrdő) lenni.

Lehet, hogy túl nagy általánosságok ezek, de sztem nem adottak.

És ha kell, én bármiben segítek, de ne verjen meg senki, én igazoltan hiányzok, szigorlatra készülök.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:03, 22-05-2004 

Ja, és tessék szavazni: www.hotelsinus.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:04, 22-05-2004 

dst: Az avatarod tükrözi a lelki állapotodat? Ari cicából mára gonosz kis manó lett :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 22-05-2004 
impulsecreator.hu

berhő, azt ne mondd, hogy szombat este szigorlatra tanulsz... nekem is lesz, de úgy vagyok vele, hogy nem ezen az estén fog most múlni a dolog...
(amúgyis eddig akárhányszor voltam ck-bulin, sosem voltál, meg titkon reménykedek, hogy eljössz és meglepsz néhány új zenéddel...)

sztem a hely az nagyon korrekt, és lehetne az "nem beülős" is, csakhát a zene halkan szól, és gondolom emiatt bátortalanok az emberek, gondolom én
(tudom, hogy mi a helyzet a hangcuccal, és nem is arra akartam célozni most, hogy szerezzetek ezekre a bulikra is "normális hancuccot... de azért megfontolandó lenne sztem)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:43, 22-05-2004 
metalhead

berhő wrote:
Pedig nekem pl. nagyon is tetszene, de nagyon sokan csak "nagyobb bulit" tartják érdemesnek a megjelenésre. ...........

A lanyok nem tudjak a kis buliban hordani a szorosbundaikat a fiuk meg a szuperhamis kemenycsavo attitudot :lol:

berhő wrote:
.....Soha nem gondoltam, hogy valaha ezt mondom, de ha nem is jobb, de legalább népszerűbb volt a teknóval kevert táncos mulatság. :nemtom:

Pedig ha nagyon szepen visszaemlekezik mindenki, akkor decemberben nagyon felgyulladtunk... Es az elott egy hettel egy eleg utos technoparty volt ott.. A legnagyobb duma az emberek reszerol amit hallok (es ekkor elkezd forgolodni a szemem es a gyomrom fel es ala) hogy: "occaz forintot kiadjak egy jegyre :?: . ho. abbol mashol berugok"
(igen mert iszod a mergezett lottyoket)
Es pontosan ez az amiert nagyon rizikos ''nevesebb'' egyenisegeket meghivni> honnan tudod hogy egyaltalan a hangcucc megterul? Gondoljatok bele, (poen) leszerveznenk az Andy C-t, jonne a kis Szolnokba a kis dubjaival es meg csak elsem hinne senki a flyerek alapjan hogy ez lehetseges. Mondjuk megertem mert en -mielott elkezdtunk bulit szervezni- kb otszor jartam ugy otthon, hogy a radioban/szorolapon/barhol meghirdetett elektronikus zenei rendezveny megsemvolt tartva/mas jott el/rokzene volt/egbolpottyant mesevolt.

Szoval ezert nem ertem, hogy amikor ott van es meg van tartva es jo zene van - nem lehet atrangatni ket uccaval arrebb a kocsmabol a picsajukat. (Ilyen is volt anno szorolaposztas kozben> "ezzel ingyen mehetekbe?" meg "ha nincs goa nem is megyunk"-es az illetorol tudtam hogy azt hiszi a sterbinszki az goa, de a lenyeg hogy inkabb ul es hallgatja a borzalom rockot minthogy atmenne es ismerkedne, stb.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:09, 22-05-2004 
metalhead

Ashley: Kecskemettel es Szegeddel ne peldalozzunk. Ott azert idestova 7 eve megvoltak/megvannak a partizas, a lemezjatszoista eszmek. Nalunk meg volt egy csapat akik egy darabig negy eve acidet jatszottak. (Arielek asszem)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:41, 23-05-2004 

mentalien wrote:
berhő, azt ne mondd, hogy szombat este szigorlatra tanulsz... [/size]

De bizony igen, ezeket a sorokat is a könyvtárból írom...mindegy

Sokat látom a techno bulik plakátját, ilyen sikeresek? Ott mindig játszik Constant! Tök jó lenne, ha az ő közreműködésével velük közösen szerveznétek bulájt! Mert ahol már eleve van ember, oda a lusták is szívesebben jönnének!

De ha nem, szerintem is jó hely lenne a Megálló, egy rendes bulinak! Abból meg sztem nem szabad kiindulni, hogy nem hiszik el az emberek, hogy ismertebb dj jön.

Régebben sokkal érdekesebb is volt a buli, mint most! Volt vetítés, lézer, Atis a congával, néha még most is emlegetjük azokat füstölőket, meg a mécseseket (najó, az most is akad).
Ami most vizuálként fel van tüntetve, az ezekhez képest igen kevés. Ne értsétek félre, azért még szerencse, hogy ezt is csinálják a lányok...
Na nem szitkozódni akarok, csak azért mondom, mert pl. az én pár barátom, nagyrészt ezért nem érdeklődik már ugyanúgy. És ők nem olyan "rajongók", de ha Andy C jönne, vagy a régi hangulat lenne, 100%, hogy ott lenne!
Szolnokon pl. kell a "sláger"! Adni kell az elvárásaitokból, a vendégek javára. Amikor a komolyabbja azt mondja "fubazz Brown paper bag, ezeréves sláger...", van aki akkor indul be!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:00, 23-05-2004 
metalhead

Egyszer Z haverom (a vetitos srac) peldaul remegve jott a pulthoz mert szerinte hangos volt es tul durva a zene amit jatszottunk, pedig nem volt semmi extra csak asszem buckfunk vagy ilyesmi. Es az emberek arcan kb olyan ledobbent kifejezes ult mint amikor eloszor mi voltunk xperipherian :D (mondjuk mi azt szerettuk)
Szoval ha megkapja a hangulatot az ember akkor lehet akar funkstorung is meg barmi szerintem.
A slager fogalma szamomra kodos, ugyanis a jonny l 20degreest a decemberin lejatszottam es az emberek kiszaladtak a terembol. Pedig az egy slager (volt?). Slager az, amit a kozonseg es a dj azza tesz.
Nagyon jo hogy van valaki (ez most Te vagy Berho) aki a masik oldalrol kozeliti meg a dolgokat, ezt a tobbiek neveben is koszonom! Csupan azt nem ertem hogy a tobbi ember miert nem veszi a faradtsagot hogy ide beirja mit szeretne. (akar a haver is) Ezzel nagymertekben lehetne a csapat munkajat konnyiteni mert valahogy meg mindig nem a Pallasz Athene agyat eszik szivoszallal.
Azert netezni ne legyunk mar lustak.

Ezt ertem a Kollektiva belsoseire es kulsoseire is, ugyanis ha jol emlekszem a DSTn es enrajtam kivul nem volt dj a csapatbol akinek irasat lattam volna. (no meg Fchill, aki hetekig kert valami feedbacket es Vikin kivul justazese kapott szegeny) Nem hiszem hogy ennyire nincs mit mondani, vagy hogy minden le van rendezve ilyen konnyen. Ezert van a forum. (lehet a flyeren is meg kellene jelolni egyebkent)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:11, 23-05-2004 
impulsecreator.hu

sorry berhő, nem kötözködni akartam..és dicséretre méltó, hogy ennyire készülsz :wink:

huhh, nagyon jól éreztem magam tegnap :!: 8)
aki nem volt ott az sztem sajnálhatja, hogy kihagyta, bigup a két partyarcnak, bár úgysem olvassák :lol: /régen röhögtem ennyit/
dst + peti jók voltak nagyon, meg a társaság is nagyon kellemes volt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:17, 23-05-2004 
impulsecreator.hu

jah, és még azt elfelejtettem mondani, hogy irigylésre méltóan rendes, segitőkész "főnöke" van a megállónak, ami ritka nagyon, úgyhogy örüljetek neki :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:27, 24-05-2004 
Dub Phase

berhő wrote:
Sokat látom a techno bulik plakátját, ilyen sikeresek? Ott mindig játszik Constant! Tök jó lenne, ha az ő közreműködésével velük közösen szerveznétek bulájt! Mert ahol már eleve van ember, oda a lusták is szívesebben jönnének!

Legközelebb légy szíves nézz utána miről beszélsz:
1.Ott nem mindig játszik Constant. Jaja: régebben játszott, azonban az utolsó 3 bulin (január óta) nem volt játékosként. Inkább nálunk játszik hiphop-ot és triphop-ot.
2.Nem sikeresek: több pénzt ölnek a lekváros buktába. (Most hajnalban Sziszkával benéztünk a TN-ra. Volt kb.15 ember, aki - ki tudja milyen indíttatásból, de én valami kémiaira tippelek reggel négykor - pörgött mint vaddisznó. A zenei részéről nem nyilatkozok. Amit ott hallottam, az egy szóval: kemény volt. Dumm-dumm-dumm... Habár Sziszka magyarázta, hogy igazából erről az Ibiza hangrendszere is tehet, mert azokat a zenéket ismerte, és igazából a lényeges hangok nem jöttek ki belőle, csak annyi, hogy dumdumdum)
Szóval nekik sem fenékig tejföl.
3.A lista-lusták nem jönnek sehova se szívesen. Aki lusta, az sz*rik mindenre. Erre majd rájössz.
4.Erről a közös szervezésről, meg annyit, hogy hagyjuk, mert ütögesse meg mindenki a fejét, hogy eszébe jusson hogy mi volt minden hajnalban a régi bulikon. teknósok: "jajmértcsakmostvan már fáradt vagyok" dramendbészesek: "jajmostmértezvan?inkábbhazamegyek(háttérben:"jajisztenem ezekakompromisszumképtelen teknósok!")"
a techno és a ck buli csak akkor fér meg egy helyen, ha két helyszínes->hangcucc 2 kell->ugyanott vagyunk, mint most, csak jön majd a nyavajgás, hogy mieza dumdumzene

berhő wrote:
Régebben sokkal érdekesebb is volt a buli, mint most! Volt vetítés, lézer, Atis a congával, néha még most is emlegetjük azokat füstölőket, meg a mécseseket (najó, az most is akad).
Ami most vizuálként fel van tüntetve, az ezekhez képest igen kevés. Ne értsétek félre, azért még szerencse, hogy ezt is csinálják a lányok...

Igen: Volt vetítés! Volt lézer! Mert azt aki csinálta, régen érdekelték a CK bulik, és mert Viktor jóbarátja volt. Én hívtam az elsőre. Nem tudom már miért de nem jött. Meg is értem őt. Miért jönne le egy bulira, amire még néha azok se jönnek el, akiket valamennyire is érdekel ez a zene és mivel ingyenes, nem tudok neki utiköltséget se adni.
Egyébként a csajok meg épp most mondták be az unalmast. Őszintén szólva őket nem értem igazán. Még azt a kurva mécsest is kifizettem nekik. Sőt: a tulaj veszi most már azokat is. Sok munkájuk nem hiszem hogy benne volt abban, hogy 20-30 percenként kicseréltek 1-1 diaképet. Amik nekem nagyon tetszettek és máig köszönöm nekik, szerintem nagyon szépek De semmi nem kötelező: ha ők úgy gondolják, hogy nem, hát nem. Anélkül is zene a zene.

berhő wrote:
Na nem szitkozódni akarok, csak azért mondom, mert pl. az én pár barátom, nagyrészt ezért nem érdeklődik már ugyanúgy. És ők nem olyan "rajongók", de ha Andy C jönne, vagy a régi hangulat lenne, 100%, hogy ott lenne!
Szolnokon pl. kell a "sláger"! Adni kell az elvárásaitokból, a vendégek javára. Amikor a komolyabbja azt mondja "fubazz Brown paper bag, ezeréves sláger...", van aki akkor indul be!

1.Honnan a f***ból tudják, hogy milyen hangulat van, ha el se jönnek?
2.A brown paper bag-et hidd el én is imádom. Hozzám hasonlóan nyitott ember nem nagyon van Szolnokon sztem, mert amíg sokan inkább elmennek, ha breakbeat-et hallanak és nem dramendbészt, addig lsd én benézek akár TN-ra is, ha alkalmam van (az más kérdés, hogy nem bírom sokáig. Miért? Őszintén? Megfájdult a fülem 3/4 óra alatt és még délután is csengett...)
Inkább az a baj Szolnokkal, hogy az ottani dramendbészesek(ezek szerint) is pont olyan zárkózottak zeneileg, mint a teknósok(ez köztudott, tisztelet a kivételnek, de átlagban igaz), vagy a goások(ez meg sajnos tapasztalat...). Mostanában mindenki csak tisztán olyan zenére szeret járni, amit szívből szeret. No tolerance???
Régen meg hogy örültünk, hogy a Matróz emeletén volt house-terem, pedig rég dnb-t és technót hallgattam!!! Ma meg...

Az avatarommal való kötözködést meg nem veszem magamra inkább, mert jóindulatú vagyok...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:31, 24-05-2004 
Dub Phase

mentalien wrote:
sorry berhő, nem kötözködni akartam..és dicséretre méltó, hogy ennyire készülsz :wink:

huhh, nagyon jól éreztem magam tegnap :!: 8)
aki nem volt ott az sztem sajnálhatja, hogy kihagyta, bigup a két partyarcnak, bár úgysem olvassák :lol: /régen röhögtem ennyit/
dst + peti jók voltak nagyon, meg a társaság is nagyon kellemes volt

Ezekkel meg maximálisan egyetértek. Én is nagyon jól éreztem magamat szombaton. Ez volt az első CP buli ahol én is jól éreztem magamat. Végre játszhattam is egy 2 órát.

Hatalmas képek készültek!!! Estére talán kirakom (csak dolgozom amúgy)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:08, 24-05-2004 
metalhead

Csa!

Orulok hogy jol sikerult! A kepekre kivancsian varok!
Sokan voltak?

Szerintem a Berho nem ugy gondolta...
Csupan 5leteket probalt osszeszedni, hogy mi miert van.
Viszont azt barki lathatja> ha vannak igenyek, marpedig
1 Huzonev
2 Tobb vizual
3 Tobb terem

arra logikus a valasz>
1 Menjen tobb vendeg
2 Jegyarat kell emelni

De az egyik nem mukodik a masik nelkul.... (na ez a legkemenyebb:))

A lanyok visszallasat nem ertem viszont, tenyleg furi de biztos van ra okuk :minniemouse:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:08, 24-05-2004 
metalhead

csinaljatok olyat h:

fehernacis lanyoknak a bejaratnal ajandek!

ez tuti jo 8)

en nem ertek hozza de a megtobb terem sztem megosztja az embereket, meg azt a kevesket is, nem? aki nem aktiv erre az 2 masik teremmel tobbre sem lesz az. ha meg igen, akkor csak arra a 2 masik teremre van szukseg. :roll: most en sem a frankot mondom meg, csak 5let, velemeny.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:27, 25-05-2004 
Dub Phase

psure wrote:
csinaljatok olyat h:

ez tuti jo 8)

ez sztem nekem is bejönne: mondjuk minden bikiniben / fehérneműben odalibbenö nönek adok egy mixcd-t :lol: :wink:
(fiuk ne is remenykedjenek, nehogy vki bikiniben állitson oda, a végén még olyan hírünk megy a városban, hogy travi-bár vagyunk... :? )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:39, 25-05-2004 
Dub Phase

implant wrote:
Orulok hogy jol sikerult! A kepekre kivancsian varok!
Sokan voltak?

hát ha sokan nem is voltak, de most jó hangulat volt :wink:
implant wrote:
Szerintem a Berho nem ugy gondolta...

én sem, talán kicsit túlreagáltam...
az avatart meg amúgy is ki akartam cserélni, jobb ez a trigger címke, amit mindjárt berakok...

implant wrote:
Csupan 5leteket probalt osszeszedni, hogy mi miert van.
Viszont azt barki lathatja> ha vannak igenyek, marpedig
1 Huzonev
2 Tobb vizual
3 Tobb terem

arra logikus a valasz>
1 Menjen tobb vendeg
2 Jegyarat kell emelni

De az egyik nem mukodik a masik nelkul.... (na ez a legkemenyebb:))

iiigen, ...
cadik? palotai?

átgondoljuk.

ööö... megj: tegnap óta hivatalosan is Tilos-Dj lettem
béke.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:50, 25-05-2004 
metalhead

Quote:
ööö... megj: tegnap óta hivatalosan is Tilos-Dj lettem

drakulalunk :wink: (te is kaptal tilosos tetovalast az alkarodra? :D)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ha emlekszel meg kb ket eve a Kevinnel is valtottunk emileket csak sajnos nem voltak meg kicsiny kereteink (pedig nagyon barati arat mondott)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Quote:

Lehet kerni egy sterbinszkis zenet :twisted:
Latszik hogy nem vagy szolnoki mert nem tudod hogy a fekete nadrag passzolosan meg mindig megy tomegestul (ketszer annyi mint a feher) :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2873 posts ]  Go to page Previous  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 144  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]