a temabol arra kovetkeztetek, ezt lenyegeben tanczenenek szantad, de szerintem zero energia, olyan kis koszos-szakadt rozsaszin es puha az egesz. szoval szerintem se ide, se oda nem tartozik.. szal erdekes mindenesetre. a melodia hangjai nem feltetlen rosszak, es maga a dallam is jopofa, csak a dobok meg a basszus.. az valahogy semmilyenre sikerult. noh, hat az intro hosszu, es nehezen keverheto mert nem indul semmi ritmussal, csak ez a szonyeg. azugy nemjol pakolhato buliban, es eleg zavaro tud lenni. aztan, eltelik itt majdnem 2 perc, amig kezd kibontakozni valami a temabol. de a basszus nem kiseri sem a dobot, sem a dallamot bar azt sem allitom hogy nagyon eltune tole. szoval igy maradjunk annyiba hogy nem jo es ennyi. aztan a dobok azok tompak, a snare surrog csupan, tompika a cintanyer, es sztm halk is kicsit az egesz. utana, jon a varatlan kiallas, a kis diszkodallammal, meg a swuisssh. a dallam ittis aranyos, de ahogy utana megjon ismet a dob ra azzal a hatalmas rideal amit csak ugy csapkodnak a fejehez valakinek, az borzaszto onantol mar. es ismet a mooooooo mooooo basszus.... najo nem, szerintem ez nem sikerult jol, oszinten sajnalom ha ezzel csalodast kell okozzak, de ma mar ettol tobbet kell letenni az asztalra hogy elismerest kaphass erte

remelem talalsz azert hasznalhatot abban amit leirtam, most egy kicsit tan szokimondobb voltam a kelletenel is.