i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 03:27, 19-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2009/11 Fear-Asteroid
PostPosted: 16:07, 03-11-2009 
ujonc

Download link: http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/djfear89/uploads/FearAsteroid.mp3

Ez a legújabb szerzeményem, szerintem egész jó lett, bár cáfoljatok meg hati nem így gondoljátok. Véleményeket kritikákat kérek szépen!

Profile  

Post subject: Re: 2009/11 Fear-Asteroid
PostPosted: 02:32, 04-11-2009 
ujonc

Szóval esetleg valami hozzászólás? :lol:

Profile  

PostPosted: 02:59, 04-11-2009 
ujonc

a temabol arra kovetkeztetek, ezt lenyegeben tanczenenek szantad, de szerintem zero energia, olyan kis koszos-szakadt rozsaszin es puha az egesz. szoval szerintem se ide, se oda nem tartozik.. szal erdekes mindenesetre. a melodia hangjai nem feltetlen rosszak, es maga a dallam is jopofa, csak a dobok meg a basszus.. az valahogy semmilyenre sikerult. noh, hat az intro hosszu, es nehezen keverheto mert nem indul semmi ritmussal, csak ez a szonyeg. azugy nemjol pakolhato buliban, es eleg zavaro tud lenni. aztan, eltelik itt majdnem 2 perc, amig kezd kibontakozni valami a temabol. de a basszus nem kiseri sem a dobot, sem a dallamot bar azt sem allitom hogy nagyon eltune tole. szoval igy maradjunk annyiba hogy nem jo es ennyi. aztan a dobok azok tompak, a snare surrog csupan, tompika a cintanyer, es sztm halk is kicsit az egesz. utana, jon a varatlan kiallas, a kis diszkodallammal, meg a swuisssh. a dallam ittis aranyos, de ahogy utana megjon ismet a dob ra azzal a hatalmas rideal amit csak ugy csapkodnak a fejehez valakinek, az borzaszto onantol mar. es ismet a mooooooo mooooo basszus.... najo nem, szerintem ez nem sikerult jol, oszinten sajnalom ha ezzel csalodast kell okozzak, de ma mar ettol tobbet kell letenni az asztalra hogy elismerest kaphass erte :) remelem talalsz azert hasznalhatot abban amit leirtam, most egy kicsit tan szokimondobb voltam a kelletenel is.

Profile  

PostPosted: 03:23, 04-11-2009 
metalhead

Inkább a másikat kellett volna feltenned...az, ha tompa is volt, de legalább jó...
Egyet kell értenem Nózival, ez nagyon nem áll össze... :?

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

PostPosted: 16:37, 04-11-2009 
ujonc

Valójában semminek nem szántam. :D A kritika nagy részével mondjuk tudok azonosulni, de hidd el hogy a basszus kíséri a dallamot. :D
Bár nem tudom mit értessz kíséret alatt, de követi a hangnemet, és a ritmust is.. Szerintem téged az az zavar, hogy egy témán belül több hangnemváltás van(a szó klasszikus zeneikolai értelmében). Tehát mondjuk a második téma első két üteme e mollban van asszem, a második kettő meg már cisz mollban. (de ez nem biztos, csak így emlékszem és lusta vagyok megnézni) Egyébként meg köszönöm a kritikát, elsősorban nem elismerésért vagyok itt hanem tanácsok miatt, mivel nem oly régen kezdtem zenét szerkeszteni, és a dnb vel foglalkozni, és gondoltam hogyha nálam tájékozottabbak írnak véleményt a zenéimről akkor abból akár okulhatok is.

Profile  

PostPosted: 00:34, 05-11-2009 

pár órát kellene ezen még dolgozni sztem. kidolgozni, hogy a kiállások után ne egyszerűen felhangosodjon a dob (elsőnél), vagy csak úgy ukmukfukk elkezdődjön (másodiknál), a rideot visszább húzni, lp filterrel játszani a "diszkódallamon", bass szőnyeget egy kicsit megszaggatni filterezni, variálni... jó ötletek ezek amúgy csak össze vannak dobálva! játssz! :bigglasses:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]