Noh akkor szépen sorjában. :_)
Berhő: Thx! Noise-ok még biztos kerülnek bele a többiben nem vagyok fix, de megnézem. :_)
Faalb: Neked is köszönöm és tudom ez neked lelketlen zene amit teljesen elismerek, de respect, hogy sikerült azért objektívebben megítélned! ;_)
Espeedie: Igen azon a perkán én is töprengtem-töprengek. Megnézem.
Thenkjú!
noise8: Nos engem abszolút nem zavar ha valaki leírja bárminemű véleményét amíg abban a hangnem megfelelő és itt szó se volt másról. Már töltöttem fel ide pár tracket, kommentet is kaptam már párat így azthiszem már helyén tudom kezelni a dolgokat. Ez alapján eleve ketté bonthatóak a kommentek. Egyrésze objektívebb másik része szubjektív. Ebből az első kategória evidens. Az ha megalapozott azzal nincs mit vitatkozni. A második kategória az amit nehéz megfogadni is, de vitatkozni róla se igazán járható út.
Itt az van, hogy vagy megfogadom vagy nem attól függően mennyire illeszkedik az ötlet a koncepcióban és, hogy esetleg tényleg lehagytam a terveim közül az adott dolgot vagy jobbá tenné e (szerintem persze). Ezt mindenkinek tiszteletbe kell tartani. Nekem is és back szintén.
A trackre: Köszönöm a véleményed. A cinek ebben mostoha gyerek. Igazából ami cin van benne összesen az egy tamb és még 2 perka. A tambet én is gondoltam, hogy lecserélhetném egy kicsit testesebb, dögösebb hihat témára de majd meglátjuk, hogy illeszkedik egy ilyen a képbe (nem akarom, hogy a tulzott roll elvigye a koncepciót). Ha mást nem ez a tamb line kap egy kis extra process-t.
Ableton meg már az 5-ös óta teljes értékű seq is. Ebben összerakni egy tracket pofon egyszerű. Objektív tényezőket figyelembe véve is az abi az egyik olyan progi amivel a leggyorsabban lehet dolgozni. Ilyen objektív tényező a full drag 'n drop és hogy pl 1 fikarcnyit sem kell menüznöd semmihez mind amellett, hogy szinte minden workflow folyamatot szinte tuti, hogy 5* egyszerűbben és gyorsabban megoldok, mint pl cubase-ben úgy hogy azok minőségben nem különböznek (ennek egyik oka a live felépítés). :_) Persze a használatának kényelme szubjektív is, de szerintem inkább ismerettől függ. Amúgy már sok sok éve abiban melózok és semmi okom arra, hogy másfelé kacsintgassak. Amit nem tudok benne megvalósítani az nem rajta múlik ez 100% ;_)
bybass: Szenkjú!
4trax: Természetesen jöjjön a vélemény ha hideg ha meleg.
Én amúgy nem tudom mit vártok tőlem. :_) Voltak annó persze zeneibbnek mondható 'termékeim'. Amolyan intro soundok meg dallamosabb témák, de jelenleg erre van igényem és ezt diktálta az ízlésem. :_) Nagy kedvenc mostanság spectrasoul mélyebb zenéi. Ez persze nem teljesen olyan sőt, de érződik rajta a behatás úgy hogy mellette szerettem volna kicsit az oldskool-abb vonalat is belevinni. Szóval szerettem volna egy egyedi dolgot építeni ami a palettáról nem lóg le túlságosan és szerintem a maga nemében vannak egyedi vonulatai.
Meg én jelenleg elég aktív vagyok egy másik műfajba ahol zeneileg eléggé kitudom magam élni, dnbbe pedig mostanság sokkal jobban kedvelem, keresem a tiszta minimálabb lüktetéseket a kevesebb néha több elv alapján. Nekem a nagyon szépen kidolgozott és editált trackek mostanság többet mondanak.
All: Mégegyszer thx a kommenteket és természetesen nem kell senkinek visszafognia magát. Jöhet bármi csak értelmes hangnembe természetesen (ezt csak úgy mellékesen mert eddig ezzel nem volt gond). ;_)