BYBASS wrote:
Na tegnap osszefostam a gatyaszarat!!!
Igazabol a filterezesbe csak most merultem bele jobban....
Ez mekkora mocskos kurva kemeny.....???

No:D:D:D:D Muhaha:D El is voltam képedve hogy nem azokat a legendás Z-Plane-eket nézted meg...
Hogy is vannak azok? :
Vannak ugye a "sima" LP filterek...
- 2Pole Low Pass ... finomabb cuccokhoz, perfect bass layerezéshez (kicsit hagy a tetején, ettől nem üt el a két-három layer egymástól nagyon)
- 4Pole Low Pass ... ez már komolyabb dolgokhoz való, én spec kick layerezéshez használom...
- 6pole Low Pass ... ezt már uber effectezésre...

Dobok be- és leusztatása, stb:D
- 2nd Order High Pass...usztatáshoz:D
- 4nd Order High Pass...dob layerezéshez, cinek...'98 sound!
- 2nd Order Band Pass...izmos midrange layerekhez pl...
- 4nd Order Band Pass...szintén...meg ilyenekhez:D
- Contrary Bandpass...ezt akkor mikor nem elég az előbbi kettő:D
- Swept EQ 1-octave...nem sokat használom őket, de nagyon szépen szólnak...több layered dobokon effectnek...
- Swept EQ 2->1-octave...same
- Swept EQ 3->1-octave...same same
- Phaser 1...ez állandó vendég:D
- Phaser 2...Ő is:D:D:D:D:D:D
- Bat Phaser...Ő meg brutális...igazi sípolós sound...
- Flanger Lite...ez valami nagyon komolyat csinált egy sime detune-olt saw-al...
- Vocal Ah-Ay-Ee...ennek is tuti van speckóbb funkciója, nálam az amenekt roncsolja...
- Vocal Ooh-Ah...ő meg texturákhoz nagyon jó...
- Dual EQ MORPH...na ők az igazi brutkók...a morph filterek, ezektől lehet seggelni...több szálon modulálnak és ISZONYATOSAN!
- 2EQ+Low Pass Morph...bahhhhhhhhh
- 2EQ Morph + Expression...naggyon finiiiiiiiii
- PEAK/SHELF MORPH...MINDENKI KEDVENCE!!!!...rá kell rakni egy bass-re! AZ ABSOLUTE 98-as NEURO SOUND!!!
(Optical és barátai, de pl ez cicereg Dillija 808-an is. A kedvenc filterem...és nem csak bass-re, mindenre...

:D:D:D:D:D:)

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *