i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:34, 30-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11:17, 08-09-2007 
piper

membertoo wrote:
Espeedie wrote:
Én se szeretem a jellegtelen zúzást.... kevés fog meg igazán egy hangulatot, a többi szét van esve, túl minimál, semmi egység pfúj... pl ottvan Phace is, na az ő zenéik pont ezek a monoton elvont mély zenék amikbe oriási hiba az elviselhetetlen unalmas változatlan téma, és könnyen idegesítővé válhatnak.

:)

ember,most úgy beszélsz a monotonitásról mintha az valami ciki tulajdonsága lenne egy zenének.Jellegtelen zúzásról szó sincs,inkább gagyikról,ahhoz meg már nagyon prűdnek kell lenni zeneileg hogy hallgathatatlan legyen egy monoton zene.. :) :wink:

szerintem nem arra gondolt,h egy számon belül, hanem ha mondjuk nézed pl a psycho lp-t akkor eléggé egyértelmű,h minden szám "ugyanaz" kb... egy mixben csak phace lenne akkor az lenne az érzésem,h egy iszonyat hosszú számot hallgatok!mondjuk tény,h eszméletlen szépen szólnak, de szerintem egy zenénél az csak a második a sorban..

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:35, 08-09-2007 
corebreak

Espeedie wrote:
Én se szeretem a jellegtelen zúzást, de Noisia fan vagyok (mert Noisia nem jellegtelen zuzásokat készít)

No Comment

Espeedie wrote:
Tanuld meg a eszközöket, válasz ki egy jó host szoftvert (Cubase/Logic szerintem amit érdemes) és ülj le és zenélj és ilyenekkel ne is törődj! :D

No mindegy...nem is mondok semmi az "eszközös" tanácsról mert scum leszól a torqistenítésért:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:17, 08-09-2007 
droid

Snaper wrote:
Espeedie wrote:
Én se szeretem a jellegtelen zúzást, de Noisia fan vagyok (mert Noisia nem jellegtelen zuzásokat készít)

No Comment

Mér? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:57, 08-09-2007 
corebreak

Espeedie wrote:
Snaper wrote:
Espeedie wrote:

No Comment

Mér? :)

Szerinted?
A topic címe : If you are not a dancefloor artist...
Nem pedig : Térítsük át a nondancefloor artistokat.

Noisia rendben van. Technikailag. Zeneileg meg gyurma. Szinte pattern alapú. Intro-Drop-Verse-Stay-Drop-Verse-Outro-You are done.

Szal...mindegy. Benned is több van azok alapján amiket mutattál. Sokkal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:18, 09-09-2007 
soulproof

pattern alapu :elmo:

mint az elektronikus zene gyakran
most komolyan ugy gondolod h attol lesz egy zene jo ha minden patternben mas van???? egy jo riffet kell irni, olyat mint e+o, vagy blaszfemia, pendulum v noisia, de ha vki nem dancefloor artist az szamomra azt jelzi h egy se sikerul

a kevesebb neha tobb

btw zeneiseg: mi az h technikailag van kepbe a noisia, jol kjubezezik??? sztem igenis kepben van zeneileg mert minden temaja utos, legyen az tech dnb, break, house, sztem ez a kepben leves "zeneileg" vagy mire gondolsz, busongast langyos akkordok felett? amugy "zeneileg" ebben a szcenaban eleg kevesen vannak kepben (abszolut hallas, elo hangszerek) de ez egy masik mufaj itt mas a hangszer

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:29, 09-09-2007 
soulproof

Espeedie wrote:

Hát igen, az igazán jó dolgok akkor születnek amikor nem skatulyázod be hogy mit is akarsz csinálni hanem kiindulsz valamiből.

erre kivancsi lennek amikor csinald, a kiskatulyazast

az mondjuk eleve sokkol, h vmibol ki kell indulni, erre sztem senki se gondolt, de ha kiindulsz vmibol akkor nem skatulyazod be magad abba a vmibe? :D

vagy a stilusra gondolsz? azer neha erdemes kicsit skatulyazni mielott nekiesel, mer esetleg nem fogod tudni h mit is akarsz csinalni tulajdonkepp :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:35, 09-09-2007 
soulproof

9b0 wrote:
Én úgy látom, hogy...

tánczenét csinálni önmagában baromi egyszerű. Adott a struktúra, adott minden elem, pár óra alatt készen van egy track, amit lehet is nyomni, este pedig játszani... igaz, felismerni senki nem fogja, mert dögugyanolyan, mint a többi százezer. Fogják ugyanazt a 10 klisét, ugyanazokat a preseteket, ugyanolyan drumkiteket, és sorozatgyártják őket. Könnyű mixelni, jó helyen van drop, feláll rá mindenkinek.

Vannak aztán azok az emberek, akik nem képesek tánczenét csinálni, ezért csinálnak elvontat, és azt valamiért felsőbbrendűnek érzik. 90%-ban ezek mögött sincs semmi több, mert azokat a kliséket ismételgetik, amiket már százan megcsináltak előttük... a sound sötétebb, vagy elborultabb, vagy épp hiányzik mindennemű dallam, vagy simán szarul szól. Ettől lesz művészet. Semmilyen setbe nem megy bele, de legalább technikailag, zeneileg sem ad semmi pluszt... mert miért is adna? Általában ugyanúgy semmi plusz tudás nincs emberünk fejében, mint azéban, aki a "buta" tánczenéket csinálja. Semmivel nem tud többet, ugyanúgy másokat utánoz, maximum a "célközönség" nem annyira ismeri azokat, akiktől a "művészünk" nyúl.

Aztán van a baromi ritka, aki jót csinál. Ez ugyanolyan ritka mindkét tábornál, és gyakran a közös metszeten mozog a zene... mert az, hogy valaki technikailag, vagy zeneileg újat alkot, egyáltalán nem zárja ki, hogy a dolog működne a táncparketten is. Persze, ha nem, az sem baj... akkor jó hallgatni.

Shoot me.

akar lehetne is igy de nem igy van :D
par ora alatt akkor van kesz a track, ha elotte 7 eve zeneltel, akkor persze gyorsan keszen van, ez nem feltetlen azt jelenti h throwaway
erted egy profi zongoristanak is kevesebb ido megtanulni egy darabot mint 1 kezdonek, sot 1 kezdo "ugy" sose fogja megtanulni

mert igenis van kulonbseg h ki foglalkozik vele par orat, ki hasznalja az action breaket, mitcsinal vele, stb. es igenis van minosegbeli kulonbseg. es ami szar az nem jon ki sehol.

azon lehet elmelkedni h a dnb valsagban van e mint mufaj es mely mas mufajok jobbak, de mufajon kivulre kialtani magat az embernek sztem nem celszeru, amig egy stilus szabalyain nem tudott maradandot csavrni, legyen az hiphop, break vagy epp jazz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:36, 09-09-2007 
soulproof

sry az ejjeli floodert 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:59, 09-09-2007 
metalhead

futureform wrote:
azer neha erdemes kicsit skatulyazni mielott nekiesel, mer esetleg nem fogod tudni h mit is akarsz csinalni tulajdonkepp :P

Így (is) születnek az új stílusok...mármint ha nem skatulyázol előtte...

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:30, 09-09-2007 
ujonc

futureform wrote:
akar lehetne is igy de nem igy van :D
par ora alatt akkor van kesz a track, ha elotte 7 eve zeneltel, akkor persze gyorsan keszen van, ez nem feltetlen azt jelenti h throwaway
erted egy profi zongoristanak is kevesebb ido megtanulni egy darabot mint 1 kezdonek, sot 1 kezdo "ugy" sose fogja megtanulni

hadd ne legyen az az ember az etalon, aki 2-3 éve kezdett el Reasonözni totális sötétséggel a fejében, és gőze nincs sokmindenről (ezzel nem azt mondom, hogy nincs olyan ember, aki 2-3 év alatt ne juthatna el olyan szintre, hogy eladható produkciót csináljon). és én lenézem azt a cuccot, amit a kisujjamból össze tudok eszkábálni... nagyon kevés olyan van, ami ezekből tetszik. egyszerűen nem izgatja a fantáziámat, nem inspirál, nem tartom értékesnek az ilyen dolgokat. szerintem ez érthető és normális. nyilván nem ultimate igazság mindenki számára.

futureform wrote:
mert igenis van kulonbseg h ki foglalkozik vele par orat, ki hasznalja az action breaket, mitcsinal vele, stb. es igenis van minosegbeli kulonbseg. es ami szar az nem jon ki sehol.

és akkor mi van? van különbség emberek között. itt olyanokról van szó, akik ontják magukból a sablonos cuccokat, mert megtehetik (nyereséges). ők pedig nem tökölnek vele annyit, mint a szomszédom, aki süket. és igenis rengeteg szar jön ki sok helyen.

futureform wrote:
azon lehet elmelkedni h a dnb valsagban van e mint mufaj es mely mas mufajok jobbak, de mufajon kivulre kialtani magat az embernek sztem nem celszeru, amig egy stilus szabalyain nem tudott maradandot csavrni, legyen az hiphop, break vagy epp jazz

melyik zene nincs ma válságban? szinte lehetetlen újat letenni az asztalra, legyen az elektronikus, vagy akusztikus zene. ha zenét próbálok venni, Beatporton máshogy nem is bírom követni az új dolgokat, minthogy hetente szelektálok úgy, hogy az elmúlt hét nap termését meghallgatom... így is stílusonként 10-11 oldalt kell átlapoznom, amikből örülök, ha összesen 1-2 olyan szám van is, amiért kiadom a pénzem (ma breakben konkrétan egyet találtam, amit érdemesnek éreztem a vásárlásra... egy hét alatt), de legalább nem maradok le arról a néhányról, aminek örülni is tudok. legyen az dnb, break, tech-house, progressive, chill, vagy electronica (hozzá kell tennem, hogy ennyi stílust nincs idegzetem átlapozni, mert kifolyik a fülem... egyszerre 3-at bírok). mindegyiknél ontják az unalmas tömegcuccot az újoncok, akik gyakorlatilag a stílusgyakorlataikat adatják ki a kiadókkal, ahol kb. ugyanolyan képzett/értelmes arcok döntenek a kiadandó zenékről, mint a szerzők maguk... a másik véglet pedig a vén rutin pénzszerzési akciója, akit major, vagy kevésbé ismeretlen labelek dobálnak ki a könnyű pénzszerzés reményével, mivel amint kijön, a sok fanboy 5 perc alatt megvesz jópárszázat.

DE jól van ez így, mert legalább esély van arra, hogy minden meghallgatható, és nem veszik el semmi potenciál. ha pedig a bulikon nem tetszik a zene, akkor lehet, hogy a DJ-kkel van a baj.

az pedig, hogy melyik stílus a jobb... parttalan, értelmetlen vita, mivel tök szubjektív. és végül mindig két féle zene van, amiről te döntöd el, hogy az adott track jó-e, vagy sem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:46, 09-09-2007 
original nuttah

Én ezekkel a 'dancefloor' zenékkel úgyvagyok, hogy ameddig az az előadó amelyik olyan táncolható és nagyobb tömegek álltal befogadható zenéket ír amik nem 100%-osan ugyan azokból a hangokból építkezik éveken keresztül hanem tud tényleg mindig valami újat letenni úgy az asztalra, hogy az mutat mindig valami frisset vagy legalábbis izgalmasat csinálni az rendben van. Na pl noisia abszolult nem esik ebbe a kategóriába. Amikor még elkezdték és megcsinálták első neurojukat (még a Meditation korszakuk) addig én is nagy fantáziát láttam bennük. Aztán ahogy multak az évek és minden eggyes szám uigyan olyan (de tényleg ugyan az az összes) egyre csökkent az érdeklődésem iránta és mi sem mutatja, hogy kifujtak a dnbbe, hogy breaket gyártanak. Biztos csinálnak még dnbt is, hogy legyen miből kenyeret venni. Én inkább az olyan előadókat szeretem akik úgy képesek zenélni, hogy megtudnak újullni. Pl egy stakka és skynet már elég öregek a műfajban, de még mindig ott vannak.

Nekem ez a dancefloor téma ez tényleg nem feltétlen mutatja a hozzáértést. (persze nem danceflooron kívül is ép úgy igaz) Azért mert valakinek van kiadása az kb semmit nem jelent. Szerintem ennek inkább a 80%-a kapcsolatokon és ismeretségen függ. (erre pl nagyon jó példa limewax....freakhez kerülése elött 3 hónappal olyan szar zenéket írt amiket a zenefüleidnek topikba nem lehetne berakni és kicsit sem gondolom hogy 3 hónap alatt felfejlődött a 666 című szám szintjére....az első trackjeiben nagyon erősen belejavítottak techitchék hogy kilehessen adni....ő is csak ismeretségnek köszönheti hogy odajutott ahova (és talán azért mert dylanéknek kellett a keleti blokk?))7
Na mindegy. A lényeg, hogy a hozzáértést sajnos a kiadott anyagok sem minősíthetik. Ahoz ismerned kell az előadó teljes pályafutását, hogy azt mondhasd, hogy igen ő tényleg érti mitcsinál és nem csak beletrafált aztán évekig szarja ugyan azt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:21, 09-09-2007 
piper

azt hiszem a tánczenék lényege eleve az egyszerűség=zsenialitás, az más kérdés, hogy ma sokkal inkább az egyszerűség=butaság/ötlettelenség felé billen a mérleg. a zsenialitás alatt nem a magvas, filozófikus gondolatokat értem, hanem a jó ötleteket.

nondancefloorban meg ott van pl. a számomra etalon Ulrich Schnauss, aki szintén nem bonyolítja túl a zenéit (az is lehet, hogy a lényegi patterneket pár óra alatt összerakja), és mégis minden a helyén van, kellemes, változatos, minőségi, és jól szól.

Andor abban meg nincs igazad, hogy sok szar zene nem jelenik meg. Sajnos igenis kiadják (sokat még 12"-esen is). ezalatt nem azt értem, hogy azért szarok, mert netán kommerszek, hanem konkrétan minősíthetetlenek hangzásbelileg, és technikailag egyaránt. azt meg már 1000x átrágtuk itt a fórumon is, hogy erre a digitális kiadások rá is segítenek bőven (a nondancefloor zenék esetében is).

én összességében 9b0-val értek egyet (ha nem ismerném, akkor is így lenne)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:26, 09-09-2007 
son of nitrous

Conclusion wrote:
Én ezekkel a 'dancefloor' zenékkel úgyvagyok, hogy ameddig az az előadó amelyik olyan táncolható és nagyobb tömegek álltal befogadható zenéket ír amik nem 100%-osan ugyan azokból a hangokból építkezik éveken keresztül hanem tud tényleg mindig valami újat letenni úgy az asztalra, hogy az mutat mindig valami frisset vagy legalábbis izgalmasat csinálni az rendben van. Na pl noisia abszolult nem esik ebbe a kategóriába. Amikor még elkezdték és megcsinálták első neurojukat (még a Meditation korszakuk) addig én is nagy fantáziát láttam bennük. Aztán ahogy multak az évek és minden eggyes szám uigyan olyan (de tényleg ugyan az az összes) egyre csökkent az érdeklődésem iránta és mi sem mutatja, hogy kifujtak a dnbbe, hogy breaket gyártanak. Biztos csinálnak még dnbt is, hogy legyen miből kenyeret venni. Én inkább az olyan előadókat szeretem akik úgy képesek zenélni, hogy megtudnak újullni. Pl egy stakka és skynet már elég öregek a műfajban, de még mindig ott vannak.

Nekem ez a dancefloor téma ez tényleg nem feltétlen mutatja a hozzáértést. (persze nem danceflooron kívül is ép úgy igaz) Azért mert valakinek van kiadása az kb semmit nem jelent. Szerintem ennek inkább a 80%-a kapcsolatokon és ismeretségen függ. (erre pl nagyon jó példa limewax....freakhez kerülése elött 3 hónappal olyan szar zenéket írt amiket a zenefüleidnek topikba nem lehetne berakni és kicsit sem gondolom hogy 3 hónap alatt felfejlődött a 666 című szám szintjére....az első trackjeiben nagyon erősen belejavítottak techitchék hogy kilehessen adni....ő is csak ismeretségnek köszönheti hogy odajutott ahova (és talán azért mert dylanéknek kellett a keleti blokk?))7
Na mindegy. A lényeg, hogy a hozzáértést sajnos a kiadott anyagok sem minősíthetik. Ahoz ismerned kell az előadó teljes pályafutását, hogy azt mondhasd, hogy igen ő tényleg érti mitcsinál és nem csak beletrafált aztán évekig szarja ugyan azt.

hát azért nem süyledtek noisiaék sem le arra a szintre hogy úygan azt nyomják facade,block control,Choke,Concussion,Exodus,Thrillseekers,Meditation ha csak ezekre gondolsz elég karakteres zenék.
az meg hogy valakit kezelésbe vettek az a szerencséje(ne irigykedj!)nem szégyen valakitől tanulni,nem tom mikor álmodtátok magatokról hogy ti vagytok az elképeztő ötleteség és megujulás :lol: meg aki nem ezen pörög az tök mindegy pl miylen sikereket ért el miylen ős neves kiadóknál ....vicces :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:33, 09-09-2007 
original nuttah

N. wrote:
Conclusion wrote:

hát azért nem süyledtek noisiaék sem le arra a szintre hogy úygan azt nyomják facade,block control,Choke,Concussion,Exodus,Thrillseekers,Meditation ha csak ezekre gondolsz elég karakteres zenék.
az meg hogy valakit kezelésbe vettek az a szerencséje(ne irigykedj!)nem szégyen valakitől tanulni,nem tom mikor álmodtátok magatokról hogy ti vagytok az elképeztő ötleteség és megujulás :lol: meg aki nem ezen pörög az tök mindegy pl miylen sikereket ért el miylen ős neves kiadóknál ....vicces :lol:

:D:D:D:D

Már bocs, de irigykedésről szó nem volt. Melyik részből ollóztad ezt ki? :lol: Én csak annyit mondtam, hogy sokkal többet nyom a latba az ismeretség mint sem a zene amit fabrikálsz.

Amiket meg felsoroltál noisiából kb egykapta fa picit máshogytálalva. De ez az én véleményem. Mának lehet más természetesen és teljesen el is fogadom. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:57, 09-09-2007 
piper

javaslom zenéljünk inkább :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:04, 09-09-2007 
corebreak

Uhu...9b0 végülis sztem maximálisan megválaszolt mindnet, nálam ő a nyerő. Egyik hogy emberileg is korrekt és komoly arcnak tartom, meg hallottam tőle olyat ami messze fenékbebillent itt mindenkit beleértve persze engem meg a megjelenteket meg a neteseket is...meg ugye beta teszter vagyok szal kell kis nyali:D:D:D:D

Nos amugy nemtom. Szal nem baj az ha az ember Noisia-t szereti. Én is elpörgök néhány zene alatt...

Nekem az a parám igazából, hogy anno mikor kb 2001-2002 ben még egy palotai-cadik bulit én is képes voltam végigugrálni adig most a 10 perces helybenjárás után 1 órás bólogatás lesz, majd mikor látom hogy á-á nincs esély akkor meg már megyek is haza...szal érdekes...

De itt most télleg nem arról van szó, hogy akkor most haldoklik e ez az egész...ezen sztem felesleges kattogni, meg ezen az eljön az én időm dolgon is...felesleges. Korok jönnek mennek, le fogja váltani a neuro hullámit is valami ugy mint anno 2002-2003 körül a "wörmhúlsztájlt", meg utána a clownt. És higgyétek el akik most csak "divatból" zenélnek azok a következő "korban" is ott lesznek és marhára homlokban mást fognak csinálni vallani...ennyi. Ezzel nincs is semmi baj.

Nekem az a bajom, hogy mostanában baromira elfogytak azok a zenék, amik nem táncosak. És akkor lehet it fejtegetni hogy a tempo miatt a jungle az tánczene, baromság, nehogy már ne csinálhassak 175bpm-es jazzfunkambient-et...eccerűen most hirtelen nem is tudom megszámolni a kezemen hány olyan előadót ismerek real megjelenéssel aki nem a táncparkettre ír, hanem mondja "hómlisziningre". És nem azért nem tudom megszámolni mert sok van, hanem mert ba...egy sincs:D

Szal ez lett volna itt az igazi kérdés, de persze örülök hogy elmentünk mindefelé, mert így legalább okos, "kollegák" közti beszélgetés volt...

Netabelekről meg annyit, hogy mondjuk nem olyan rossz hogy vannak, nem Darkland persze mert az kb mint egy tárhely, hanem pl exegene, vagy BH, ezek sztem rohadt színvonalas dolgokat adnak ki, mondjuk ők válogatnak is. És nem biztos hogy rossz az valakinek ha oda tolják csak ki...de mondjuk az igaz, hogy nem életképes....de állomásnak jó:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:27, 09-09-2007 
piper

Snaper wrote:
Nekem az a bajom, hogy mostanában baromira elfogytak azok a zenék, amik nem táncosak. És akkor lehet it fejtegetni hogy a tempo miatt a jungle az tánczene, baromság, nehogy már ne csinálhassak 175bpm-es jazzfunkambient-et...eccerűen most hirtelen nem is tudom megszámolni a kezemen hány olyan előadót ismerek real megjelenéssel aki nem a táncparkettre ír, hanem mondja "hómlisziningre". És nem azért nem tudom megszámolni mert sok van, hanem mert ba...egy sincs:D

szerintem azért simán van... és életképes is!
pl Jonny L, főleg a Mr L-es zenéi, abszolút nem divatos zenét csinál, sőt a mai divathoz képest primitív felépítésűnek tűnhetne, mégis nagyszerű amiket csinál(persze lehet másnak nem tetszik..leszarom :))
vagy főleg dnb-n kívüli előadókat lehetne mondani... aphex twin.. na az nem tánczene..aztán mégis hová jutott.
modjuk az tény, hogy valamit le kell tenni az asztalra, ha valaki durván kísérletezni akar.. dehát hajrá ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:09, 09-09-2007 
metalhead

hozzászólnék.
dancefloor=partin működő track, amire az emberek táncolnak, amit lejátszanak, meg amelyekben egykét jó megoldásra felkapom a fejemet.
nem tekinteném gáznak ha az embereknek tetszik, azt hiszem ebben egyetértünk. az meg hogy mi a drumandbassen belüli nondancefloor (:lol:) fogalma az meg egy elég körülírhatatlan dolog mert pont ez az a műfaj amelyben szinte minden lehet dancefloor track ha jókor játsszák le. meg azért ne állítsuk már azt hogy akár a kétlépéses monotónián vagy a 173 bpmen belül nem lehet újat vagy mást mondani.
attól pedig nem lesz se dance sem nondance a track hogy telepakolják sűrű váltásokkal ha ezek indokolatlanul és öncélúan történnek.
lehet csinálni grindcoret is akár, amelyet nevezhetnénk táncolhatatlannak is és mégis megvan a közönsége, akik táncolnak rá. így változik hipp-hopp tánczenévé a stílus.
emlegettétek az aphex twint, come to daddyt játszottunk 5-6 éve 2-3kor a tisztelt publikumnak, és a sok dnb között nem tűnt fel. buliztak tovább :›
a XX. század egyik legnagyobb zenei újítójaként számon tartott steve reich titka pl a monotonitásban rejlik és azt hiszem jópáran tudnak közületek egy-egy nagyon jó loopnak tűnő dolognak örülni jópár percig.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:17, 09-09-2007 
corebreak

:D

No ja. Aphey Twin, Venetian Snare, Prodcer Snafu...külön világ...de nekem spec jobban tetszik ez a világ:D

Implant : a loopos téma itt is megvan:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:38, 09-09-2007 
soulproof

Snaper wrote:
Nekem az a parám igazából, hogy anno mikor kb 2001-2002 ben még egy palotai-cadik bulit én is képes voltam végigugrálni adig most a 10 perces helybenjárás után 1 órás bólogatás lesz, majd mikor látom hogy á-á nincs esély akkor meg már megyek is haza...szal érdekes...

sztem ez nem elsosorban zenei kerdes en is mashogy viselkedtem 2001ben bulikon mint most :wink:

termeszetesen csinalhatsz 175bpmes ambientet, csak nezd meg h szol egy venetian snares, vagy squarepusher, miket csinal a beatekkel, es csinalj kozel olyan szinvonalut... az egesszel csak arra akarok kilyukadni h attol h kevesebb droid veszi korul, megiscsak ugyanolyan stilus az is mint a masik, nagy nevekkel, aranykorral, kiforrott sound semakkal

btw nehogy mar mopndjuk aphex minden szama mashogy szoljon (azt a keveset amit ismerek/ismertem, szerettem :D ), ugyanazokat a breakeket tordeli az egesz independent szcena

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]