Conclusion wrote:
Rottweiler wrote:
Jahh de ezt a "rosszafülesem" meg "azé nemtok jó zenét írni me nincs 3millás studiórencerem"
terelést azért lassan abba lehetne hagyni...
Conclusion, neked még 1. topicod, tőled még kb 3* hallottam kifogásként a rossz fülest, úgy kb a 10nél majd Scum Daddy v vki más ugyanúgy kioszt téged, mint már néhány embert...
Nem sav, csak szólok...
Roti...tényleg abbahagyhatnád az offolást.
A zene fülesen készült és kész. Szerintem ez eléggé erős befolyásoló tényező(mivel nem akg-vel vagy beyer dynamic-al dolgozok). Nem mentségként mondtam hanem mint eszköz amin készült. Nekem így is tetszik a hangzása. Kioktatás meg nem lesz. Vannak jó fülesek, amikel lehet dolgozni és vannak amikel nem. Nekem valahol a kettő közt van. A végső mixdown meg mindenképpen hagfalon kell eszközölni.
Azért feszül itt némi ellentmondás: ha neked tetszik a hangzása, nem kell mentegetőzni a füles miatt, hanem fel kell vállalni, és senki nem mondhatja, hogy ez a füles téma nem épp beszámítható kifogás. Amíg te magad hozod szóba, teljesen igaza van az ezt kifogásolóknak.
A zene szerintem működőképes elképzelés, csak a ritmusszekciót teljesen elmossák a mélyek. Nekem tetszik a beat, passzol a témához, de el van nyomva, mint a munkásosztály.

Lehet, hogy sok a kompresszió, plusz túl van hangosítva, mert a dobloop-ot az szokta szerintem így kifektetni. Mindenesetre hajrá, érdekelne a végeredmény.