Sziasztok!
Mivel új vagyok még bemutatkoznék először. bad vagyok

kb 8 éve tekergetem a minden féle szoftveres kütyüket amiből végül mindig lett valami. Leginkább tört ritmusu zenékkel probálkoztam eddig, ennek is a keményebb ágazataival, meg persze amit a programjaim engedtek. Közelebbi élményem volt már a fruity több verziojával, vst és dx meg egyéb pluginokkal, reason-el, sonar-al, reaktor-al, cubase-el, meg egy-két hangvágónak mondott programmal; soundforge, wavelab, cooledit. Rólam ennyit.
Ennek a számnak az eredeti változatát még 2002-ben írtam, azonos címmel, de mai füllel hallgatva a hangzással nem igazan voltam megelégedve. Így azt gondoltam megérett egy remixre. VIP azért lett, mert kezdetben más vonalon indult a dolog, végül kicsit felpörgettem és ez lett belőle. A története egy oylan népről szól akik úgy élték túl a világ pusztulását, hogy hibernálták magukat (innen jött a a szójáték Hiber+Nation = Hibernation), de egy napon felébredtek és a világ gonosz lett. Jó tudom kicsit gyenge lábakon áll a történet, ezt nézzétek el még gyerek voltam mikor kitaláltam
Technikailag megprobáltam egy viszonylag térbeli hangzást létrehozni, viszonylag tisztán is szól. A vége már csak loopolva lett kisebb modositásokkal, de folytatni szeretném ezen a vonalon, amint lesz rá időm.
Véleményeket természetesen várok, mivel ti vagytok a szakértők.
bad - After Hibernation (VIP) - demo
Stílusa: Drum n bass
Tempo: 175 bpm
Készült: 2006. szeptember-oktober
Minőség: 44kHz, 256 kbps mp3
Használt programok: Reason 3.0, Sonar 4.0, Soundforge 7.0, és pluginok (TC, Steinberg, NI)
Üdv.