i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:08, 19-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 520 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26
Author Message
 Post subject: Re: Legujabb kütyüm...
PostPosted: 11:26, 15-04-2011 
corebreak

KSHM wrote:
az első az mi is pontosan ? : D

UAD

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

PostPosted: 17:33, 17-04-2011 
pokemon

Nekem is lett egy uj kutyum,de eztet itten nem mutatnam meg...:D

Profile  

PostPosted: 19:29, 17-04-2011 
corebreak

bybass wrote:
Nekem is lett egy uj kutyum,de eztet itten nem mutatnam meg...:D

Mer'?
Gumikecske???

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

PostPosted: 20:30, 17-04-2011 
pokemon

Azaz... :perv:
Haromhavonta lehet fejni... :fog:

Profile  

PostPosted: 16:54, 18-04-2011 
corebreak

bybass wrote:
Azaz... :perv:
Haromhavonta lehet fejni... :fog:

:D
Most komolyan...
Ne titkolózz! Irigykedni akarok!!!

Profile  

PostPosted: 16:56, 18-04-2011 
corebreak

Image

Meguntam a demót...

Profile  

PostPosted: 16:31, 19-04-2011 
pokemon

Aaa csak hulyeskedek itten.Nem zenelesre valo DIY munka.
Egy honapig minden szabad percem lekototte,egy kissebb moog araba van.
Majd ha fejek esetleg bemutatom... :D

Profile  

PostPosted: 21:35, 19-04-2011 

snaper wrote:
Image

Meguntam a demót...

én azt, hogy nincs 64bites demo, se maces és a protools sem képes helyettesíteni, így hát:
Image

boldogságom kb. leírhatatlan

Profile  

PostPosted: 08:26, 20-04-2011 
corebreak

bybass wrote:
Aaa csak hulyeskedek itten.Nem zenelesre valo DIY munka.
Egy honapig minden szabad percem lekototte,egy kissebb moog araba van.
Majd ha fejek esetleg bemutatom... :D

:D
De valami hanggal kapcsolatos dolog? PÜzz :D
Én is DIY-kodok megint nemsokára.
Holnap délután kezdem el levakarni a stúdiónak kinevezett félszobában a fűrészporos tapétát. (Papírt falra rakni??? Nonszensz, sosem értettem meg :D)
Aztán glettelés, 3 soron, utánafestés, betolok 6 négyzetmére padlószönyeget, kis villanyszerelés (több mint gusztustalan a jelenlegi "csillár"), aztán meg kezdme bepakolni a cuccokat, és muszáj lesz megcsinálni az apróbb dolgokat. (Fém asztallábak, kiszedni a beleszakad 6,3-RCA adapteret fejét a 16-os csatimból a keverőn, kimosni a billentyűzetet végre, beállítgani a lávalámpát :D:D:D)

Arra gondoltam hogy step-by-step lefotózom és felrakom ide majd, ha lenne rá érdeklődő, esetleg mondjuk árakkal is, meg kb. időtartammal.
(Mennyi volt a spakli meg a priccelő amivel levakartam a tapétát és mennyi időbe telt, festék ára, szőnyeg ára ilyenek :D)

Profile  

PostPosted: 08:28, 20-04-2011 
corebreak

aateks wrote:
snaper wrote:
Image

Meguntam a demót...

én azt, hogy nincs 64bites demo, se maces és a protools sem képes helyettesíteni, így hát:
Image

boldogságom kb. leírhatatlan

Miből nincs mac demó? Mert ebből van...
PT...hát...annyira jó, hogy már rossz :D
Én olyan lángolva szerettem bele hogy öröm volt nézni, viszont rohadtul gyorsan rá tud unni az ember hogy folyamatosan sz*pik a driver paráik miatt :(
Nem tudom a natív mennyire gáz CoreAudio-val, de tuti hogy a "hangkari-kulcsos" verzió igen kényes tud lenni :S

Profile  

PostPosted: 09:12, 20-04-2011 

jajjmár tudod hogy értettem a demot...
azt meg pár óra PT9 után elkönyveltem, hogy majd a PT15 talán használható lesz.
..mondjuk te logicoztál, az után bármibe bele lehet esni :D (mondom ezt, mint ex logicbuzi)
még talán a reaper az a host, amitől nem akarok meghalni 5 perc után.
de majd ha több időm lesz, akkor lehet rámegyek jobban a protoolsra, de bőven nem tűnik olyan jónak, mint amilyen körülményes..
nekem a protools olyan DAWvá kalapált audio editornak tűnik, de semmi előremutatás (nevicceljünk már, hogy 2011ben a sample rate váltáshoz restartolni kell a szoftot...), a logic 7tól felfelé értéktelen giccs szemét
DEVISZONT a kúbéz folyamatos innováció meg miegymás :D

natív PT integrált hanggal (mac) vígan megy, a hivatalosan snowleo alatt nem támogatott fireonanal dettó..a bestchoice for pt9 saffire pro 40em viszont szarozik snowleoval (nem megy a mixere), de tán csak a macbookokkal csinálja, ja és leopard alatt teljesen lézer volt még, f@szom se érti ezt...win7 alatt csak 44.1khzen sikerült elindítanom, itt durrant el végleg az agyam :D de azért jól mutat a polcon...

Profile  

PostPosted: 18:23, 05-05-2011 
pokemon

szeretnek venni egy mikrofont/diktafont/akarmilyen rogzitoeszkozt

- rogzitsen wavot (ha valakinek valamelyiknel tapasztalata is van, nagyon megkoszonnem ha megosztana)
- legyen a leheto legkisebb
- es a leheto legolcsobb :fog: (na de srsly, nem tudom milyen arban mozognak ezek, de 30-40-nel jo lenne ha nem kellene tobbet erre aldozni, persze kurva sokat hasznalnam, ugyhogy ha ennel kicsit feljebb kell menni, az sem akkora gond)

Profile  

PostPosted: 22:15, 12-05-2011 
droid

rhigo wrote:
szeretnek venni egy mikrofont/diktafont/akarmilyen rogzitoeszkozt

- rogzitsen wavot (ha valakinek valamelyiknel tapasztalata is van, nagyon megkoszonnem ha megosztana)
- legyen a leheto legkisebb
- es a leheto legolcsobb :fog: (na de srsly, nem tudom milyen arban mozognak ezek, de 30-40-nel jo lenne ha nem kellene tobbet erre aldozni, persze kurva sokat hasznalnam, ugyhogy ha ennel kicsit feljebb kell menni, az sem akkora gond)

ezeknel a kutyuknel igazabol nem az a kerdes, hogy mit tud, mert alapvetoen 128 kbps vagy 192 kbps-ban tudnak mp3-at de tomoritetlen wavot is mindegyik tud. A belehelyezendo sd kartya a kerdes ill., hogy neked van-e mondjuk egy 8 gigas gyors! sd kartyad. Arban amugy jol gondolod. Ezekhez viszonyits http://www.htfr.com/pages/quickSearch.php?searchText=pocket+recorder&catID=&genID=&subID=&fmtID=&lblID=&year=&stock=0&searchtypID=1&sortID=14&rowStart=0&rowCount=30&newSearch=1&layoutID=2&promo=&prodtypID=1 en az american audio pocket recorderrel dolgozom. Jo

Profile  

PostPosted: 23:34, 12-05-2011 
droid

folytatom, csak gyorsan be kellett az elozo posztot fejeznem. Azert irtam, hogy nem az a fontos, hogy mit tud, hanem, hogy lesz-e jo kartyad, mert ha lassu a kartya, akkor akadozva fogja tudni rairni az adatot. Mp3 esetben nincs gond ezzel, mert ott masodpercenkent kis mennyisegu adattal van dolga, viszont ha tomoritetlen wavba veszel, akkor a gep masodpercenkent nagy mennyisegu adattal doglozik, amit nem minden SD kartya tud kezelni megfelelo idoben/gyorsasaggal.

Tehat maga a keszulek es amitt tud, az csak annyiban lehet erdekes szamodra, hogy mire szeretned hasznalni, azontul, hogy hangot rogziteni.. :)

Profile  

PostPosted: 19:38, 18-05-2011 
pokemon

ertem, magat a keszuleket csak hangrogzitesre szeretnem hasznalni, tehat a legegyszerubb a legjobb, viszont mindenkepp wavokkal szeretnek dolgozni ha mar beleinvesztalok. te milyen sd kartyat hasznalsz hozza egyebkent? ha nem nagy keres fel tudnal tolni valahova egy mintat, hogy ebben az arkategoriaban megis mire szamitsak? elore is koszi

Profile  

PostPosted: 09:37, 19-05-2011 

Image
(L) (L) (L)

Profile  

PostPosted: 17:42, 22-07-2011 
pokemon

szerk. - megoldodott

Last edited by rhigo on 18:21, 26-08-2011, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 13:20, 23-07-2011 
corebreak

aateks wrote:
Image
(L) (L) (L)

Útállak :D

Én is csak most jöttem rá mennyire jó tud lenni egy USB-s VA,p lugin vezérlővel...mármint rögtön azután ahogy kidobozoltam az első Rolandom :D

Profile  

PostPosted: 22:49, 04-01-2013 
ujonc

Hali!

Vettem egy Novation SL25 MkII-t és gondoltam írok róla pár szót hátha érdekel valakit...

A billentyűk igen jó minőségűek, könnyű rajtuk játszani, megfelelő méretűek, elhelyezésűek, érzékenységűek.
A joystick baromi jó megoldás, nekem bejön hogy különösebb elgondolkodás nélkül változtathatsz a pitch-mod beállításokon, ilyen feel free érzése van.
az encoderek beállíthatósága megfelelő a stílushoz igazítható, otthoni munkára nagyon jók, a potik ugyancsak, a faderekkel együtt kicsit keményebb fogás esik rajtuk, amivel egész aprólékos kicsavarásokat is könnyedén végre lehet hajtani.
A gombok azok gombok, a háttérvilágítás megfelelő, az elosztásuk kb. jó, bár a bal oldalon elhelyezettek közelsége a csavarókhoz kicsit zavaró, de nem vészes.
A padok is viszonylag jól beállíthatók, max érzékenységen már egészen alkalmasak a munkára :D, én pl. a rex bankjaihoz mapoltam őket és ezen a téren az elvárásaimat tökéletesen teljesítik.
A touch sensitivity hab a tortán a nagy kijelzővel egyetemben, ritka a pillanat mikor a képernyőre kell nézzek bármi miatt is.
Az automapot még tanulgatom, hasznos rendszer, de szerintem ha szán egy kis időt rá az ember, jobb ha mindent beállít magának pöccről pöccre és kész.
Egyelőre ennyi, mert még fresh az élmény, majd az első komolyabb igénybevétel után, ill. esetleges live felhasználás során szerzett tapasztalatokkal gazdagodva írok még erről az ügyes kis szerkentyűről.

Aki hordozható kétoktávos kontrollerben gondolkodik és hajlandó költeni rá, annak csak ajánlani tudom.
A csomaggal kapsz egy ableton live lite-ot, meg egy bass station nevű szintit, némi loopmasters samplepackot és miután regisztrálod a terméket egy halom dolgot lehet letölteni a novation oldaláról (még Cyberworm soundokat is :D)

Cheers!

"...Mintha halott kedvesed vérét mázolnád szét az arcodon..."
A fül a lélek tükre

Profile  

PostPosted: 13:12, 13-02-2013 
souljah

Végre :)

Image

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 520 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26

All times are UTC + 2 hours [ DST ]