Egy kis érdekesség :
A hétvégén egy idióta volt nálam, aki a MIDI kábelek huzogatása közben, (bárcsak mást huzogatott volna a gyökér), lerántotta a K-Station-öm az állványról, és az a szerencsétlen meg ugy esett az emberem térdére, hogy egy billentyű eltört.
Ugye hátul húzza vissza a rugó, de elől (alul) van egy beakasztó fül, ami nem engedi, hogy totál kiálljon a billentyű. Na az tört le...éshát totál kiállt a billentyű! Mondanom sem kell, nemcsak hogy leugattam mocskosul az arcot és közöltem vele, hogy soha az életbe ebbe a stúdióba be nem teszi a lábát, de még a 118kg-om minden erejével egy rendes alföldi "tockost" is odaküldtem neki. Mindegy.
Este mikor már nem remegett a kezeml az idegtől és tudtam gépelni, írtam a Novation Support-nak, kedvesek voltak a múltkor is, potom 1500 körül tudtam venni hozzá egy ház-elemet, egy takarót ami a pitch-mod görgőket fedi le, az előző gazdi ugyanis elvesztette azt

No mindegy.
Pár napra rá, ma, kaptam is egy levelet, ideírom az úr nevét mert nagyon jó arc volt, szóval kaptam egy levelet Mr. Tim Harbour-tól, aki közölte velem, tegnap elküldte nekem gyorspostával azt a bizonyos A3 billentyűt, TOTÁL INGYEN, bármi másban tud segíteni, nyugodtan írjak!!!
NA MI EZ HA NEM SUPPORT BAZ+???
Azt hiszem jó sok cég van aki példát vehetne a Novation-Focusrite support-tól.
Ez annyira tetszett nekem, hogy a 6400 mellé meglett a második öröktagja a stúdiómnak. A KS marad, amíg csak élek

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *