i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 07:14, 25-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1952 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 98  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 00:58, 26-08-2001 
ujonc

Inkább Akkor Innék, Vagy Ilyesmi. :)
(Basszus! Ez Iszonyat Félreértés)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:31, 26-08-2001 
ujonc

!freqah: Segítek egy kicsit! ;)
Aphoner: http://www.drumandbass.hu/images/galeri ... ts-244.jpg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:00, 26-08-2001 
impulsecreator.hu

az alkohol (C2H5OH) az emberiseg legnagyobb kincse, isten legszebb ajandeka, fogasztasa talan az egyik legosibb idotoltesunk, persze a szex mellett.

eme isteni nedu rendkivuli hatasanak koszonhetoen barmilyen csendes, beszelgetos, kinos hallgatasokkal teli hazibulibol rovid ido alatt kellemes, orditva kadbahanyos, wc melle hugyozos, butorkarpitszaggato orgia kerekedik, amelynek csak a nagy erokkel helyszinre erkezo hivatalos szervek szabhatnak hatart.

nem veletlen tehat, hogy az - egyes kutatok szerint mar az osember altal is fogyasztott - SZESZ ilyen merhetetlen nepszerusegnek orvend. arrol nem is beszelve, hogy az alkohol bizonyithatoan szebbe es kivantosabba varazsolja kulsonket, noveli a potenciat es a nemetorszag sorfesztivalokon onkentesek bevonasaval vegzett IQ tesztek alapjan elmondhatjuk, hosszutavon akar okosabbak is lehetunk tole.

tippek es trukkok:

- torott nyaku sorosuvegbol csak ovatosan! mindig gyozodjunk meg arrol, hogy az uvegbe nem kerult apro uvegszilank, ez ugyanis igen kartekony hatassal bir lenni belso szerveinkre.

- ne feljunk es - ami meg fontosabb - sose szegyelljunk hanyni. ami kikivankozik, az jobb ha ki is jon, ne tartogassuk insegesebb idokre. a megkonnyebbules orgazmus kozeli elmennyel er fel, utana fogkefe, fogkrem, rago hasznalata ajanlott.

- amennyiben pizsamaban szandekozunk a lakohelyunk szerinti legkozelebbi italtboltban alkoholt vasarolni, lelekben keszuljunk fel a fajdalmas elutasitasra es egy kiados pofa(nk)ba rohogesre.

- atmulatott ejszaka utan SOSE igyunk sangriat!

vicces tortenet: egyszer nagyon sokat ittam, utana pedig modszeresen szejjalhanytam mindent magam korul.

recept: vegy egy fel uveg medve-mezet (vagy barmilyen mas tipusut), opcionalisan valasztott markaju (vilagos) uveges sorodbol igyal meg kb. egy masfel decit, majd a macimezet korultekinto modon adagold hozza. az igy kapott elegyet (mez-sor made in hungary) lehetoleg kifroccsenes nelkul razd ossze. joetvagyat!

ennyit szerettem volna mondani. koszonom a lehetoseget. ja, ize masnapossag ellen: izzaszto testmozgas (barmi)

vegezetul pedig mindenki gondolja at az alabbi sorokat

József Attila:
Alkohol

A rózsakötőjü nap csak nékem integet,
De nem borulok elé, mert úgyis rogyadozik a lábam
S nem is harcolhatok érte,
Mert az alkohol
Kopjás fiatal gerincemet
A nyomoruság abroncsává görbíti már
Lomha lángu poklos katlanában.

Erős kezemmel remegéssé bomlok, ám
A kérges, jó becsületű kéz
Nyugodtan heverész
Kinyíló nagy pihenésben az árnyék homlokán.

Nincs asszony, kire véres szememmel kancsalítsak!

Engem a legforróbb május is csak
Subás nyárral ültet vacsorához
S az íze is kevés.

S most szívem sem lombos erdő, hol szelíd remete
Békült szóval intne: Fiam imádkozz!
A tisztaság napos mezőit s hűs fenyvesét bevonta
Az elfásult mámor hója, jege,
Ijedten zuhan ott a kétségbeesés
Vasalt szánkója
Ismeretlen üregek borzalma fele.

Meglehet, hogy nem iszok többet,
Hiába köszönget
Síma, udvarias arccal az alkohol.
Többet nem packázik énvelem!

De akarásom leölt hizóként haldokol
És agyam szúvas, megrecsegő fáján,
Vén öngyilkos a padlás gerendáján,
Kinyúló nyelvvel lóg az értelem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:31, 26-08-2001 
original nuttah

alkoholizmus rulez! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:39, 26-08-2001 
chi recordings

Tuti, bevalt (nalam), masnapossag elleni recipe:::
Elozmeny vala, hogy egyszer olvastam volt valahol, hogy mi is a masnapossag.
Nos meg is osztom veletek eme a delejes infot.
A masnapossag (foleg a fejfajas) oka az, hogy az eme topicban emlegetett anyag kiuriti a vitaminokat a szervezetbol, meg meg valami mas okok is vannak, de mindent en se tudhatok, hey!
Szoval meg is jott az otlet ezutan, hogy alkalmazzunk vitaminbevetelt ennek elkerulese erdekeben.
Es lon:
Sok helyutt kaphatoak bizonyos multivitaminok.
Valasszunk ki egyet, ivas kozben (elorelathatolag a fele korul) benyelek egyet, valamint amikor negykezlab hazamaszok, lefekves elott is egyet.
Ily modon a fejfajas teljes mertekben kilove nalam azota. E modszer azonben nem tunteti el a masnapi gyomorbantalmakat, de mas modszerekkel osszehazasitva talan letezik a tokeletes gyogymod.
(vasgyomruaknak lefekves elott egy pohar tej,
vagy masnap finom, nagymama forro huslevese, de sokan eskusznek a masnap reggeli egy, - !!!nem tobb!!!- pohar sorre)

http://www.myspace.com/cordsound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:44, 26-08-2001 
original nuttah

azt a bölcsességet hallottam egy munkásarcú embertől,hogy a másnaposság azzal mulasztható el, ami okozza! :)
itt kezdődik az alkoholizmus. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:44, 26-08-2001 

butc: es itt is vegzodik!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:32, 26-08-2001 
ujonc

Jungleb: =)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:54, 26-08-2001 
soulproof

bucser te alkoholista vagy?
én igen...
megyünk halálig inni akkor? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:57, 26-08-2001 

to lunatic: ez igy van, kiegészítve azzal, hogy nem csak a vitaminokat veszi el alkohol barátunk, de a nedvességet is, az egész szervezetet kiszárítja, ezért jó a tej és ásványvíz, bár én inkább az ásványvizet szoktam, de azt egy litert, hameg másnap annyira szarul vagy hogy már nem tudsz mit kezdeni magaddal, akkor egy feles tömény bármi (lehetöleg olyan amiröl nem a hányinger jut legelöször az eszedbe) visza tesz az élök közé, és meg is nyugtat, ha akarod, de egy ismerősöm a meditálásra esküszik, de azt nem ilyen egyszerü elsajátítani:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:33, 26-08-2001 
ujonc

Bar nem vagyok kompetens masnapossag-ugyben, mert nem nagyon iszom (sörön kivul :o) semmit, emlekeim szerint a Pharmavit vagy a Beres cegnek van >>kifejezetten<< masnapossag elleni pezsgotablettaja. Ha valaki masnapossagra hajlamos, sztem erdemes kiprobalni. Hatekonysagarol nincs infom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:38, 26-08-2001 
ujonc

"valaki masnapossagra hajlamos"

hat ennel szebben nem is lehetne mondani, hogy amikor csak lehet seggreszeg :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:52, 27-08-2001 
ujonc

"Egy idén megjelent szakirodalmi áttekintés szerint 1965 és 1999 között több mint 4700 szakcikk íródott az alkohol akut hatásairól, de csak 108 közlemény foglalkozott a másnaposság kérdéseivel. (...)
Néhány jellemző tünet és előfordulási gyakoriság: fejfájás (66%), pocsék közérzet (60%), hasmenés (36%), étvágytalanság (21%), remegés (20%), fáradtságérzet (20%), émelygés (9%). (...)
Azt mutatja a tapasztalat, hogy egyes italfajták (pl. a brandy, a bor, a whisky és a tequila) gyakrabban okoznak másnaposságot, mint pl. a rum, a vodka és a gin. (...) Érdekes módon egy tanulmányban hatásosnak találták a B6-vitamin profilaktikus (megelőző jellegű) alkalmazását.

És találtam egy ilyet is:

"Koktél a másnaposság ellen:

Bloodshot

3 cl vodka
6 cl hideg erőleves
6 cl paradicsomlé
2 öntet Worchestershire- mártás
zellersó
Shakerben összerázzuk, highball pohárba szűrjük."

Hát, ha valaki ezt megissza másnaposan, annak gratulálok. :)

Valamint egy javaslat aromaterápiára:
"erdeifenyő: Fáradtság és másnaposság ellen az illóolajos masszás nagyon jó."

Hát ennyit tudtam kihozni álmatlanságom elleni "játékomból" (mármint neten keresgélésből).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:32, 27-08-2001 
original nuttah

valdee::ez a sensual? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:37, 27-08-2001 
ujonc

hmm.. nekem az a tapasztalatom, minél trágább a pia annál kevésbé leszek másnapos(jobb minőségű?) pl. jo whisky után ált. semmi bajom nincsen mint mondjuk ugyanazt a hatást kiváltó rosszabb minőségű szeszből.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:09, 27-08-2001 
original nuttah

nekem meg az, hogy minél többet költök piára, annál másnaposabb leszek! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:31, 27-08-2001 
ujonc

vekony penztarcabol is rendkivul inyenc es egyszersmind klasszikus elegyet hozhatunk ossze, a varazsszo: rum+kola. Feltetlenul ugyeljetek azonban a fogyasztasara, newbieknak ajanlom a csoppnyi szajba vett kolat, arra egy nagy slukk rum, aztan megint kola. Igy megkimelhetjuk magunkat a kulonbozo arctorzulasoktol.

Egyebkent meg bevallalos a lepukkant foiskolas elemektol eltanult almale+feherbor elegy is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:35, 27-08-2001 
original nuttah

"...lepukkant foiskolas elemek..."
te pl?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:55, 29-08-2001 
ujonc

nem vagyok alkoholista, de tegnap este megboldogult nagyapám barackpálinkája megmentette az életemet, ugyanis vmi fasza fertőzésnek köszönhetően azt hittem, h kiköpöm a tüdőmet a köhögéstől, de eme csodálatos párlat gyógyírként hatott rá :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:00, 01-09-2001 
droid

Inni jó?

Egy kis "idézet" a Zsaru magazin e heti számából:

Egy faszi lement a kocsmába haverokkal dumcsizni. a Dena - pia - melett az egyik cimbora el kezdte feszegetni hogy a pár hónapos csecsemő talán nem is az ővé, sőt tuti ra más porontyát neveli. Erre emberünk hazamant és alkoholtól méla fejjel megkéselte a védekezni nem tudó csecsemőt ....

Inni jó ?! na most gondoljátok el ugyan ezt egy füvessel... Green Rulez :) Alkohol .. Öl ...

Ui: A csecsemőt ért vágások nem életveszélyesek (De talán csak azért mert annyira részeg volt ).. De az ilyen faszt azért Én lehet hogy villamosszékbe ületeném ...

"Hogy mit igen azt nem muszáj tudni,
Azt kell tudni hogy mit nem!"
Nádasdi Kálmán

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1952 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 98  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]