-matt-u- wrote:
bar mar felhoztam a temat es utolagosan is koszi az akkori segitseget, de nem valosult meg akkor a vetel, ezen a heten pedig tuti nyelbe akarom utni.
akkori allas szerint egy
focusrite saffire pro 24 dsp-re esett volna a valasztas:
http://www.tajtimusic.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=3224&category_id=263&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1mostani allas szerint viszont versenybe szall egy
motu ultralight-mk3 hybrid:
http://www.tajtimusic.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=3238&category_id=263&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1kerdeseim:
- a be/kimenet szama nyilvanvalo, de mar a neve miatt is nagyon-nagyon dicserik a motut, a kulonbseg egyszeruen a hangzasban is tapasztalhato?
- ha errol futtatom a cubaset es nyitva van 10 massive (ami miatt a built-in hangkarinal 100%ig felmenne a cpu), a drivere felszabadit vmennyi eroforrast a gepemben? ergo tud nagyobb projekteket kezelni, mint a beepitett?
- ebayrol rendelnem usabol, ezek 110/220 volt tekinteteben is hybridek?

- lehet csak vak vagyok de a motun miert csak 1 volume knob van? phones/main voume?
- egyeb mas pozitiv/negativ tapasztalatot ha megosztanatok, megkoszonnem! :]
- (ebay-jel usabol honnan deritem ki, hogy vamot kell-e erre fizetni?)
ha még nem késő
én a motut javasolnám énis usából rendeltem de nálam a tápot firewire-ről kapja lusta voltam 220as tápot venni még
a vám akkor játszik ha az eladó nem gift-ként adja fel, úgy kb 25%vám + a postaköltség áfája vagy valami ilyesmi, én még 80e ért vettem ez azt jelentette h 100-110e re jött ki mert nem giftként küldte
mac alatt maximálisan megbízható készülék bár nekem nem az új van hanem a régebbi
a fülesnek bármilyen kimenetet lehet állitani, de amugy a main out-ot kapja alapként
szerintem töéletes készülék nem hagyott még cserben

( amugy minden nem eu.-n kivüli országból érkezett árú vámköteles 1 bizonyos értékhatáron kivűl, ha jól emlékszem 100dollár körül )