pAraZoRmaL wrote:
Szafi wrote:
A Margit-hídon tolni kell a biciklit! Ki van táblázva - több táblával is -, be kéne tartani a szabályokat! Pont az ilyen szabályszegő biciklisekkel van tele a f@sza minden közlekedőnek - gyalogos, autós, buszos stb...! Tavaly a 5000 biciklisbaleset 70%-a, a biciklisek szabályszegései miatt következtek be!!!
Már ütött el a hídon babakocsit valamelyik tekerő barom! Nem volt elég ennyi okulásul?! Csecsemő vérnek kell folynia?
Ügyeskedésekre meg azért nincs szükség, mert vérszemet kapnak a bénák!!!
TOLD A BICIKLIT A MARGIT-HÍDON, vagy ne menj arra B+!
És van biciklim és én is tolom ott!
nem igazán tudom hovátenni a dühös hozzáröfögésed, toljad csak a bringád és váljék egészségedre. a statisztikai adataid biztosan nagyon naprakészek (de azért a figyelmedbe ajánlom ezt az
írást, meg
ezt), mindazonáltal a babakocsis sztori 'picit'
sántít..
Én inkább a KSH olda adatit nézem... ksh.hu és keress rá az éves bontásra!
Picit sántít, csak mert 4 éves volt a kislány - tényleg sokkal másabb és nyugadtan gázold el hisz nem csecsemő hanem négy éves, és már 'picit' sokat élt! Remélem egyszer a te gyereked is összefut egy hasonló jófejjel mint te, és úgy jár mint a kislány!
"A BRFK rendőri jelenléttel biztosítja a korlátozás betartását, a szabályszegőket a felszólítják, hogy szálljanak le a kerékpárról, a visszaesőket helyszíni bírsággal sújtják"
http://www.origo.hu/itthon/20090915-margit-hid-korlatozzak-a-kerekpar-forgalmat.htmlBe kellene tartani a közlekedés szabályait! Mert ugyanakkor ti bringások ugattok a legjobban ha a kerékpárúton parkolnak kocsik, ha leszorítják őket ... stb... Szóval ha legközelebb valaki ráhúzza a kormány vagy kitolja a kocsit elejét a kerékpárútra, akkor jusson eszedbe hogy a sofőr annyira tartja be a szabályokat amennyire te a Margit-hídon! És még meg is érdemlitek!
Remélem hogy ha ellopják a keródat annyira fognak foglalkozni vele a zsaruk mint ezzel a margit-hídi szabállyal!
be kéne tartani a KERSZ szabályait!