Antem wrote:
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni hangkártya vásárláshoz.
Zeneíráshoz és később majd live act-hez használnám. A keret 45.000 ft, és csak USB-s jöhet szóba a FW hiánya miatt. Ami nekem fontos lenne: stabilitás (!), jó hang

, 2 független kimenet, legalább egy bemenet, alacsony latency, és MIDI in/out. Ennyi pénzért gondolom kompromisszumokat is kell kötni, de ezekből nem szívesen engednék.
Az eddigi versenyzők:
Focusrite Saffire 6 USB
Novation Nio 2|4
M-Audio Fast Track Pro
Emu 0404 USB
Írnátok esetleg pár érvet pro/kontra? Nagyon megköszönném.
Egyébként mennyire lehet para az 1.1-es USB?
Szerintem elég jól köröljártad a témát. Ebből a listából nagyot hibázni nem lehet. A focusrite-ot mindenki csak ajánlja én is erre akarom cserélni az E-MU 0202 -met. Bár ez egy elég hibrid laptop dj megoldás próbál lenni a Focusrite részéről. Ugyebár azt írja, hogy az a 4 kimenet az Phono jelszintű.

ergo nem lehet kikötni egy kis zenekari keverőre csak 4 db phono előerősítővel?? Ezt erősítse meg nekem valaki amúgy légyszi, mert engem is érdekel.

"Analogue Audio Outputs (Outputs 1-4): 2 x TRS analogue outputs (Outputs 1-2), 4 x RCA Phono outputs (Outputs 1-4), 1 x TRS stereo headphone output (switchable to outputs 1 and 2, or 3 and 4)" ?????????
Az USB 1.1 ről az E-MU -nál leírják. "USB 1.1-es port használatakor a kártya maximálisan 16-bit és 44.1/48kHz-en működik." Tehát ilyen portsebesség mellett ekkora felbontású jelet tud mindkét irányba küldeni. Mivel ez egy sávszélességprobléma ezért feltételezem, hogy ez egy univerzális megállapítás lehet minden kártyára, mint ahogy az is, hogy kb mindegyik menni fog 1.1 el is.