|
mar megint kezdodik. a forum 70%-ra igaz szerintem, hogy vannak a "nagy oregek", akik mar szuletesem elott 10 evvel is dnb-t hallgattak, es csakis ok tudjak, hogy mi a jo zene. en sem szeretem pl. a wobblet, de nem mondom ra hogy hogy e vagy amiatt egy szar . mas. de nem szar. azt enis elismerem, hogy foleg a technoid kategoriaban rengeteg a minosegen aluli, igenytelen zene, de nem is nagyon lattam olyan posztokat, amik azt sugaroztak volna, hogy csak az a kiraly. itt meg van hatarozva x szamu ember altal, hogy pl. spectrasoul a drum and bass lenyege es ha ezzel nem ertesz egyet, akkor mehetsz innen. legalabbis azt latom, hogy akik probalnak masfele velemenyt kinyilvanitani, kapnak egy egyszavas "leolto" valaszt valakitol, aki mar 2003 ota forumos. (persze aki nem normalisan fogalmazza meg a mondanivalojat, annak teljesen jogos a kapott "oltas"). nyilvanvalo, hogy a konnyebb, almodozosabb zenek sokkal jobban kiemelik ennek az egesz szcenanak a lenyeget, csak nem ertem hogy a zakatolosabb zene miert lenne egy "torzitas", vagy valami hasonlo. van aki, ezt, van aki azt szereti aztan megse tortenik semmi. meg ez az egesz topik tudtommal amugy is csak arra epul, hogy mindenki posztolja be , amit szeretne hallani itthon. nem arrol hogy valaki beirja hogy menjel mar innen ezzel a zenevel. igen, egy gancher szamban nincs ilyen olyan drop meg mindenfele szepites, de egesz egyszeruen egy masik kategoria en igy latom, szivesen olvasok ellenvelemenyeket. bocs a hosszu postert ; peace
|