Üdv mindenkinek!
Photek, dnb producer és dj által hirdetett remixversenyre neveztem, ahol is az úr egy dnb track-jét (
Photek - Fake I.D. ) kellett remixelni dubstep-pé. Sok befektetett munkával és végeláthatatlan reménnyel készítettem. Az első kör szavazás útján bonyolódik le... Igen, szeretném a segítségeteket kérni, hogy bekerülhessek a legjobb 10 közé, amik közül Photek választja ki a győztes zenét! Kérlek benneteket, hogy támogassatok a szavazataitokkal, hogy a döntőbe kerülhessek! Más magyar emberről nem tudok, aki nevezett volna, úgyhogy legalább elfogultságból szánjatok rám pár percet!

(ha mégis lenne, akkor sorry)
Alább linkeltem egy oldalt, ahol kicsit körülményesen írom le a szavazás menetét, ha esetleg valaki nem értené az angolt és/vagy nem igazodna ki az oldalon. Lesz, aki nevetségesnek tartja, de kérem az is nyissa meg és kövesse, mert a nagy világnyelvűek nem gondoltak a magyarokra és egy pici bibi van az oldallal, aminek a megoldását is leírom.
Itt a segítő oldalA zene, egyébiránt, meghallgatható itt:
www.talenthouse.com/tshabee illetve
http://www.talenthouse.com/photeksubmissions(ez utóbbinál ki kell keresni a többi zene közül; a tshabee nevű az enyém ;) és mostantól ott is kell a szavazatot leadni, hála a kitűnő szervezésnek...)
csak a nyelvet mindenképpen állítsátok át a jobb-felső sarokban "hu"-ról "english"-re
Előre is köszönöm annak, aki szánna rám egy kis időt és támogatna szavazatával!