i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:34, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4394 posts ]  Go to page Previous  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 220  Next
Author Message
 Post subject: Re: Post Your Pet
PostPosted: 02:51, 05-06-2009 
partiarc

Nation2Nation wrote:
egyik sem volt gyomorilag megbékélve a sima tejjel

nemszeretik a müanyagot

10.30. - Mav
11.06. - Spyral - Spytech - Endor
11.13 - Giocator + Guests
11.20 - Flipside BDay show!
.flipbook.

Profile  

PostPosted: 09:44, 05-06-2009 
partiarc

senorita zes wrote:
ma lett egy 6 honapos cicam, volt mindenfele allatom meg kutya is de macskam soha..what to do? ezek mit esznek?mit erdemes venni mert nem akarok neki naponta tobb szaz forintos whiskast venni..meg mar most kaparja minden..erre mit erdemes venni neki?nem bir lelani ugy porog..help help ipc:) (L)

a megoldas nekunk a kaparofa volt, nagyon szereti. felugrik a tetejere es onnan nezelodik meg persze minden alvas utan szorgosan kapargatja. http://www.petnet.hu/termekek/macska/felszereles/macskabutor_kaparofa/trixie/kaparofa_labdaval/2559/

a kaja pedig; veszel par konzervet es egy nagyobb kiszerelesu szaraz kajat. havi szinten par ezerbol ki lehet jonni. en ugy szoktam, hogy napkozben ki van rakva egy kis talnyi szaraz amibol falatozhat ha ehes. ha nem fogy el estere akkor osszekeverem a konzervvel (alt 1/3-at). Ha megette akkor siman csak nedvestapot kap estere es jo8.

erre mondjuk nincs recept ki kell tapasztalni. a mienk peldaul inkabb ehenhal, ha nem azt a szarazat eheti amit szeret. viszont, ha olyat kap nagyon halas es csak ugy habzsolja. amugy elvan hazikoszton is siman megeszi a turorudit szalamival vagy akar a tonhalaspennet is. : D

ja es csak azt a 2 dl specko macskatejet issza meg, az emberi fogyasztasra szant italt nem. valszeg azert amint rash mondott...

ps: juniort vasarolj, ha tudsz. termeszetesen fel fog noni akkor is, ha nem azt kap : D, de ha szereted akkor ennyi gondoskodast megerdemel.

Profile  

PostPosted: 09:55, 05-06-2009 
original nuttah

senorita zes wrote:
ma lett egy 6 honapos cicam, volt mindenfele allatom meg kutya is de macskam soha..what to do? ezek mit esznek?mit erdemes venni mert nem akarok neki naponta tobb szaz forintos whiskast venni..meg mar most kaparja minden..erre mit erdemes venni neki?nem bir lelani ugy porog..help help ipc:) (L)

a száraz és a trutymós táp a lényeg. nálunk is ki van rakva egész napra egy jó nagy adag száraz
(amit ki kell tapasztalni, hogy melyiket eszi meg) és este kap egy tasakos kaját (azok közül mindegyiket megeszi)

A tejet sztem felejtsd el. a macskatej baromi drága, a sima tejtől pedig fosik.
víz a megoldás, de ne a kajája közelébe rakd.
a miénk folyamatosan az asztalon lévő poharainkból ivott, na meg a mosogatóból...
azóta van neki egy külön pohár az asztalon és lazán lefetyel abból.

a kaparással nekünk szerencsénk volt, mert kijárós cicc és a fákon végzi
ezt a tevékenységet.

Profile  

PostPosted: 10:44, 05-06-2009 
tapir

senorita zes wrote:
ma lett egy 6 honapos cicam

(L) (L) FOTO??

Image

Profile  

PostPosted: 10:59, 05-06-2009 
souljah

baratnom anyukaja talalta a kertjeben, aakkor kapott tejes es fosott tole,szoval ja..majd veszek neki valami kaparos izet..ma mondjuk nem tudtam aludni semennyit,eloszor az agy ala maszott es ott aludt par orat..utana eszrevettem raraktam az agyamra ,vettem neki sajat takarot,es amig pici egy folytaban velem akar lenni..de nem birt rajta se aludni hanem kb az arcamon.. :pfft: :tired: sleeeeep

Profile  

PostPosted: 11:49, 05-06-2009 
original nuttah

tejet / joghurtot / semmi ilyet ne adj az allatnak, mert a cicak nem tudjak megemeszteni a tehentejet es fosnak tole (asszem a laktoztol?). viz + szarazkaja, es eleg olcson kijossz belole. fontos, hogy meg veletlenul se adj neki royal canint mert raszokik es mast tobbe nem eszik meg : )
(amugy meg a royal canin 1 havi adagja sem tobb, mint 4 ezer forint)

ja es majd vidd el beoltatni, illendo megkapnia par oltast, nem lesz olcso...
:macs:

Profile  

PostPosted: 12:02, 05-06-2009 
pokemon

senorita zes wrote:

üdv a macskatartók körében :)

a whiskas az egyik legrosszabb macskatáp, amit kapni lehet (borzasztóan büdös, és nem pl nálunk nem is eszi meg).. szerintem érdemes márkásabb/drágább száraztápot venni neki (Fressnapf-ban van választék), és ezt kiegészíteni konzervekkel, felvágottal, kenőmájassal, tonhalkonzervvel, csirkehússal..

Boci most 6 éves, és általában kétszer eszik egy nap, de közben folyamatosan van száraz táp és víz (inni persze a kádból iszik..ott nyávog, hogy engedjem meg neki a csapot) a tálkáiban.. kiskorában többször kapott

nekünk nem vált be a kaparófa, én vágom a körmét 2 hetente, illetve a szőnyegben, és egy rattan bútorban reszeli le jobbhíján

oda kell rá figyelni kiskorában, rászoktatni esetleg házikosztra, illetve ki kell tiltani az ágyból - ami nekem nem sikerült, minden éjjel rajtam alszik a drága, így zsibbadtan kelek fel nap mint nap.. (és persze 10/8as allergiám van macskaszőrre)

Profile  

PostPosted: 12:11, 05-06-2009 
NewCityBass

Lidl-ben lehet venni száraz macska tápot.. ilyen pirosas dobozban van elég nagy kiszerelésben..
nálunk "többszáz" macska nőtt fel rajta és imádják.. sokkal jobban mint a wiszkászt.. mondjuk attól is függhet mihez szokik hozzá.. de mondjuk a mi macsóink a tejet is szeretik és nem fosnak tőle.. tejbe áztatott kenyérért átrágják magukat a falon :villa: mondjuk a főzeléket is megeszik :D
de hát izlések és pofonok :D

Newcitybass proudly pres.: BTK (VIRUS , RENEGADE HARDWARE , DUTTY AUDIO) BRA @ Dunaújváros
event: https://www.facebook.com/events/367119380040481/?fref=ts
Image

Profile  

PostPosted: 13:16, 05-06-2009 
souljah

most vettem eszre...6 hetes a cica:D

Profile  

PostPosted: 13:35, 05-06-2009 
partiarc

:badthumbs:

gg

Profile  

PostPosted: 13:56, 05-06-2009 
original nuttah

Image
Mikes Kelemen chill

Profile  

PostPosted: 17:28, 05-06-2009 
poszthumusz

dush wrote:
a whiskas az egyik legrosszabb macskatáp, amit kapni lehet (borzasztóan büdös, és nem pl nálunk nem is eszi meg).. szerintem érdemes márkásabb/drágább száraztápot venni neki (Fressnapf-ban van választék), és ezt kiegészíteni konzervekkel, felvágottal, kenőmájassal, tonhalkonzervvel, csirkehússal..

Boci most 6 éves, és általában kétszer eszik egy nap, de közben folyamatosan van száraz táp és víz (inni persze a kádból iszik..ott nyávog, hogy engedjem meg neki a csapot) a tálkáiban.. kiskorában többször kapott

Marci most 13 éves, 13 éve whiskast, kitekatot és friskiest eszik felváltva, néha leesik egy-két darab jófajta felvágott is neki. szárazkaját meg a Lehel piacról kap és még sosem panaszkodott. :P

Profile  

PostPosted: 20:24, 05-06-2009 
souljah

es mit csinaljak azzal ha kurvara nem akar a helyen aludni?ejszakan az arcomban aludt vegig, ugyh en nem sokat..ma direkt kiraktam oda ahol van az uj haza mellette a jatekok meg minden,erre a sarokban talaltam nappaliban a kabelek kozott:S

Profile  

PostPosted: 20:53, 05-06-2009 
allnightbreakz

meg nagyon kicsi a cic, anyukajaval kene lennie, szoval nem lepodj meg ha a kozvetlen kozeledben alaszik.
egy ido utan majd leszokik rola, sot kesobb mar nem is akar majd veled aludni :D
ha tudsz akkor vegyel neki cicatejet, lehet kapni allatshopban :)

Profile  

PostPosted: 21:37, 05-06-2009 
NewCityBass

amíg kölök macska addig bolond lesz, ez sajnos ilyen :D használd ki amíg magától és öszintén kedves :D

Newcitybass proudly pres.: BTK (VIRUS , RENEGADE HARDWARE , DUTTY AUDIO) BRA @ Dunaújváros
event: https://www.facebook.com/events/367119380040481/?fref=ts
Image

Profile  

PostPosted: 23:45, 05-06-2009 
souljah

Az én macskám 9 éves és szinte mindig velem alszik az ágyban... Ha kitartóan lökdösöm le, akkor megy máshova. De amúgy makacs lények, úgyis ott fog aludni ahol akar. Én vettem neki fullos kis házikót játékkal, kaparóval, de le se szarja, 1szer ha belement.

Profile  

PostPosted: 00:08, 06-06-2009 
piper

Image

nem rég született három kis dzsungáriai

Profile  

PostPosted: 00:12, 06-06-2009 
partiarc

nihilist wrote:
Image
nem rég született három kis dzsungáriai

mekkora jófejek :D

10.30. - Mav
11.06. - Spyral - Spytech - Endor
11.13 - Giocator + Guests
11.20 - Flipside BDay show!
.flipbook.

Profile  

PostPosted: 13:01, 06-06-2009 
son of nitrous

Vicces, mert amikor még kicsik, a fejük majdnem akkora, mint az egész állatka fele... :)

és reméljük, hogy ott nem lesz vérengzés!!! :cross:

Profile  

PostPosted: 13:33, 06-06-2009 
souljah

tejet nem akartam mar adni, vettem neki szaraz kis cica kajat meg kis zacskos kitekatokat..mar jar macska wcbe:) csak nem akar sehol se aludni ahol kenyelmes hanem bebujik valami sarokba :( meg nem sokara kap kis tesot mert a lakotarsamnak is hozzak egy pici cicat..errdemes meg tejjel probalkozni ha mar eszik a rendes kajat?

http://zesiq.uw.hu/pictures/IMG_0503.JPG
http://zesiq.uw.hu/pictures/IMG_0519.JPG
http://zesiq.uw.hu/pictures/IMG_0522.JPG
http://zesiq.uw.hu/pictures/IMG_0526.JPG

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4394 posts ]  Go to page Previous  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 220  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]