|
Ismét egy "elégedett" ügyfél levele...:
Kedves Konrád Judit és Rimné Zsíros Melinda!
Mindig is sejtettem, hogy a Fundamenta egy utolsó féreg kóceráj, de most már teljességgel meg is bizonyosodhattam erről. Végtelennek tűnik a folyamat, amelynek során visszakaphatom a saját pénzemet, melyet befizettem önöknek, és amit önök a szerződésem februári lejárta óta önkényesen használnak. Hitelt is igényeltem, melyhez immáron a harmadik paksaméta iratot vagyok kénytelen benyújtani, melyben eddig a dédnagyanyám vércsoportján kívül a magam és családom összes paraméterét közöltem önökkel. Ráadásul önök gondoltak egy merészet, és egy közjegyző által elkészítendő irattal még kivesznek 10-15 ezer forintot a zsebemből (mellékelten küldöm az erről szóló számlát, melynek összegét szíveskedjenek átutalni a bankszámlámra). Mire fel? Biztosítéknak nem elég a jelzálog? Családtagom szintén igényelt önöktől hitelt, amelyhez röpke fél év után hozzá is jutott, ám tőlük érdekes módon nem kérték ezt az olcsónak nem nevezhető iratocskát, pedig az ő hitelösszegük magasabb volt, az egyéb biztosítékok és körülmények pedig megegyeztek a mostaniakkal. Erről az egész tortúráról ifjúkorom egyik klasszikusa jut eszembe, amikor Jürgen Morgen NDK-s vasutasnak levágja a vonat mindkét kezét és mindkét lábát, mire ő felkiált: HÁT A FASZOM NEM KÉNE? Biztonság kedvéért ezen levelemhez mellékelem vér-, nyál-, vizelet- és spermamintámat (megtalálják a papíron), megelőzve erre vonatkozó kérésüket, amivel tovább késleltetnék a pénzem visszautalását. Szívből kívánom, hogy aktatologatás közben dőljön önökre az egész irattár, esetleg szüljenek sünt. Üdvözlettel: Belencsák Ferenc MÁS:
Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról. Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla: NE MÁSSZ KI! Lucifer kérdésére az ördög így felel: - Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat. A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll. - Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni, az őr a géppisztollyal visszakényszeríti. A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét: - Nem látom az őrséget, és tábla sincs. - Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni, a többi visszahúzza!
|