i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 10:35, 21-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 323, 324, 325, 326, 327, 328, 329 ... 550  Next
Author Message
 Post subject: Re: cset
PostPosted: 18:32, 18-05-2009 
droid

marsa wrote:
minő meglepetés, ezek sem különbek a többinél
http://kender.blog.hu/2009/05/18/schiffer_andras_mar_nem_legalizalna :hah:

jelenlegi helyzetben ez igzán fontos kérdés :thumbsup:

Profile  

PostPosted: 18:51, 18-05-2009 
original nuttah

Itt nem arról van szó, h fontos kérdés-e, hanem arról, h egy nemrég alakult párt máris tökéletesen szembemegy mindazzal, amivel magát hirdeti.

Profile  

PostPosted: 20:16, 18-05-2009 
poszthumusz

henrik wrote:
Itt nem arról van szó, h fontos kérdés-e, hanem arról, h egy nemrég alakult párt máris tökéletesen szembemegy mindazzal, amivel magát hirdeti.

másrészt meg sokan kitalálták már, hogy a kender legalizálásból szép pénzre tehetne szert az állam, ami a jelenlegi helyzetben eléggé nem mindegy. nyilván Magyarországon ez ma teljesen kizárt a társadalmi ellenállás miatt (is).

Profile  

PostPosted: 20:28, 18-05-2009 
impulsecreator.hu

a tudatlanságból fakadó ellenállást jól demonstrálja a legalizációs pikniken megjelent árpádsávosok "fű = heroin" feliratú táblája...

Profile  

PostPosted: 20:38, 18-05-2009 
original nuttah

plastik wrote:
henrik wrote:

másrészt meg sokan kitalálták már, hogy a kender legalizálásból szép pénzre tehetne szert az állam, ami a jelenlegi helyzetben eléggé nem mindegy. nyilván Magyarországon ez ma teljesen kizárt a társadalmi ellenállás miatt (is).

Mindez csak kellő marketing, kampányolás kérdése.
A lisszaboni szerződést sem azért vetették el az ír állampolgárok, mert saját maguktól flesseltek rá az abortusz engedélyezésére. :)

Profile  

PostPosted: 20:43, 18-05-2009 

L.A.S. wrote:
a tudatlanságból fakadó ellenállást jól demonstrálja a legalizációs pikniken megjelent árpádsávosok "fű = heroin" feliratú táblája...

Én úgy tudom az a Kétfarkú Kutya poénja volt.

Profile  

PostPosted: 20:47, 18-05-2009 
impulsecreator.hu

akkor jó, én vhol úgy láttam, hogy két árpádsávos nyilatkozat között egy vágókép a tábláról. akkor ezek szerint megtévesztett. mondjuk a tudatlanság kb akkora, mint amekkora a táblán szereplő poén...

Profile  

PostPosted: 20:52, 18-05-2009 
droid

de abban mi a meglepő h szembe megy a korábban mondottakkal?
nyilván nem fog előállni egy liberális drogprogrammal mikor "szarban a haza"...
eleve ki az az idétlen aki ilyesmiről kérdezi ilyen időkben?
vagy azt várta mindenki h választások előtt/közben bármi olyasmit fog nyilatkozni h "igen továbbra is legalizálnék"...
ahogy kimondaná egy hétig mást se néznétek tv2/rtl-en csak azt hogy az uj párt hippikből áll...
amugy is a hidegráz az ilyen majom "legalizáljunk" forradalmároktól...igyis ugyis szivja mindenki,tök mind1 h legális e

ezt gondolom te sem gondoltad komolyan plastik h majd a kender adó segit...
az eddigi különféle adónemekkel sem tudtak mit kezdeni,nem hiszem h pont ez többlet segítene.

Profile  

PostPosted: 21:08, 18-05-2009 
original nuttah

Látom azt sem tudod h miről beszélek. :)
Beavatlak az LMP eddig kommunikált irányával: “Az LMP nem az emberek helyett, hanem velük együtt akar politikát csinálni! Szüksége van mindenki tudására, véleményére. Enélkül el sem tudtuk volna kezdeni, és így is akarjuk folytatni. Aktív, folyamatos párbeszéd: ez tartja féken és ébren a politikát.”

Ezzel szemben nem mennek el egy olyan kerekasztalbeszélgetésre, amire még a liberális drogpolitikát csípőből elutasító MDF is delegált egy tagot. Meg ilyen, h nem ez a legfőbb gond... az LMP-nek semmi gondja nincs, nem kormányoznak, nincsenek ellenzékben, nem döntéshozók. Komolyan mondom, a Magyar Kommunista Munkáspártnál egyik párt sem tart ki jobban az elvei mellett. Kár, h azokkal meg nem értek egyet. :)

Profile  

PostPosted: 21:49, 18-05-2009 
droid

látom te sem érted h én miről beszélek :D
de mind1,azért jól eldumálunk :hah:
még mindig nem értem,h mondjuk te ,aki láthatóan képben van ilyen ügyekben,miért csodálkozol ilyesmin?
nem kormányoznak,nem döntéshozok stb...de szeretnének azok lenni,odáig viszont el kell jutni,az viszont meg ugy nem megy h nyiltan vállalják ilyen jellegű törekvéseiket.(máshol sem megy európában)
ebből a nyilatkozatból nekem egyébként sem jön le tisztán h ő most akkor egyenesen az ellenkezőjét mondta volna a korábbiaknak.
és ezért is kérdeztem ,h akkor pl neked mi lenne a jó? ha azt mondta volna,h "igen,uj drogtörvény lesz".
hülye lenne ezt mondani.
ezt a kerekasztal dolgot meg hagyjuk már...kevés szánalmasabb dolog van mint leülni egy kendermag kerek faszom beszélgetésre .
én szivok mint a vadállat de ugy idegbe jövök mikor meglátom azt a hülyegyereket akárhol, képzelem akkor mit gondolhat egy átlag ember aki még életébe nem látott spanglit...

node hagyjuk,még a végén azt hiszitek vmi LMP aktivista vagyok ...

Profile  

PostPosted: 21:57, 18-05-2009 
droid

henrik wrote:

De, pont arról van szó. Ha nem lennne fontos, akkor állatira leszarnád, hogy éppen mit gondol erről Schiffer, és ettől még nem válna számodra hiteltelenné az LMP.

Profile  

PostPosted: 21:57, 18-05-2009 
poszthumusz

big playah ceezar wrote:
ezt gondolom te sem gondoltad komolyan plastik h majd a kender adó segit...
az eddigi különféle adónemekkel sem tudtak mit kezdeni,nem hiszem h pont ez többlet segítene.

ha még egyszer elolvasod a hozzászólásomat talán kiderül, hogy ezt nem én mondom, hanem idézek. én leszarom legális vagy illegális a fogyasztás szempontjából, ugyanakkor valóban jelentős adóbevételt jelenthet a legalizáció, szerintem ezt nincs értelme vitatni. ha valami után adózni kell, abból pénz folyik be, ha üldözni kell, ítéleteket hozni, stb., az pedig kiadás. ez nem olyan bonyolult.

Profile  

PostPosted: 22:07, 18-05-2009 
original nuttah

big playah ceezar wrote:
ezt a kerekasztal dolgot meg hagyjuk már...kevés szánalmasabb dolog van mint leülni egy kendermag kerek faszom beszélgetésre .
én szivok mint a vadállat de ugy idegbe jövök mikor meglátom azt a hülyegyereket akárhol, képzelem akkor mit gondolhat egy átlag ember aki még életébe nem látott spanglit...

node hagyjuk,még a végén azt hiszitek vmi LMP aktivista vagyok ...

Miért? Sztem semmi rosszat nem mond/mondanak, max olyan dolgokra világítanak rá, amikről nyilvánosan beszélni Magyarországon tabu. Azt meg mégsem várhatjuk, h majd 200-300 év alatt vhogy magától "megérik rá a társadalom" (gecire utálom ezt a kifejezést...).

`thunder wrote:
henrik wrote:

De, pont arról van szó. Ha nem lennne fontos, akkor állatira leszarnád, hogy éppen mit gondol erről Schiffer, és ettől még nem válna számodra hiteltelenné az LMP.

Is-is.
Szerettem volna egy olyan pártot, amire jövőre érdemes lehet szavazni (nem, nem vmiféle drogliberalizációs remény miatt), de úgy tűnik, h addigra ez is felejtős lesz.
Én igazából azt sajnálom, h a parlamentbe csak hazugságokkal (mivel ezt igényli a NÉP, h utána jól kikeljen ellene), vagy látogatóként lehet bejutni.

Profile  

PostPosted: 22:12, 18-05-2009 
braindeath

keszul a part, ne parazzatok
:>

Profile  

PostPosted: 22:39, 18-05-2009 
souljah

marsa, duplabe, kösz!
csodát nem várok, csak a tv és net náluk összesen majdnem annyi, mint a ténél a net. :crazy:

https://www.facebook.com/MutasdMiSzepetHallgatsz/

Profile  

PostPosted: 00:17, 19-05-2009 
partiarc

marsa wrote:

egy új pártnak felér egy öngyilkossággal a drog, az eutanázia, az abortusz, a meleg téma pedzegetése.
úgy is mondhatnánk, hogy a ...
big playah ceezar wrote:
jelenlegi helyzetben ez nem igazán fontos kérdés

... a számukra

Profile  

PostPosted: 11:16, 19-05-2009 
Torespont Radio

az LMP nem titkoltan az SZDSZ-tol (esetleg az MSZP-tol) elpartolt liberalis, FIATAL szavazokat akarja megszolitani, akiknek most "elege van a politikabol, a politikusokbol"

ezt csak tipikus liberalis temak napirenden tartasaval lehetne elerni (drog, kornyezetvedelem, eutanazia, abortusz, homoszexualitas). ettol viszont ugy nez ki felnek. akkor meg felesleges az egesz.
az szdsz is csak kampanyban tud/tudott elojonni a tipikus liberalis temakkal, amikor kormanyon voltak, akkor nem tettek semmit azert, hogy megoldjak ezeket, vagy legalabbis egyszer-ketszer felszolaljanak e temaban (kiveve gusztos).

teljesen tisztan latszik, hogy mennyire laviroz az LMP a temak es a velemenyek kozott, mindenkinek szeretne picit megfelelni, nagyon demagog modon rajatszani az altalanos elegedetlensegre, elhitetve az emberekkel, hogy "lehet mas". nem, bazmeg, nem lehet mas, mert a politika ilyen, a szabalyszerusegei, mukodese evezredek ota ugyanolyanok, aki ezt tagadja, az naiv. aki meg rajuk szavaz, az elvesziti a szavazatat. ki szavazna olyan partra, aki nem akar part lenni? ki szavazna olyan politikusra, aki nem akar politikus lenni? fiatal, amugy mas teren esetleg szakerto, semmitmondo dumat nyomo emberek nem fogjak felrazni ezt az allovizet. de mediahack-nek tokeletes.

pollack wrote:
marsa wrote:

egy új pártnak felér egy öngyilkossággal a drog, az eutanázia, az abortusz, a meleg téma pedzegetése.
úgy is mondhatnánk, hogy a ...
big playah ceezar wrote:
jelenlegi helyzetben ez nem igazán fontos kérdés

... a számukra

You think you're big time?

Profile  

PostPosted: 11:39, 19-05-2009 
solarcube

srácok, szeretnék venni egy fasza karórát, csak nemértek hozzá mit érdemes és hol.
a lényeg, vizállóság (strand, nemkell búvár), lehetőleg digitális legyen. nembaj ha tud néhány pluszt az időn kívül :]
hátha tudtok itthon vmi boltot

lehet ilyen is
http://www.stormwatches.com/watches/mens/mk-2-circuit--11084

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 12:02, 19-05-2009 
partiarc

chin0 wrote:
az LMP nem titkoltan az SZDSZ-tol (esetleg az MSZP-tol) elpartolt liberalis, FIATAL szavazokat akarja megszolitani, akiknek most "elege van a politikabol, a politikusokbol"

ezt csak tipikus liberalis temak napirenden tartasaval lehetne elerni (drog, kornyezetvedelem, eutanazia, abortusz, homoszexualitas). ettol viszont ugy nez ki felnek. akkor meg felesleges az egesz.
az szdsz is csak kampanyban tud/tudott elojonni a tipikus liberalis temakkal, amikor kormanyon voltak, akkor nem tettek semmit azert, hogy megoldjak ezeket, vagy legalabbis egyszer-ketszer felszolaljanak e temaban (kiveve gusztos).

teljesen tisztan latszik, hogy mennyire laviroz az LMP a temak es a velemenyek kozott, mindenkinek szeretne picit megfelelni, nagyon demagog modon rajatszani az altalanos elegedetlensegre, elhitetve az emberekkel, hogy "lehet mas". nem, bazmeg, nem lehet mas, mert a politika ilyen, a szabalyszerusegei, mukodese evezredek ota ugyanolyanok, aki ezt tagadja, az naiv. aki meg rajuk szavaz, az elvesziti a szavazatat. ki szavazna olyan partra, aki nem akar part lenni? ki szavazna olyan politikusra, aki nem akar politikus lenni? fiatal, amugy mas teren esetleg szakerto, semmitmondo dumat nyomo emberek nem fogjak felrazni ezt az allovizet. de mediahack-nek tokeletes.

:hah:
a PC-nél ezt adták ki ukázba, h ezt kell mondani, mert másként nem fog bent ragadni az mdf? :fog:
(bocs)

Profile  

PostPosted: 12:06, 19-05-2009 
Torespont Radio

ne szemelyeskedjunk, en sem tettem.

elmondtam a _szemelyes_ velemenyemet az LMP-rol es a "politikai" hitvallasarol

You think you're big time?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 323, 324, 325, 326, 327, 328, 329 ... 550  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]