Ch1ll wrote:
talan nem ez a megfelelo topicot, de hatha valaki tud segíteni:
http://www.3t.hu/images/Genius%20SW-HF5.1%205000.jpgadott a fenti hangrendszer es sajnos adott egy olyan hiba, hogy nem ad le jelet a cucc. vagyis bekapcsolom vilagit, a gepem erzekeli a jackeket stb, de hang nem jon ki belole. (nem is bug)
az egyik baratom aki valamennyire ert hozza azt mondta, hogy valszeg valami biztosíték kiment benne (meg is nezett valami kis kutyut - nem ertek hozza, ugy nezett ki mint egy kis izzo - az nem ment szet).
az erdekelne, hogy erdemes-e javítani, ha igen mennyibe fog kerulni nagysagrendileg?
tudom, nem a legkomolyabb cucc, de azert megis kifizettem egyszer ra egy valag penzt es meg voltam vele elegedve.
nagyon sajnalnam, ha a kukaban vegezne.
aki tud segítsen plz, koszonom : D
azt megpróbáltad, hogy ugyanarra a jackre rácsatlakoztatsz egy másik hangcuccot, csak, hogy nem e a jackel van valami.
nekem pont ugyanilyen cuccom van , igaz egy ez előtti kiadás, de 2004 óta megvan és kifogástalanul műkszik!
ha nem a jackben , akkor a hangkártyában is keresheted a hibát. néha előfordult, hogy a hangkártya drivere totál beszarik, vagyis a EAX console -t sem tudtam elindítani, mert hibaüzenettel elszállt, úgy, hogy csak egy ki be kapcsolás történt a gépen...
sajnos megneztem masik jackel is es nem akarja az igazsagot. meg az a legaggasztobb a dologban, hogy mikor frankon mukodott a dog akkor kattant csattogott 'bezorgott' mikor bekapcsoltam. mostmeg tekerhetem en a melynyomot halalba akkor sem kerreg be, nulla jel. no mindegy a heten elviszem szervízbe, hogy mondjanak ra valamit. (majd beírom mivolt, hatha erdekel vkit)