azt hittem kiszaladok a világból..
Mivel ma elkövettem egy alapvető hibát kávéfőzés közben, gondoltam írok egy tutorialt hogy mégis howto kéne ezt az igen komplex műveletet csinálni!
Nahszóval! A kávéfőzésnél 3 igen lényeges momentum van amit el tudunk cseszni! Ezek a következők:
1, A kávé: Hát igen ez elég fontos része az egész műveletnek! A kávé(gy.k: az az őrölt barna cucc) azért kell az egészbe hogy a végeredménynek íze is legyen! Ha nem rakunk bele kávét, akkor csak forró vizet kapunk, ami önmagában nem olyan nagy probléma kivéve ha az ember éppen kávét akar inni! Hozzátenném hogy ezt a lépést teljesen korrekten véghezvittem ma!
2, A víz: A második legfontosabb dolog! Ha nem teszünk vizet abba az aluminium szarba akkor nem kapunk semmit! Na jó! Némi forró levegőt + némi forró kávézaccot, ami nem annyira finom (cserébe ropog a fog alatt)! Ezt a lépést is egész pofásan végrehajtottam
3. lépés: (amin elbuktam): Naugye mostmár megvan a kávé+víz! A víz jól felforr, átmegy a kávén(felveszi annak aromáját) és kijön a kávéfőző csövén! És itt jön az amit elfelejtettem hajnali kábulatomban! Nagyon fontos hogy a kávéfőző csöve alá ne felejtsük el odarakni azt a kis küglit amit a kávéfőzőhöz kaptunk! Ha ezt kifelejtjük akkor a végeredmény egy kávéban úszó konyha lesz, ahogyan ezt sikerült megtapasztalnom

`thacount wrote:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=54225138
adopt a banker

0:08nál tiszta panacea lookalike

CJ Ice wrote:
extrem pasztorok

ez meg óriási