Már kifejeztem gratulációmat személyesen valdinak, de a többieknek is szeretném elmondani a következőket:
Hihetetlenül jól volt megszervezve, kivitelezve a buli.
Végre körbe lehetett nézni fent is, ami nemcsak kényelmesebbé tette a tömeg eloszlását, hanem madártávlatból is megcsodálhattuk a fellépőket és a lent tomboló tömeget, az elfekvőkről nem is beszélve, és a mosdókról, ami szintén kényelmesebbé tette, hogy ne félórán át kelljen sorban állni miután átvágtál a tömegen. A mosdókban folyó vízről csak annyit, hogy én egyáltalán nem emlékszem a víz hőmérsékletére, (józan is voltam) de nem is ezt szoktam nézegetni ha elmegyek szórakozni, hogy találjak vmi fogást a bulin, amiért le lehet fikázni. GYEREKEK, NEM EZÉRT MENTEK BULIZNI, HOGY CSAPBÓL IGYATOK, AZTÁN, HA SZAR, AKKOR EZÉRT KUROGASÁTOK A SZERVEZŐKET!!! Végre volt akció is, ami sörivók megnyugtatása véget a Stúdióhoz képest olcsó is volt. MI KELL MÉG?
Na, a kis off után, tovább szeretném fényezni a bulit

mikor megérkeztem bálinték zenéltek, nagyon finom zenéket raktak

, majd a megemlékezést már a tömeg közepéről nézhettem végig, ahol hihetetlenül jól szólt a hang.
szép és megható megemlékezés volt, sosem felejtünk el szicsu
a külföldiek felkonfja és a hozzá vetített vizuál, hát az végre egy színvonalas felvezetése volt a külföldieknek. nagyon tetszett!

kicsit csörögtem is,de saját nyomoromból adódóan egy idő után visszamásztam a kényelmi szektorba, ahol ülve csodáltam végig a buli egy részét. Nagy meglepetés ért, mikor a kivetítőt bámultam és megjelentek régi flyer-montázsok és partyképek ,hát azokon nagyon jókat derültem. Jó ötlet volt, talán egy másodperccel tovább maradhattak volna, hogy jobban kivehetőek legyenek a képek, de ez is márcsak okoskodás...
sajnos nem maradtam a záróakkordig, ezért kimaradt számomra palotai is, de amennyit láttam, hallottam, azzal baromira elégedett voltam és tetszett. szóval gratu srácok! sok ilyet még!!!
talán még annyi, hogy hamár 10. szülinap, akkor árulhattatok volna pólókat, hogy újabb ereklyét helyezzenek a rajongók a gyűjteményükbe, de enélkül is tökéletes egy szülinapi bulit tudhatunk a hátunk mögött.